sen

(3 wyniki)
  • witam Problem dotyczy mojego blisko 60-letniego wujka. Chłopina po prostu nie może spać! Ma to od wielu wielu lat. Kładzie się do łóżka-kilka (!!) godzin nie moze zasnąć a gdy już, to jest to, jak mówi, drzemka a nie sen. Szkoda mi go trochę bo brał już nawet jakies prochy na sen (ziołowe i na receptę) i niestety dupa-nic na niego nie działa. Jest po prostu niewyspany, ziewający cały dzień ale, o dziwo, pełen energii. Marzy mu się żeby zaznać przyjemności ze snu :-) Dodam, że m...
  • Zachęcony przez Martini do pisania o radiestezji poruszę temat zależności między promieniowaniem geopatycznym (promieniowanie podziemnych żył wodnych i innych) a naszym samopoczuciem i stanem zdrowia. Na pewno zauważyliście, że w jednych miejscach śpi się lepiej a w innych gorzej i trudno to wytłumaczyć przyczynami typu hałas, niewygodne łóżko, itp. Często spotykam się z tym, że ludzie po wybudowaniu domu, kupnie mieszkania lub przeprowadzce zaczynają na nowym miejscu gorzej spać, ...
  • Z przerażeniem dowiedziałem się o tym wydażeniu, zwłaszcza, że w noc z soboty na niedzielę - poprzedzającą tę tragedię ono mi się przyśniło!!! Co prawda w moim śnie fala tsunami przewracała łodzie na Mazurach i spowodowana była odległą eksplozją atomową to strach, potęga żywiołu i poczucie zniszczenia wodą były jak żywe. Niecały rok temu we śnie odebrałem informację o trzęsieniu ziemi, również w nocy kiedy miało to miejsce. Obraz - informacja była również wyrazista choć sceneria t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się