asiabu 18.07.03, 18:51 Pisałam niedawno o prolemie w zwiazku z brakiem owulacji i prosiłam o rade ale nie sadziłam,ze spotkam sie z kompletnym brakiem zainteresowania. Myslałam,że na tym forum sa poważne dziewczyny a tu sie ludzi olewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiakrol Re: serdeczne dzieki 18.07.03, 19:04 Nie gadaj pierdół,że tak powiemMoże dziewczyny nie wiedziały co Ci odpowiedzieć.Ja nie mogę Ci pomóc bo się na tym nie znam o co prosisz. Jak nie miałaś odpowiedzi trzeba było wyciągnąć temat do góry i upomnieć się o swoje.Może jakoś tak wyszło,że poszedł na dół.Dziewczyny na pewno traktują się tu poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: serdeczne dzieki 18.07.03, 21:12 pepek swiata, czy co?? jestes smieszna z tymi swoimi roszczeniami!! po prostu brak slow!! gdzie jak gdzie, ale na forum, na ktorym na prawde dziewczyny pomagaja sobie nawzajem... po prostu musialas miec dosc powazny problem, skoro zadna z dziewczyn nie podjela tematu!! sama, jesli cos tylko wiem, staram sie pomoc jak tylko potrafie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka1 Re: serdeczne dzieki IP: *.acn.waw.pl 19.07.03, 11:41 Kolejna, ktorej sie wydaje, ze JEJ to sie wszystko nalezy. Zero wyobrazni, zero zrozumienia, zero wrazliwosci, zero kultury. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: serdeczne dzieki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 12:18 No dziewczyny hola hola,nie dość macie problemów,żeby jeszcze spierać się jak przekupki na targu, wyluzujcie się ... Natomiast stwierdzam,że dzięki wam sporo dowiedziałam się na temat hiperprolaktynemi, trochę mi to pomogło,ale tak naprawdę nic nie zmienia faktu,że dalej nie zachodzę w ciąże,a różnica jest taka ,że z czasem mozna się oswoić ,że swoją bezpłodnością... czas czas i jeszcze raz czas... I wcale nie robię sobie już nadzieji,ponieważ to jest chyba kara za odchudzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka29 Re: serdeczne dzieki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 12:44 Magdaleno a może masz PCO?Miałaś robione jakies inne badania ? HSG, usg, LH, FSH itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: serdeczne dzieki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 16:25 Leczy mnie bardzo dobry ginekolog,naprawdę specjalista,polecony przez osoby ,które wyciągnął z bezpłodnośći, nic mi na ten temat nie wspominał,jakobym miała PCO. Pozdrawiam MagdALENA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia4 Re: serdeczne dzieki IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 19:13 Musze napisać ,że wkurzył mnie Twój list.Myślisz ,że jesteśmy lekarzami i możemy Tobie pomóc telepatycznie, za Ciebie podjąć decyzje brak czy nie brać tabl. Niepłodność jest chorobą ,gdzie oprócz lekarza potrzebny jest uświadomomiony pacjent. Większość dziewczyn , kobiet borykających się z tym problemem "uświadamia się" przeszukując internet, czytając ksiązki itd. Nie rób scen ,tylko rusz dupę i poszukaj sama .Czytając tylko odpowiedzi na forach otworzy się Tobie mózg i sama zrozumiesz co to jest owulacja, dlaczego może jej nie być , co mogą wskazywać powiększone jajniki i dlaczego lekarze zapisują tabl,anty. Jeżeli idziesz na skróty i chcesz mieć gotową informacje bez pracy ,to chociaż nie obwiniaj całego świata , jeżeli Tobie nikt nie odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś