Dodaj do ulubionych

Rzym- tanie przeloty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:10
Mam do Was malutka prosbe, moze ktos juz lecial tanimi liniami do tego
miasta?? moze posiadacie adressy www?? bede bardzo wdzieczny za informacje.
Bo jakos sam nie moge sobie poradzic, a jak juz znajde to wcale nie jest tak
tanio:( BTW jesli juz o Rzymie to moze polecicie jakies hoteliki lub miejsca
do spania, ktore beda w miare tanie. Z gory dziekuje. Maly
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Rzym- tanie przeloty 16.07.05, 09:46
      Bylo juz sporo watkow rzymskich. Zacznij od ich przejrzenia.
    • Gość: maly2 Re: Rzym- tanie przeloty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:43
      jakos niestety nic nie znalazlem o tych przelotach, a to jest dla mnie
      najwazniejsze:(
      • Gość: Maraska Re: Rzym- tanie przeloty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:19
        sluchaj tego bylo zatrzesienie, o przelotach takze:-) naprawde mozna wiele
        rzeczy znalezc tylko trzeba sie troszke postarac, skoro np ludzie pisza ze leca
        d Rzymu z Cenralwings to w googlach wpisujesz Centralwings i znajduje Ci ich
        strone.
        www.centralwings.pl
        lata tez wizzair (dokladnego adresu strony nie pamietam)
        a co do noclegow to wybacz ale o tym to co trzeci watek tutaj wiec nie dziw sie
        ze ludzie juz nie maja cierpliwosci zeby opisywac wszystko po raz kolejny.
        do roboty:-)
        pozdrawiam
        maraska
    • Gość: betsy Re: Rzym- tanie przeloty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:33
      czesc,

ja tez lece do Rzymu.
      generalnie low costy latajace w tamtym kierunku z PL to: wizzair
      (www.wizzair.com), centralwings (www.centralwings.pl) i skyeurope
      (www.skyeurope.com). Tyle, ze ... low costy maja faktycznie "low prices" na
      dlugo przed wylotem. O ile sie oriwentuje (a troche latam), to na ok. 2 tyg
      przed odlotem (i to jeszcze tak jak teraz - w sezonie) ich ceny nie odbiegaja
      wiele od tradycyjnych linii. Nie chce strzelac, ale cos mi sie wydaje, ze teraz
      (jesli lecisz jeszcze w lipcu) to najtansze bilety ma - o dziwo! - Allitalia.
      Ale to musisz sprawdzic.
      Jest jeszcze jedna opcja - ktos moze to sprawdzic za Ciebie. ja np. czesto
      korzystam z uslug travelplanet (bilety: www.aero.pl). Oni oczywiscie pobieraja
      prowizje za uslugi, ale moga nie tylko sprawdzic Ci wszystkie mozliwosci
      przelotu i zarezerwowac lot, ale rowniez czesto maja w swojej ofercie calkiem
      atrakcyjne znizki/promocje (np. bilety LOTu juz kilka razy kupilam u nich
      taniej niz w LOcie!).
      Mam nadzieje, ze przydadza ci sie te info. Milego pobytu! (swiat jest maly -
      moze akurat miniemy sie gdzies w Rzymie ;-))
      pozdr
      Betsy
      • Gość: maly2 Re: Rzym- tanie przeloty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:48
        Dziekuje. Tak masz racje ich oferty sa teraz malo atrakcyjne:( dlatego chyba
        teraz zdecydujemy sie na wyjazd zorganizowany. Mysle, ze cos fajnego znajdziemy.
        Pzdr
        • corrina_f1 Re: Rzym- tanie przeloty 18.07.05, 10:36
          W listopadzie możesz z centralwings polecieć do Rzymu za 299 zł (całkowita cena
          biletu).
          Teraz kompletna porażka, wszystko dobija nawet 1000 zł.. :-/

My niecały miesiąc temu leciałyśmy za 400 zł, ale bilety rezerwowałyśmy już na
          początku kwietnia.
          Zasada jest taka, im wcześniej , tym większa szansa na dobrą cenę.
          pzdr
          Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka