Forum Regionalne Lubelskie Zamość
ZMIEŃ
      schroniska

schroniska

(11 wyników)
    • Na stronie mozna znalezc informacje o zamojskim schronisku dla psów, adres, informacje o psach do adopcji ze zdjęciami www.republika.pl/zamosc_schronisko/
    • mimo iz nie jestem wolontariuszka, naszego chyba nie za dobrze znanego schroniska dla bezdomnych zwiarzat, zwracam sie z ogromna prosba do ludzi o wielkim sercu a nie koniecznie zasobnym portfelu. kazdy wklad finansowy, oraz artykuly budowlane i pomoc fizyczna silnych mezczyzn ogromnie potrzebna!!! republika.pl/zamosc_schronisko/ zajrzyjcie na ta stronke, nie tylko ludziom warto pomagac!!! pozdrawiam Ann.
    • www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111019 Czy zamojszczan w ogóle obchodza takie rzeczy jak znecanie się nad zwierzętami??????????? Szkielety jedzące własne odchody! Wspaniała wizytówka hetmańskiego miasta, nie ma co! Gdzie są lokalne media? Gdzie jest Policja, Straż Miejska????
    • Zgodnie z wcześniejsza obietnicą /inny wątek/ podaje dane dot.Towarzystwa Pomocy im.Brata Alberta w Zamościu. Zarząg Główny tegoż Towarzystwa mieści sie we Wrocławiu.U nas mamy Koło Zamojskie Towarzystwa. Podmiot ten ma statut organizacji pozytku publicznego. Postanowienie o wpisaniu do KRS: WR.VI NS-REJ.KRS/7408/4/121 z dnia 06.05.2004 Schronisko finansowane jest przez MCPR , Urząd Marszałkowski plus indywidualna odpłatność za pobyt mieszkańców./Kościół nie dotuje/ Sytuacja finan...
    • 13.06 o godz 10.00 odbędzie się na Rynku Wodnym na Starówce Festyn zorganizowany przez Fundację Emir dla bezdomnych psów w programie m.in.: wystąpienie Pani Poseł Joanny Muchy loteria fantowa bazarek różności pokaz tresury psów policyjnych wybór najsympatyczniejszego psa konkurs 0 12.30 z nagrodami, rejestracja uczestników do 12.15 znajomość ras psów dla dzieci do lat 12 malowanie włosów i twarzy prezentacja prac i wręczenie nagród w konkursie "Czworonożny przyjaciel" przemarsz psów...
    • ...małego kotka lub kotkę. proszę o kontakt pestk18a@o2.pl
    • Moja koleżanka chce hodować w bloku małego pieska. Lubi bardzo zwierzęta. Może ktoś ma informację na ten temat?
    • Kochani, może ktoś mi powie co się dzieje z podatkiem od psa. Czy idzie on w całości na schronisko, czy też naszym zwyczajem jest obrywany. Płacę co roku grzecznie, bo uważam, że wspieram schronisko, ale któraś z koleżanek dowiedziała się w Urzędzie, że coś się z nim innego dzieje. Nię chce mi się wierzyć, aby radni łatali dziury psami. Jeśli tak to stanowczo protestuję przeciw takim praktykom.
    • jak w temacie :) piesek bedzie mieszkal w bloku wiec nie moze byc duzych rozmiarow, rasa nie istotna moze byc kundelek .
    • Witam wszystkich! Niedługo będzie "Dzień Dziecka" i mam w związku z tym pytanie do Was. Chciałabym sprawić mojemu chrześniakowi prezent, upragnionego pieska. Wszystko jest uzgodnione z osobami dorosłymi. Dom i podwórko powoli jest przystosowywane do przyjęcia nowego mieszkańca. Gdzie w Zamościu mogę szukac ogłoszeń typu "oddam/sprzedam"? Czy jest gdzieś w okolicy może schronisko dla zwierząt? Chciałabym jednak szczeniaka, żeby się przyzwycził do małego. Będę wdzięczna za informa...
    • 23 kwietnia w Lubyczy Królewskiej k/Zamościa został adoptowany pies (Dragon).Jest on młodym mixem owczarka niemieckiego.4-5 dni temu uciekł nowemu właścicielowi z posesji.Ma na sobie pomarańczową obrożę.Być może kieruje się w stronę Zamościa bądź Hrebennego.Z Tomaszowa Lubelskiego jechał dżipem do nowego właściciela więc myślę że nie będzie miał problemu by trafić do Tomaszowa Lubelskiego jeśli tylko zapamiętał drogę. Sama go znalazlam w Warszawie i przywiozłam do Tomaszowa w poszu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się