sen

(4 wyniki)
  • nie, że nie może się spać, ale świadomie - nie będzie się. sprawdzona zostanie teoria, że pozbawianie się snu, ale takie celowe, poprawi nastrój. byle do ósmej. teraz się podywaguje/ od jutra idę precz / ------------------------- kraina tolerancji, wyrozumiałości, łagodność, zrozumienie - można od tego umierać zacząć ? mdłe i nudne - czyż nie ? Etna - to jest to. było, ale się zmyło. szanowne leki czy liczne kary za buńczuczność ? znaczy za emocjonalność. teraz się na sie...
  • 5 godzin(48)

Dziś pierwsza wizyta u psychoterapeuty. Na wieść o moim zbyt długim spaniu (11 h w nocy + 2 lub 3 h w dzień) pan psycho zadał mi pracę domową: spać od północy do 5 rano. Bez drzemek w ciągu dnia, oczywiście. Ktoś z Was może miał (nie)przyjemność poddawać się takiej formie terapii? Nie mam pojęcia czy się w ogóle obudzę o tej 5 rano... i przeraża mnie myśl - co ja będę robić przez pozostałe 19 godzin?! Czytać nie mogę, bo z koncentracją przez panią D. kiepsko. Poza tym będzie jeszc...
  • podjętych heroicznie - deprywacja snu i skoro świt jazda na rowerze - bywa ból kręgosłupa z gatunku : ruszysz się i ból taki, że łzy same lecą z zerem histerii. chyba umrę tak boli. czy na tym świecie bożym ktoś mnie pożałuje ? ni cholery. podłość ludzka nie ma granic.
  • że sprzedaliśmy mieszkanie i kupiliśmy kawalek ziemi i chałupę w górach i mieliśmy zostać rolnikami. Te gory to mi się ciągle śnią, chociaż w realu wcale za bardzo gór nie lubię, W dodatku śnią mi się bardzo szczegółowo, we śnie potrafię dokladnei opisać gdzie jaka ścieżka, jaki szczyt, co i jak, a te góry w realu nei istnieją, nie są to ani Tatry, ani Suety, a innych gor nie znam. Dziwne to takie. Śni mis ęteż często jedno miasto , tak samo jak te gory we śnie je znam dokladnei, wiem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się