sen

(5 wyników)
  • Sny(12)

Ostatnio zaczęłam się ponownie leczyć, przestałam wymiotować, chodzę na terapię. Od pewnego czasu miewam dziwne sny, już wcześniej mnie nawiedzały, ale ostatnio zaczęłam się interesować tematyką snów, więc chciałam o tym napisać. Śnią mi się sytuacje z normalnego życia, w których objadam się a potem chcę zwymiotować i nie mogę. Zawsze coś staje mi na przeszkodzie i choć próbuję zwalczać te przeszkody (głównie jest to towarzystwo innych osób) to mi się nie udaje. Męczę się okrutnie, napi...
  • Sen nr 1 Jestem w domu u rodzicow. W szafce w kuchni znajduje pelne talerze slodyczy, glownie ptysie, napoleonki i inne ciastka z kremem. Zaczyna sie atak. Jem to wszyskto i nagle okazuje sie, ze te wszystkie ciastka sa potwornie slone. Nie wiem co robic - jesc dalej czy przestac? Jem - lepsze to niz nic. (budze sie zlana potem bo sen ten mialam podczas "czystych" dni) Sen nr 2 Mam zepsute, brazowe zeby/ kilka zebow wypadlo mi i nie wiem co robic. Sen nr 3 Jestem w ciazy. J...
  • sen(8)

miałam koszmarny sen(po wczoraj szej wizycie u psycholog)..sniła mi sie moja psycholog...jakims cudem znalazła sie u mnie w akademiku...bałam sie jej..zaczełam uciekac..a ona mnie goniła...biegłam schodami w dół..chciałam sie przed nią ukryc w piwnicy..w ciemnosci..wtedy na pewno by mnie nie znalazła...jejku jak ja sie bałam ze mnie złapie....ale sen sie skonczył... to był dla mnie prawdziwy koszmar...taka przerazona byłam... jak sądzicie co to moze znaczyc?
  • Wypadają mi pląby, kruszą się zęby, zostają w buzi jakieś szczątki. Tragedia. Budzę się i sprawdzam językiem czy mam zęby. Na szczęście jeszcze mam ale jak długo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się