Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(15 wyników)
    • czy źle patrzę, czy już nie ma lotów promo? Może ktoś wie coś na ten temat? Chodzi mi o Lwów - Simferopol i Kraków-Kijów-Simf.
    • wybieram się na początku września z chłopakiem, chcielibyśmy możliwie najtaniej. Dwa lata temu jechałam z Wwy do symferopola za 250 zł, teraz podobno bilet kosztuje 370. Czy znacie jakieś tańsze sposoby dotarcia, chociażby do Odessy. Dodam tylko, że jesteśmy z lubuskiego.
    • Planujemy wypad na majowy weekend do Kijowa. Czy ktos ma namiary na jakis tani hotel/kwatery prywatne. Mozliwie blisko centrum.
    • Gdzie za niewielkie pieniądze z dobrym dostępem komunikacyjnym można znaleźć nocleg w Pradze i blisko granicy z Austrią?
    • 15 sierpnia wybieram się do Lwowa. Jedyny autobus "polski" wyjeżdża o 8 rano. Pozostałe kursy obsługują Ukraińcy. Do Przemyśla przyjadę około południa. Niestety w PKS Przemyśl nie dano mi gwarancji, że te kursy się odbedą. Czy istnieje inna możliwość przejazdu w tym dniu?. A może ktoś zna strone www lub nr telefonu przewoźników ukraińskich. Dziękuję za informację.
    • gdzie? w jakim mieście? dobrze i tanio :)))
    • Witam! wybieramy sie w w dwie osoby na parę dni Na Ukrainę trasą z Krakowa do Iwano- Frankowska potem chcemy wracając zahaczyć o miejscowość Stryj i Lwów.Potrzebuję informacji odnośnie przejazdu tam i na miejscu oraz wszelkich namiarów na tanie noclegi.Interesuje mnie,zeby zobaczyć mozliwie duzo za mozliwie niewielkie pieniądze w zwiazku z czym wdzieczna bede za wszelkie informacje.pozdrawiam
    • Witam Mam takie pytanie czy ktos ma swieze informacje o cenach paliw i LPG na ukrainie. I po ile jest hrywna
    • Witam wszyskich, potrzebuję porady. Wybieramy się ze znajomymi na kilka dni do Kijowa. Czy mozecie dać jakiś namiar na noclegi w Kijowie (oczywiścei w miarę rozrozsądnych cenach) dla 6-7 osób. Jak wogóle cenią się "miejscowi" żebyśmy nie zapłacili jak za przysłowiowe zboże.
    • Czy w są jakieś biura podróży oprucz CZAJKI I MAX, które organizują wczasy na Krymie za rozsądne pieniądze!
    • Bardzo proszę o podanie jakichś nazw z adresami, jeśli ktoś zna w miarę tanie knajpy z dobrym jedzeniem w centrum Kijowa. Będę przebywał gdzieś w okolicach Starego Miasta. Pamiętam, że będąc poprzednim razem kilka dni w Kijowie uderzyła mnie rozpiętość cenowa. Na lewym brzegu znalazłem knajpę z dość tanim jedzeniem i setką wódki za (w przeliczeniu) 1 zł. W centrum natomiast w zwykłym pubie płaciłem za piwo ok 7-8 zł. O cenach jedzenia nie wspomnę. Czy znacie jakieś knajpy przyst...
    • Moja jedynka jest martwa i umiera powoli :(.Ale nic to.Pomyślałem ze zrobię sobie 2 koronki zamiast niego.Jedną ładna porcelanowa imitującą idealnie prawdziwy ząb.A drugą złotą.Wymienialne w każdej chwili tak zebym mógł chodzić w którejś z nich albo szczerbaty w zależności od nastroju :).Pomyślałem ze na ukrainie bedzie taniej zrobic coś takiego.A i Lwów by się zwiedziło.Ponoć w Lwowie po polsku można spokojnie rozmawiać a i rosyjski znam podstawowo (ale dobrze).Czy ktoś może mi p...
    • wybieram się z grupką przyjaciół na Ukraine i w związku z tym mam pytanie: czy zna ktoś tani nocleg w Tarnopolu? albo okolicy?
    • jesli ktos szuka taniego ...[tu powinny byc wymienione roiwniez inne przymiotniki jak czysty, z pieknym widokiem, zadbany...niestety nie zamierzam oszukiwac i zobowiazuje sie pisac prawde i tylko prawde]hotelu we lwowie to polecam Arene.za 2 osobowy pokoj w tym pozbawionym gwiazdek hotelu zaplacim 40 hrywien czyli okolo 12 zl.nasz "apartament" to jakie 12 metrow kwadratowych na ktorych znajduja sie 2 lozka z niewygodnymi materacami [zapadajacymi sie lub posiadajacymi wystajace sp...
    • Wybieram sie do Sambora (i do Lwowa w czerwcu). Czy ktos cos wie o tym mieście? Z góry dziekuję za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się