tanim

(17 wyników)
  • Witam, szukam taniego noclegu w Pradze ( hotel, pensjonat, akademik). Jeżeli znacie jakieś adresy, linki ( aktywne), telefony dajcie mi namiar. Goraco pozdrawiam. Tom
  • Proszę o konkretne za i przeciw , ponieważ chcę z chłopakiem wyjechać na wakacje do jednego z tych dwóch krajów a oboje jesteśmy studentami...:)Ile kasy jest potrzebne na 14 dni pobytu i jak najtaniej tam dojechać?Będę wdzięczna za w miarę aktualne ceny kwaterek (wystarczy łóżko+dostęp do łazienki i kuchni)oraz jak kształtują się ceny żywności. dziękuję za wszelkie informacje!!!!
  • Witam, mam zamiar jechać na 3 dni do Wilna. Może znacie jakieś tanie miejsca, gdzie można sie przespać (najchętniej blisko starowi)? Nie wymagam jakichs specjalnych warunków :)
  • poszukuję taniego noclegu, dobrego wypoczynku dla 2 - ch osób z dzieckiem w Bułgarii w lipcu
  • czy ktoś był w Bułgarii chodzi mi konkretnie o domki , żeby mogły pomieścic sie 5- 6 osób i żeby było tanio.
  • Witam!! Mam zamiar wybrać się (zapewne latem tegoż roku) nad Bajkał. I chcę to zrobic z jakimś sprawdzinym na kierunkach wschodnich biurem podrózy - ot, jakoś Rassija wydaje mi się lepsza do niesamodzielnej podrózy :) Pytanie do tych, co juz byli - które biuro, organizujące wyjazdy w ten rejon polecilibyście ?? Jakieś www, cena, ocena programu też mile widziane :) Dzięki z gory - Ania
  • W najblizszym czasie wybieramy sie na Krym. Chcielibysmy pojezdzic troche po roznych miejscowosciach. Ile orientacyjnie nalezy przeznaczyc na to kasy? Zaznaczan, ze nie zalezy nam na wygodach i luksusach. Chcemy spac w tanich kwaterach, jesc niedrogo itd. Docieraja do nas rozne sprzeczne informacje odnosnie finansow. Jak to jest naprawde? Za wszelkie podpowiedzi bardzo dziekuje!
  • 22 lipca jadę do Bułgarii do miejscowości Rawda z biura podróży Damptour. Będzie to hotel Marina ze śniadaniami. Czy ktoś z Was był tam może z tym biurem i może coś na ten temat powiedzieć? Bardzo proszę o Wasze opinie. Pozdrowienia. Sylwia
  • witam pewnie podobny wątek sie już pojawiał ale zapytam jeszcze raz... poszukuje tanich noclegów w kaliningradzie... jak sie poruszać po obwodzie...? aa i czy możliwe jest przejechanie pociągiem z kaliningradu do wilna..? jeśli tak to jakie sumy wchodzą w gre..? z góry dziękuje i pozdrawiam
  • mam byc moze głupie pytanko: ile wziąć kasy na wypad na syberie? (chodzi mi o samo przeżycie- bez przejazdów /za bilet na kolej, czy noclegi). czy z 500 plnów(oczywiscie zamienione na dolce), starczy-na 3 tyg? jakie są mniej więcej ceny w tamtym rejonie. pytanie może z serii tych dziwnych, ale to dosyć istotne dla mnie. dzieki za odpowiedz.
  • Gdzie zatrzymać się we Lwowie - hotele ? jakie ? , kwatery ? - jak się ich szuka ? Chodzi o raczej tani nocleg , ale bez skrajności :-) Pozdrawiam.
  • Jadę do Bułgarii przez Węgry i będę zwiedzać Budapeszt. Jakie są tam ceny, ile kosztuje np. obiad itp? Z góry dziekuję za wszystkie informacje.
  • Czy mógłby ktoś podać mi ceny ( w Rublach Białoruskich lub $ ) podstawowych produktów spożywczych, usług w kawiarniach itd. Szczególnie chodzi mi o region Grodno-Skidel.
  • JEsli tak, prosze o podanie szczegolow.
  • Czy ktoś był w którejś z tych miejscowości? jak tam jest? Którą wybrać? Pozdrawiam
  • Moge prosic o przykladowe ceny w Bulgari, bede zywic sie sam. Jaki jest tam standard uslug jak z bezpieczenstwem?
  • Czy ma ktoś może namiary na jakieś kwatery w okolicach Teodozji lub Sudaku? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam Jacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się