Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      spanie

spanie

(3 wyniki)
    • witam Problem dotyczy mojego blisko 60-letniego wujka. Chłopina po prostu nie może spać! Ma to od wielu wielu lat. Kładzie się do łóżka-kilka (!!) godzin nie moze zasnąć a gdy już, to jest to, jak mówi, drzemka a nie sen. Szkoda mi go trochę bo brał już nawet jakies prochy na sen (ziołowe i na receptę) i niestety dupa-nic na niego nie działa. Jest po prostu niewyspany, ziewający cały dzień ale, o dziwo, pełen energii. Marzy mu się żeby zaznać przyjemności ze snu :-) Dodam, że m...
    • Szanowni Forumowicze! Od pewnego czasu zastanawia mnie nastepujaca kwestia: otoz jaka temperatura jest odpowiednia w pokoju w ktorym sie spi? Przy ok.20 stopniach Celsjusza budze sie rano z wysuszonym gardlem i jezykiem. W tej chwili na prosbe mojego meza, nie ogrzewamy sypialni wiec jest dosc zimno, przyznaje, ze lepiej sie oddycha, natomiast rano budze sie z bolem glowy i uszu - bo w nocy marzne... Staramy sie dobrze okrywac posciela i kocem tak by cialo bylo przykryte, natomi...
    • Nie dawno byłem na pokazie pościeli (kołdra. materac , poduszka) wykonane z wełny merynosa . Wiele słyszalem zalet spania pod i na takiej pościeli. A że niemało kosztuje taki komplet to troche się zastanawiam nad zakupem.Jaka jest Państwa opinia o tego typu pościeli, czy ktoś już coś takiego użytkuje i czy jest jakaś prawda o zdrowotnych właściwościach tej pościeli. Pozdrawiam Zdzisław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się