tanim

(28 wyników)
  • Szukam taniej kwatery nad morzem w okresie wakacyjnym - lipiec, sierpień na cały miesiąc. Chce wyjechac z moimi dziećmi z dużego miasta i spędzić ten czas w spokojnej okolicy.(2 dzieci + mąz na weekendy) JEsli ktoś ma namiary na tanie, czyste miejsce blisko plaży, najlepiej z ogródkiem i aneksem kuchennym to prosze o inforlacje. Jesli oferta cenowa byłaby przystepna to zostalibysmy na dłużej. Mogę odwdzieczyc sie namiarem na kwatere w Grecji i w Chorwacji z własnym dojazdem.
  • Szukam niedrogiego noclegu w Warszawie dla 2 osób na ostatni weekend listopada. Ktoś ma propozycje? dzięki...
  • Wybieram się na początku kwietnia do Poznania. Może mi ktoś polecić jakiś tani i fajny nocleg w Poznaniu? Najlepiej jakiś ciekawy hostel w centrum.
  • Planuję spędzenie weekendu na Podlasiu - z kuligiem, ogniskiem i zwiedzaniem miejsc kultu religijnego. Czy ktoś może polecić jakieś tanie noclegi w okolicach Białegostoku? Poszukuję miejsca spokojnego i zacisznego. Znalazłam całkiem ciekawą ofertę miejsca noclegowego www.swietawoda.pl - czy ktoś z Was może miał okazję tam gościć?
  • jest taki wogole ???
  • szukam taniego noclegu gdzie mozna milo i przytulnie spedzic pare dni wiosny
  • Na weekendy. Dla studenta zaocznego. Przez tani rozumiem taki do 30 zł. Pomóżcie!
  • Nie mam kasy (jestem chwilowo bezrobotna ) i samotna (chwilowo bez partnera i go nie szukam). Chcę wyjechać tanio na około tydzień, raczej z wyżywieniem, i żeby człowiek w tej sytuacji nie czuł się jak idiota (nigdy nie wyjeżdżałam w takiej sytuacji). Proszę o adresy, opinie, strony wwww.
  • czy ktos moze sie orientuje w jakichs tanszych hotelach w warszawie?? moze mozecie podac jakies linki?? ewentualnie ceny od...do i cos co jest w wyposazeniu pokoju, np.czajnikm zelazko, itp.
  • Witajcie! Może ktoś zna tani nocleg- jakies kwatery, itp. w Katowicach? Będę wdzięczna za pomoc!
  • Proszę o namiary na tani nocleg w Poznaniu w niedalekiej odległości od targów lub dworca PKP.
  • Gdzie w krakowie znajde tani i dobry nocleg pokoj dwu lub trzy osobowy możliwe że moze to być schronisko młodzierzowe nie zalezy mi na wiekszych wygodach : ) dziekuje z góry za pomoc :)
  • 1 sierpnia potrzebuje juz byc o 9 na plw. helskim. jestem z krakowa. jak kazdy czlowiek myslacy pierwsze co robie to pkp.pl i wpisuje trase krakow - gdynia. szok... wyskakuja tylko oferty IC / EX za 100-200 zl a tyle trabili o jakichs pociagach "neptun", biletach weekendowych, czy podrozniczych... w chwili obecnej weekend nad morzem (musze wrocic w niedz. wieczorem) ma mnie kosztowac 120 + 120 powrot ? to ja dziekuje... jak zbiora sie min. 3 os. to obliczylem, ze bard...
  • Żeby można było widzieć dres.
  • Szukam noclegu do 50zł w Warszawie. Mam konferencje w hotelu Gromada ale tam nocleg kosztuje 200zł.Moze słyszał ktos o możliwościach noclegowych w jakimś akademiku?
  • Wakacje w Polsce??? Jedźcie za granicę taniej wyjdzie. I pogoda gwarantowana.
  • Czytam tak sprzeczne opinie na temat cen perfum na lotnisku w W-wie, że nie wiem co myśleć.jedni twierdzą że są tańsze niz w sklepie o 40% inni, że prawie nie różnią się od cen sklepowych.Jak jest naprawdę? Lecę do Maroka i chciałabym sie zaopatrzyć i nie wiem czy kupić na lotnisku w Polsce, a może w maroku ceny będą korzystniejsze? Proszę o radę. A może ktoś wie ile orientacyjnie kosztuje np. Gucci Envy Me - 50 ml woda oalet??? Albo może ktoś zna stronę sklepu bezcłowego.Znalazłam...
  • Wiem, że to jeszcze trochę czasu ale potem pewnie nic nie będzie wolnego... Szukam miejsca na biwak harcerski - w Polsce, w Beskidach, najlepiej jak najbliżej Katowic (czyli okolice Bielska, Żywca czy Wisły). Miejsce powinno byc w miarę blisko stacji kolejowej (do 5 km), ewentualnie chętnie skorzystamy z podwiezienia ;-) Potrzebujemy dostępu do kuchni, łazienkę w budynku w którym nocujemy. Najchętniej spalibyśmy na jednej dużej sali (mogą być np. materace na poddaszu) albo w ...
  • Witam. Poszukuję taniej kwatery w Szczawnicy (Pieniny). Za wszelkie namiary będę wdzięczna. Pozdrawiam
  • Polećcie dobry i tani hotel we Wrocławiu. Poziom zbliżoy do Ibisa. Znacie jakieś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się