Forum Na emigracji POLKI W ANGLII
ZMIEŃ
      schroniska

schroniska

(7 wyników)
    • kotki(12)

Chcialabym adoptowac/przygarnac kotka, a wlasiwie dwa jakos po nowym roku. Zastanawiam sie gdzie szukac, z tego co widzialam na gumtree, za taka przyjemnosc trzeba zaplacic od okolo £30 za jednego. Moze ktos ma wiecej informacji na ten temat? Bede wdzieczna za pomoc :)
    • Mam wielkąprośbę. niedawno weszłam na stronę - www.arka.strefa.pl/Wiezniowie_czlowieka.html i przezyłam szok. dodatkowo znalazłam to forum: www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26130&postdays=0&postorder=asc&start=0 www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25897 wierzyć się nie chce, ze ktoś może tak traktowac, znaczy się katować, te zwierzęta :( mam prosbę - jeśli znacie kogos, kto mógłby przygarnąć choćby jednego psiaka z olkuskiego schronisk...
    • Pies(5)

Wydaje mi sie,ze w naszej rodzinie kogos brakuje... I chyba chodzi tu o jakiegos czworonoga. I tu mam pytanie-skad mozna kupic czy dostac psa? Myslelismy o schronisku,ale wszedzie w okolicznych sa obostrzenia dotyczace dzieci. A my mamy w planach malca-i co wtedy zabiora nam psa czy kaza oddac dziecko??? Dlatego zastanwiam sie skad jeszcze mzona kupic psa. Dodam,ze nie zalezy nam ma zwierzaku rasowym-ot, zwykly, kundelek moze byc... W Pl to bez problemu mozna takiego psiaka dostac od ...
    • Hej, macie doswiadczenie, wiedze, gdzie sie kupuje psy? czy w schroniskach tez sa platne? Czy kupuje sie od reki, czy to jak z adopcjarobia jakis wywiad? I najwazniejsze, ile kosztuje utrzymanie psa w Anglii? Szczepienia, oplaty z tytulu posiadania psa itp? Poradzcie prosze, bo moje dzieci w koncu doczekaja sie psa, tylko nie wiem jak to"ugryźć":-))
    • Na pewno wiele z was kupilo psa w Londynie.Czy moglibyscie mi w skrocie napisac jak to wszystko wygladalo.Czy kupowaliscie z ogloszenia online czy ze schroniska.Czy wiecie tez moze czy tutaj psa mozna kupic tylko z ogloszenia czy schroniska czy np sa jakies miejsca jak np gielda czy market, gdzie mozna pojechac i zobaczyc te psy na zywo i od razu kupic?Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. Z gory dziekuje.
    • tak sobie mysle i mysle ze mam weekendy wolne i moglabym cos zaczac robic. kocham zwierzeta i chetnie bym pomogla w jakims schronisku najlepiej z kotami. tylko ja sie zastanawiam kogo oni tam wlasciwie potrzebuja. bo w sumie to ja zadnych kwalifikacji w tym kierunku nie mam , tylko takie ze koty mialam ;) ale w sumie czy wiecej potrzeba? ma ktoras z was jakies doswiadczenia na tym polu ?
    • pisalam juz na forum matek w UK, ze chcialabym kotaze schroniska. czy ktos z was wie na jakich zasadach se to odbywa? i jeszcze jedno, jak sie nazywa takie schronisko po angielsku? zebym mogla znalezc ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się