schroniska

(16 wyników)
  • Proszę głosujcie na nasz tarnogórski azyl dla zwierzaków (ankieta na stronie www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4135 ). Dzięki Twojemu głosowi schronisko może otrzymać dotację na zakup karmy dla zwierząt. Głosowanie trwa jeszcze tylko dziś, każdy może oddać jeden głos!
  • Witaj, Piszę w imieniu marznących i chorujących psów z naszego schroniska "Cichy Kąt" z Opatowic. Psy poza budą, która jest sucha stoją w wodzie, lub na mrozie, nie mają zadaszonych kojców. Jest szansa, aby pomóc w ich utrzymaniu - wystarczy któregoś z nich zaadoptować wirtualnie. Może znajdą się ludzie z TG którzy mają ochotę pomóc w ten sposób? Więcej informacji na naszej stronie <--- www.schronisko.prv.pl ---> w Galerii jest zaznaczone, który pies już ma, a który nie ma wi...
  • to bardzo fajna sprawa taka adopcja ja sama mam 2 koty i psa
  • tylko zagłosujcie to nic nie kosztuje was a ile radości będą miały zwierzaki www.tesco.pl/akcje-konkursy/schroniska/formularz.php
  • Kieruje się w kierrunku Tarnowskich Gór www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-UCIEK%C5%81!!!!!!-LUDZIE-Z-GLIWIC-ZABRZA-I-OKOLIC-NA-POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tak jak w temacie: www.petycje.pl/4457 Po podpisaniu konieczna jest weryfikacja podpisu poprzez kliknięcie linku w otrzymanym zwrotnym e-mailu. Niekiedy te maile trafiają do spamu, jak długo nie ma potwierdzenia trzeba tam sprawdzić. Bez weryfikacji podpis jest nieważny. BARDZO PROSIMY O POMOC W WALCE O OCALENIE SPOŁECZNEGO AZYLU DLA PSÓW I KOTÓW „CICHY KĄT” W TARNOWSKIECH GÓRACH. Społeczny Azyl dla Zwierząt „Cichy Kąt” istnieje od 1993 roku. Powstał z ini...
  • Możesz oddać swój głos na nasze schronisko dla zwierzat Cichy Kąt, w głosowaniu organizowanym przez Tesco. Wygrane schronisko otrzyma kasę od Tesco, tak że nic cie to nie kosztuje - musisz tylko kliknąć po wybraniu Tarnowskich Gór z lity. Oto adres tesco.pl/oferta/schroniska/
  • ostatnio przeczytałam o wyjątkowym psie.Został przywiązany do słupa jak zwykła rzecz,znależli go wolontariusze schroniska,przebywał tam już jakis czas aż udało mu się uciec i wyobrażcie sobie zadzwoniła właścicielka tego psa ze Strzybnicy, że przybiegł do swojego domu i że maja go sobie zabrać bo to ich pies.(jaka wredna baba).Nie chce mi się wierzyć że ludzie sa właśnie tacy.To jest znęcanie sie nad zwierzakiem teraz już wiadomo przywiązał tego psa do słupa i zostawił.Jak tak m...
  • czwartek, 06 wrzesień 2007 Wczorajszego wieczora, zaledwie dwa dni po pierwszym tego typu czynie, znów ktoś włamał się do Azylu. Ze względu na późną porę (akcja ratowania zwierząt trwała od 22 do północy) nie jesteśmy jeszcze w stanie ocenić jak bardzo poturbowane są psy, jednak na pewno kilka z nich jest poważnie rannych. Nigdy, na prawdę nigdy nie widzielismy naszych psów tak przerażonych... Tym razem poważnie poraniony został Max, najprawdopodobniej rzucano w niego kawałkami ...
  • w marcu wszystkie kary za przetrzymanie książek w Miejskiej Bibliotece Publicznej przekazane będą na zakup jedzenia dla podopiecznych Cichego Kąta. Także drodzy forumowicze jeśli macie jakieś zaległości to biegusiem do biblioteki bo cel jest szczytny a książki i tak trzeba kiedyś oddać :) P.S.do kasicy: moj pies ma sie dobrze, chociaż ostatnio wariuje bo pod oknami kocie śpiewy - cóż wiosna ... :)
  • Tak niestety wyglądają nasze schroniska dla zwierząt.Lepiej być bezdomnym psem lub kotem niż ich mieszkańcem. Trzeba uśpić lub wypuścić te biedne zwierzęta!
  • Witam, w piątek 15 maja zaginął beagle - 2 letni, podejrzewam że został skradziony ponieważ pies zawsze przychodził do nogi, nauczony był posłuszeństwa, reagował na gwizdek. Zaginął w okolicach domu czyli Zbrosławice na śląsku. Proszę jeżeli będziecie widzieli gdzieś podobnego beagla dajcie znać: 608 208 945. Piesek ma lewą dziurkę w nosie białą. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8fa87648cc75ce4b.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4f5e0a3bc4ba6c5.html
  • Nareszcie można przesłać 1% na rzecz Cichego Kąta.Mają już nr KRS. Na razie otwiera się strona Kotów i tam wszystko wyjaśnione co i jak. Co dzieje się ze stroną dla psiaków . Nie otwiera się .
  • Witam Znalazłam 30 maja (niedziela) suczkę rasy chyba bigle. Suczka ma coś z biodrem (nie wiem czy to od urodzenia czy teraz jej sie cos stalo), jest 3 kolorowa (biało-brązowo-czarna). Kontakt na marta_kost@yahoo.pl albo do schroniska w TG tam zostawiłam swoje dane.
  • Klikamy na konkursy trzymając pupę w ciepłym fotelu . Wygodnie , nie? Przeleciałam się po wszystkich sąsiadach i nazbierałam dużo ,ręczniki , koce, karma, makarony ,kasze i.t.d. Może by tak kazdy w swojej klatce schodowej poprosił sąsiadów o pomoc? Zawsze się znajdą dobre ciepłe dusze i miarka do miarki . Trzeba zobaczyć na własne oczy -tamte oczy -i wszystko jasne. No to do roboty , fotel zaczeka .
  • Piszę w imieniu Społecznego Azylu dla Zwierząt "Cichy Kąt". Ostatnio trafił do nas pies ze złamaną łapą aż w dwóch miejscach. Jego jedyną szansą na prawidłowe zrośnięcie się łapy i rekonwalescencje jest szybkie znalezienie mu domu. Beton - bo tak się nazywa ten psiak już drugi raz musiał miec zakładany gips (za pierwszym razem poradził sobie z jego zdjęciem). PROSIMY WSZYSTKICH O POMOC W ZNALEZIENIU MU DOMU. Szczegółowe informacje na naszej witrynie www.schronisko.prv.pl Poniżej zna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się