Gość: slawek IP: *.mielec253.tnp.pl 25.11.07, 12:07 Jakimi tanimi liniami lotniczymi mogę dostać się do Mediolanu? I na, które z lotnisk? dzięi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Tanie Linie Lotnicze IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.07, 02:07 a z jakiego lotniska? Bo wiesz, w Polsce jest kilka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Tanie Linie Lotnicze IP: *.mielec254.tnp.pl 03.12.07, 18:44 Hi, Dzięki za odpowiedzi. Dla mnie najlepiej jest z Rzeszowa lub Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Tanie Linie Lotnicze IP: *.eimg.pl 26.11.07, 12:02 Polecam stronke www.skyscanner.com Tam sie wszystkiego dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Polecam Lot,Alitalia lub Swiss...wychodzi bardzo 26.11.07, 12:22 podobnie lub taniej prawie w kazdym terminie! Ja przestalem latac juz tanimi liniami bo z Wawy nie ma juz zadnych promocji na te kierunki. Centralwings - jezeli bilet kosztuje u nich 99 zl to nalezy dodac min.125 zl oplat - w obie strony daje to juz kwote ok 500zl tyle ze do boloni...a trzeba jeszcze do mediolanu dojechac.Alitalia 550- 600zl i mozna wybierac w terinach.Podobnie Swiss czasami LOT Jest tez wizzair ale tu j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paja Re: Polecam Lot,Alitalia lub Swiss...wychodzi bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 19:08 z Wrocławia są tanie linie "volareweb" do Mediolanu, latają od października, jesli dobrze pamietam ich strona to" www.volareweb.com Chyba mają też loty z Łodzi, ale sprawdź, bo nie jestem pewna pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tanie Linie Lotnicze IP: *.sfwenergia.com.pl 29.11.07, 10:16 Wizz Air lata za Katowic i Warszawy do Mediolanu, lotnisko Bergamo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: Tanie Linie Lotnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 10:21 Z Krakowa lata Ryanair do Milano(Bergamo) Odpowiedz Link Zgłoś