Forum Turystyka Europa Skandynawia
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(10 wyników)
    • Wybieram się do Sztokholmu z mężem i córeczką (2,5roku) w kwietniu. Znacie może jakiś tani, a jednocześnie fajny hotel? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    • Czy mozecie polecic kwatere w Danii na jedną noc -jakis tani hotel, motel, pensjonat. Najlepiej w okolicach Hanstholm, Aalborg. Chcemy sie przespac po podrozy z Polski, przed przeprawą promową z Hansholm do Norwegii.
    • A dokladnie w terminie 10-14 czerwca, z wylotem z Warszawy. Moze ktos ma namiar na jakis tani przelot/ linie lotnicze? Przekopalam pol internetu i niestety nic ponizej 1000 PLN nie znalazlam :((( Bede bardz wdzieczna za kazda ionformacje!
    • Dostalam dzis list z bardzo niesprecyzowanym pytaniem. "Sorki, ze Ci zawracam głowę musze się z jakiś tydzień przed swiętami dostać do Oslo (taa, wiem, ze Ty w Szwecji, tam się prościej lata, ale zawsze to jakoś obok) nie masz jakichś inf o tanich lotach? moga być z przesiadkami... w sieci szukałam ale zdechłam w chaosie" Napisalam i poprosilam o szczegoly, otrzymam je dzisiaj i napisze na forum.
    • na studencka kieszeń:)Może ktoś zna?O schroniskach juz czytałam,inne propozycje proszę,z góry dziękuję.
    • W sierpniu musze pojechac na tydzien do Sztokholmu poszukac danych do pracy badawczej. Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje o tanim noclegu. pozdrawiam
    • Kochani, a czy mozecie coś doradzić jeśli chodzi o Szwecję z dziećmi:) Planujemy zatrzymywać się na kampingach(z namiotem będziemy trenować) 1. jak jest z dostępem do kuchni i do łazienki na kampingach? 2. czy rowery można wypożyczyć w takich miejscach? 3. czy noce są zimne? 4. czy lepiej pojechać samochodem (najpierw promem:), czy samolotem, a potem wypożyczać auto, by zwiedzać okolice? 5. zależy mi na obejrzeniu Sztokholmu i fiordów, ale to jakoś nie po drodze... 6 a moze warto...
    • Zaczyna sie o tym mowic we Wloszech i Niemczech. Polacy chca wejsc... Na szczescie Szwecja powiedziala zdecydowanie NIE!
    • Potrzebuję informacji o tanich miejscach noclegowych w Goteborgu. Sprawa jest bardzo pilna za wszelkš pomoc bardzo dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się