schroniska

(7 wyników)
  • 8 Listopada 2010 r. zaginął pies 3-letni . Wabi się Max , lecz reaguje na inne nazwy . Jest w 100% nie groźny , łasi się do obcych ludzi i jest bardzo miły . Ma zadbaną i puszystą sierść , jest czarny i ma lekko podpalane łapki , jest niewielki , to kundelek czasem jedno uszko ma oklapnięte . ZNAKI SZCZEGÓLNE : bardzo puszysty ogon przypominający ogon ,, koguta '' . Proszę o pilny konta...
  • dziś akcja wyłapywania bezpańskich psów !!! może by zorganizować akcję wyłapywania ich właścicieli !!! proponuję wystawić pieski w publiczne miejsce a mieszkańcy przypiszą im ich właścicieli, bo przecież każdy z sąsiadów wie czyje kupki na podwórku były do sprzątania, i u kogo był a pies a teraz nieeemaa !!! albo go zjedli albo wyrzucili !!!CZAS Z TYM SKOŃCZYĆ !!!- CHOĆ CHEŁMNO KOCHANE TO CAŁE ZA..... ZAMIAST KUPIĆ NA PLANTY KWIATKI TO PŁACIMY ZA HYCLÓW SIATKI !!! psom życzymy ab...
  • Witam, czy orientuje się ktoś może, czy w naszym mieście bądź okolicach są do oddania szczenięta rasy golden retriever ?
  • Dnia 07.07.2011 r. w okolicach ul.Osnowskiej znaleziono psa rasy Shih-tsu . Pies był bez obroży .Maści biało-beżowy.Krótko przystrzyżony.Lekko kręcony. Proszę o kontakt na numer 566863641 .Inaczej pies zostanie oddany do schroniska.
  • witam mam do sprzedania pieski rasy cocer spaniel psiaki sa odrobaczone 2 razy i zaszczepione posiadaja ksiazeczki zdrowia maja 8 tygodni i sa przygotowane do sprzedazy podaje nr tel 721929138 idealne na prezent pod choinke
  • Dzisiaj ok.godz.13.00 zaginął roczny pies rasy beagel.Pies wabi się TEDI i ma na szyi czerwoną obrożę.Znalazcę proszę o kontakt tel.728855577 lub 608212188 .
  • Na osiedlu Chociszewskiego 5 tam gdzie jest osobna klatka,od kilku dni siedzi młody piesek czarny z białym krawatem,nie wiem jakiej jest płci,bo nie widzę,ale myślę,że koś go tu podrzucił.jeśli ktoś by chciał go przygarnąć to siedzi sobie zwinięty w kłębek na piasku. Żal psinki,ale ja już mam jednego znajdka... ,a śliczny jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się