-
też zauważyłem znaczną poprawę :)
-
Jestem za nowym schroniskiem,i jest faktem,że jest tyle wolnego terenu z dala od ludzi,że można zmienić lokalizację.
-
I tak wygląda sterowanie opinią publiczną. Brawo dla autora. No cóż niestety nie wiedziałem o możliwości wypowiedzenia się nt. schroniska poprzez e-mail, a szkoda. W 100% popieram mieszkańców Ostrów, którzy w świetle tego artykułu zostali zepchnięci na margines społeczny. Po drugie cyt. "Dorzucono nową lokalizację na nieco mniejszej działce w Kazimierzu Górniczym przy ul. Grenadierów (prowadzi ku wysypisku)." To nie Kazimierz.... tylko Juliusz. Na Kazimierzu nie ma wysypiska sieroto! Po tr...
-
Wystarczy zagłosować i aktywować link z maila !
W zeszłym roku wygraliśmy !
Pokażmy, że nadal jesteśmy siłą !
www.tesco.pl/schroniska/index.php
-
Kochasz, lubisz chcesz pomagać zwierzakom - kociakom, psom - zgłoś się szukamy wolontariuszy do sosnowieckiego schroniska w Milowicach w Sosnowcu ul. BACZYŃSKIEGO . W schronisku na dzień dzisiejszy przebywa około 50 kociaków i około 200 psów - każda forma pomocy się przyda w schronisku. Potrzebne są koce, budy dla psiaków, jedzenie dla kotów i psiaków, środki dezynfekujące, igły, strzykawki, środki opatrunkowe dosłownie wszystko - jeśi chcemy zapewnić naszym sosnowieckim zwierzakom lepsze w...
-
W SOSNOWIECKIM SCHRONISKU całkiem niedawno ruszył oficjalny
wolontariat, lecz jak na razie zainteresowanie tym faktem jest nikłe
a tak wiele zwierząt zarówno kotów jak i psów oczekuje w naszym
schronisku na pomoc, w tej chwili jest ogrom malutkich kociaków i
psiaków, mieszkańcy Sosnowca bezmyślnie wyłapują mmałe kociaki z
piwnic nie potrafiące same jeść i przynoszą do schroniska,
bezmyślnie rozmnażają swoje zwierzęta i nie mogąc się ich pozbyć
oddają do schroniska, a schronisko...
-
Kolejny bezsensowny wydatek. Weźcie się panowie za drogi...
-
Jeśli mieszkasz w Sosnowieckiej dzielnicy Ostrowy Górnicze zapoznaj sie proszę z biuletynem informacji publicznej - obwieszczenie w sprawie budowy schroniska i spalarmi zwierząt.
Mieszkańcy protestyją przeciwko tej inwestycji gdyż bliskie sąsiedztwo schroniska stwarza bezpośrednie zagrozenie dla żtycia i zdowia mieszkających tam ludzi w szczególności dzieci, ze wzgledu na duze prawdopodobieństwo wałęsających sie podrzucanych w te okolice schroniska psów. Poza tym spalarnia spowoduje znaczne ...
-
Od wrześna 2010 roku w sosnowieckim schronisku ruszył wolontariat.
Poszukujemy osób chętnych do współpracy.
Wolontariat na psach Sylwia 784 926 138 lub www.fundacjasosdlazwierzat.org/.
Zapraszamy do śledzenia psio-schroniskowego wątku : www.dogomania.pl/threads/134487-SCHRONISKO-W-SOSNOWCU.-Robimy-sekcje-zwłok-padniętych-i-uśpionych!-Pomóżcie!/page85
Wolontariat na kociarni Ewa 600 488 114 lub Marta 694 168 129 lub www.nadziejanadom.org
Zapraszamy do śledzenia kocio-schroniskowego wątku...
-
sosnowieckie schronisko to syf tam pisiaków nie szczepią i zdychają byłem kiedys szcwniaka wziołem i zdychał w meczarniach bo nie był zaszczepiony i tygodnia nie przerzył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! panie prezydencie tak pan dba o zwierzaki
-
śliczny piesek znajduje się w sosnowieckim schronisku. Może ktoś z Was potrzebuje przyjaciela? Plus adopcji dorosłego psa jest taki i że jest to już pies ułożony, który nie sika w domu. Wdzięcznośc takiego psa-bezcenna.
-
głosuje na Sosnowiec
-
Pokażmy, że w sosnowiczanach siła, że potrafimy wygrać kolejny raz z rzędu !!!
Zwierzęta tego potrzebują !!!
Proszę głosować i przekazywać linka dalej, przez gg, maila, naszą-klasę, facebooka !
pomóż zwierzętom !!! Sosnowiec czeka na głosy !!!
www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609
-
Bardzo proszę zagłosujcie na nasze schronisko www.tesco.pl/schroniska/
Nasze zwierzaki dostaną jedzenie od Tesco. W zeszłym roku wygraliśmy, w tym nie możemy wyprzedzić małych mieścinek z kraju.
-
Zamiast dać swoje pieniądze można klikać. Zawsze to coś pomoże schronisku. Jacy obywatele, taka pomoc. Ale lepszy rydz niż nic.
-
witam,
1-go października byłam ze swoim chłopakiem w Schronisku dla bezdomnych
zwierząt w Sosnowcu - pojechalismy tam by zawieść kotkom jedzenie - pare lat
temu wzieliśmy z tego schroniska kotki więc jak możemy to chcielismy akurat
temu schronisku pomóc - my mieszkamy w K-owie...
Daliśmy jedzenie, zaproponowalismy jednorazową pomoc - chcielismy posprzątać u
kotków itp... Pan - pracownik -stwierdził, że koty mają sie dobrze, że nie
trzeba sprzątać, bo od tego są pracownicy... Fakt - u k...
-
...chyba w obecnych czasach przydałaby mu się jakaś dobra strona www! taka jak
np. www.chorzow.schronisko.com/ - opcja adopcji wirtualnej czy często
aktualizowane foto!
co o tym myślicie?
to oczywiste, że dla tych zwierząt najlepszy byłby nowy dom... ale
spopularyzowanie schroniska w internecie na pewno przysłużyłoby się temu!
-
www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
-
brudas o stare schronisko nie dbał pisiaki nie szepione były zdychały na jelitowkie po wzieciu do domu czemu nikt sie nie zajął stanem opieki nad zwierzetami bo ta czerwona burżuazja nie ma litosci nawet dla zwierząt
-
Mam z tego schroniska psa, sąsiedzi też mają - i wszystko jest ok, mało tego
po miesiącu ze schroniska przyjechała opiekunka sprawdzić jak się mają psiaki.
Ta fundacja mi się nie podoba.. a ten temat - walki "fundacji" o schronisko (a
może grunty?) jest znany już od dłuższego czasu..