spanie

(3 wyniki)
  • Mój sypiał fatalnie, potrzebował mało snu. Potem neurolog to unormowała lekarstwami (Passispasmin a potem Sedalia). A teraz od jakiegos czasu znowu. Paweł ma 3,5 lat, w dzień nie śpi a i tak w nocy się budzi i przez 2-3 godziny się wygłupia. Nie chcę go znowu faszerować chemią, ale już przestaje to wytrzymywać. Mam jeszcze oprócz Pawła roczne bliźniaki i muszę być cały dzień na wysokich obrotach.
  • Muszę zrobić Kubie EEG. dostalam się po cichu i nijako z przemytu dzieki zaprzyjaźnionej pielęgniarce już na jutro. Ale...no gapa jestem, i nie świadoma bylam, że podczas tego badania trzeba leżeć spokojnie. Nie sądzę, żeby udalo mi się naklonić Kubusia do spokojnego leżenia w czymś na główce w obcym, intrygującm miejscu. Co wtedy? Badanie nie wyjdzie?
  • Postanowilam zdiagnozować Kubusia pod kątem Integracji sensorycznej. I co? Dwie możliwości: 1. Helenów za 260 zł, dwa godzinne spotkania z obserwacją i wynik na trzecim, niestey w tygodniu co łączy się z urlopem ( a trochę nie lubię o niego prosić ) i na dodatek głupia godzina - 14. 45, co łączy się z tym, że nie polożę Kuby spać w dzień i może być nie do życia. za to pierwsze spotkanie już w ten poniedzialek 2. jedna godzinna obserwacja u pani, do której chodzi nasza forumowa k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się