Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      spanie

spanie

(7 wyników)
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=25564455&a=25728195 przeciez naprawdę niedługo jak ktoś zapyta o końcówkę czy jak najlepiej przyjmować np. opisane tam klony to ktos opisze.. Czy to jest forum dla początkujących narkomanów czy forum pomagające w wyjściu z nałogu?? chyba się już pogubiłam..
    • Piszę w związku z problemem, który dotyczy bliskiej mi osoby ( już wspominałam na tym forum). Osoba ta piła od ok 12 roku życia przez ponad dwadzieścia lat. Piła , jak to stwierdzili specjaliści w systemie narkotycznym, czyli nigdy nie upijając się "do końca', natomiast codziennie serwując sobie określone dawki. Ciągi byly dwu-trzy letnie z bardzo niewielkimi przerwami. Alkohol przez wiele lat służył jako środek nasenny. Obenie On nie pije od ok roku, a problem ze snem jak trwał, ...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=25057742&a=25081014&wv.x=2
    • a gdzie ci wszyscy co nie mogą spać całymi nocami, gdzie ci co przepili kiedyś tam kolorowe sny w zamian za bezsenne, ciemne i samotne noce, gdzie ci co nie śpia od lat 10 i ci co nie śpia dopiero pierwszą noc, pocąc się obficie i modląc o koniec. Ech, zaglądam i zagladam a tu bezruch jak w przedszkolu, wszyscy grzecznie śpią, nawet wątek nie drgnie, nie ma do kogo słowa wystukać. Więc nic tu po mnie, czytam dalej książkę i czekam na litościwego Morfeusza, może dzisiaj jednak i ...
    • To forum nie służy chyba do intruowania jak kontrolować oddech, zeby się najlepiej ujarać i żeby "nie bolało" Nie ma tu postów "najlepszy sposób na kaca", albo "jak wyjść z agencji towarzyskiej i nie zapłacić" i niech tak pozostanie. pozdrawiam
    • Tak to prawda Włochy po kolejnych badaniach zostały sklasyfikowane na pierwszym miejscu w światowym rankingu pod względem produkcji wina. Druga Francja, 3. Hiszpania. Jesli chodzi natomiast o powierchnię winnic, tutaj jest trochę odwrotnie: 1. Hiszpania, 2. Francja, 3. Włochy (różnice są znikome, a biorąc pod uwagę ogólną powierzchnię kraju, Włochy znowu wysuna się na pierwszą lokatę). Ale przecież mieliśmy pisać o winach. Uwierzcie mi wypiłem "kilka" ?! butelek wina w swoim życiu...
    • D E S I D E R A T A Krocz spokojnie wsród zgielku i pospiechu - pamietaj jaki pokój moze byc w ciszy. Tak dalece jak to mozliwe, nie wyrzekajac sie siebie badz w dobrych stosunkach z innymi ludzmi. Prawde swa glos spokojnie i jasno, sluchaj tez tego co mówia inni, nawet glupcy i ignoranci, oni tez maja swa opowiesc. Jesli porównujesz sie z innymi mozesz stac sie prózny i zgorzknialy, albowiem zawsze beda lepsi i gorsi od ciebie. Ciesz sie zarówno swymi osiagnieciami jak i planami. Wyk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się