Forum Regionalne Podkarpackie Przemyśl
ZMIEŃ
      schroniska

schroniska

(8 wyników)
    • Czy ktoś wie kiedy i gdzie będzie ogłoszony konkurs na kierownika schroniska w Orzechowcach?
    • Mili państwo,smutno mi ,że w naszym mieście nie znalazl sie żaden weterynarz ktory by za darmo zaszczepił psy w schronisku. Zrobił to doktor z Rzeszowa bezinteresownie.Trwało to 4 godziny,no i dojazd z Rzeszowa. Mamy takich zuchów,ktorzy się stale fotografują w gazetach ,a to ptaszek złamal skrzydelko pieska uratowal łabędzia,i bardzo nam miło ,że mamy takiego bohatera pod publikę i dla własnej reklamy. Znam malżeństwo weterynarzy ktorzy szczepią jak trzeba za darmo i nie latają do...
    • Mam prośbę,potrzebuję jak najwięcej informacji o schronisku dla bezdomnych św.Brata Alberta w Przemyslu.Jak tam mozna sie dostac,na jak długo i wszystkie informacje.Będę bardzo wdzięczna.Nadmienie,że chciałabym pomóc osobie która jest bezdomna i w tej chwili jest po detoxie i w trakcie terapi,która potrwa do połowy lutego.Z góry bardzo dziękuję za informacje...Piszcie jak najwięcej..
    • www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080520/PRZEMYSL/702364183
    • interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1029934
    • allegro.pl/item92508584_aukcja_charytatywna_dla_schroniska_w_orzechowcach.html
    • Czy w Przemyślu lub powiecie przemyskim jest schronisko dla zwierząt ?
    • Oczywiście jak w Temacie jest "Schronisko" to musi to być prośba o Pomoc.... (może należało ją dać w ogłoszeniach? nie wiem) Apel do kogoś kto w ramach dobrych chęci i za darmo wykonałby stronkę www. Nie musi być to coś z fajerwerkami tylko dobra czytelna stronka a na niej fotki zierzątek do adopcji itp. Fotki dostarczę oczywiście i jak ktoś chcę to jakiegoś pieska lub kotka. Dzięki z góry i czekam na odzew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się