spanie

(3 wyniki)
  • Pytanie do leczących się / po leczeniu :) Mi pani doktor powiedziała, że powinnam w ciągu dnia albo się zdrzemnąć, albo trochę odpocząć. Na początku stwierdziłam, że bez sensu, że dam radę i ogólnie spoko, ale np. ostatnio widzę, że BARDZO dużo śpię (7-10h w nocy + czasem 2-3h w ciągu dnia). Nie zawsze śpię w ciągu dnia, ale czasem jestem tak zmęczona, że nie ma szans żebym cokolwiek zrobiła, jeśli się wcześniej nie położę na chwilę. Póki nie mam zajęć na uczelni, to sobie mogę na to p...
  • Witam Jestem w trakcie leczenia interferonem i rybawiryną (7 miesiąc). Ostatnio nasiliły się u mnie problemy ze snem. Wcześniej też miewałem taki problem, lecz występował on zazwyczaj jako kilku dniowy epizod, poprzedzony normalnym sypianiem. Obecnie jednak trwa on dłużej niż kiedyś. Śpię średnio 4, 5h a czasem nawet i mniej. Mam problemy z zasypianiem. Często po prostu ''kulam się'' w łóżku licząc na samoistne przyjście snu. Czy może to być faktyczny powód związany tylko i wyłącznie z...
  • Jak sobie radzicie z bezsennoscia? Nie chce barac psychotropów,bo to leki na krotka mete. Usypiam raczej normalnie, ale godz 3 jest juz po snie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się