Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(13 wyniki)
    • Korzystałam ostatnio z oferty infonoc.pl i zamówiłam sobie apartament w Krakowie- świetna sprawa, pokoje przepiękne a ceny praktycznie na każdą kieszeń. Dodatkowym plusem serwisu jest to,ze bardzo łatwo można wyszukać coś dla siebie
    • na początku lutego będę miała niespodziewanie kilka dni urlopu i chciałabym spędzić je w Madrycie. Czy ktoś z forumowiczów był tam w tym czasie ( chodzi o pogodę w lutym), chciałabym pochodzić i pozwiedzać. Także ważne jakiś tani pokój w miarę w centrum. Proszę o rady ( patrzyłam na hotele ale ja chiałabym wydać 20-30 eur/noc - może jakiś hostel z częścią hotelową (pokój jednoosobowy). Wybrałam Madryt bo mam uż bilet do Brukseli i dalej znalazłam tanie loty właśnie do Madrytu ( ...
    • witam pozna noca wroce z wycieczka z Wloch, wysiade na obwodnicy Wiednia i potrzebuje czyms dostac sie do Wiednia i tam tanio nocowac aby rano wsiasc w pociag do Wawy, prosze o pomoc w znalezieniu taniego noclegu i transportu z obwodnicy do noclegu/dworca pozdrawiam a
    • Zawsze marzylam zeby podrozowac, ekscytuje mnie praktycznie wszystko to, co nieznane, nowe, po prostu caly swiat. Mam troche pieniazkow ("troche" jest tu jak najbardziej na miejscu ;p) i mysle gdzie by sie tu wybrac z chlopakiem... Kwota to nieduzo bo mam jakis 1000zl do rozdysponowania ale tak naprawde fajnie byloby calego nie wydac bo jestem obecnie bez pracy i bede czegos potrzebowala na wrzesien. Czas wolny do konca sierpnia. I nie wiem w co uderzac, nigdy takiego czegos jeszcze nie robil...
    • PROŚBA DO WARSZAWIAKÓW! Szukam taniego hotelu na jedną noc w miarę blisko lotniska, tzn i tak z taxi skorzystam z pewnością - więc nie musi być przy lotnisku... Jade z rodzinką 2 dorosłych + 2 dzieci, szukam hoteliku do kwoty 150 zł za nas czwórkę. Praktycznie tylko na jedną noc, bo ok. 6 rano musimy być na lotnisku już :) Czy możecie coś polecić? Dzieci w wieku 14 i 3 lata. Interesuje mnie pokój trzyosobowy, mała śpi z nami na łóżku. DZIEKUJE Z GÓRY ZA PORADY ach, t...
    • Witam,wybieram się na wycieczkę po Rumunii i Bułgarii. Czy możecie polecić operatoraz najtańszym roamingiem?Najlpeszy będzie prepaid,żeby wydatki były pod kontrolą.
    • Dla tych którzy marzą o podróży poślubnej do pięknego i egzotycznego kraju, polecam Tajlandię, szczególnie najbardziej znane, miasto rozrywki świata- Bangkok. Miasto oferuje wykwintne jedzenie, niesamowite widoki i rozrywkę, której nigdzie indziej człowiek nie doświadczy. Bangkok posiada w swojej ofercie również niesamowite i doskonale wyposażone , które niewiele różnią się od polskich cen, a atutem tutaj jest sceneria i klimat tego kraju.
    • Proszę o pomoc. Za ponad miesiąc będę przejazdem w Warszawie. Potrzebuję znaleźć nocleg. Rok temu korzystałam z hotelu Ibis. Mieli bardzo ciekawą promocję. Za dwoje dorosłych + 2 dzieci płaciłam około 100 zł za noc. Teraz sprawdzam ceny noclegów i łapię się za głowę. Poleci mi ktoś jakiś hotel za w miarę rozsądną cenę?
    • Wybieram się nagle do Pragi na 2 dni - czy znajdę na tym forum lub gdzie indziej (może linki do wątków/stron) adresy przyzwoitych hoteli/schronisk, gdzie cena noclegu dla 2-3 osób wyniosłaby do 50 zł na osobę? A może ktoś był i może coś polecić? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Iza Iza
    • Witam, niebawem lece na Malte ale kierunek w moim zapytaniu nie ma znaczenia,odwiedzilam kilka polskich stron ktore proponuja mi wypozyczenie samochodu na Malcie i to w atrakcyjnej cenie,troche to dla mnie dziwne, czy taki sposob wypozyczenia jest bezpieczny? zeby nie bylo tak iz gotowke wysle polskiemu posrednikowi a po przylocie nie bede miala auta. prosze o rade.
    • Witam! Mam plan wybrać sie pod koniec września do Grecji i chciałabym prosić o porady dotyczące wyboru biura podróży i zakwaterowania. Jestem studentka i nie muszę mieć luksusów, wystarczy mi jakiś miły apartament w spokojnej i ciekawej okolicy, bez wyżywienia, przejazd najlepiej autokarem bo taniej :) Chodzi mi głównie o to żeby wypocząć i poleniuchować na plaży...nic więcej :) Wiec proszę o poradę...
    • Witam !! Czy ceny biletów kolejowych w Polsce są jakoś specjalnie wysokie, czy też na całym świecie jest takie ździerstwo?
    • Ukraina(4)

Jak to jest na Ukrainie z ichnia waluta? Przyjmuja dolary , czy tez eurosy.Jak z naszymi zlotowkami? Mama wybiera sie do Lwowa , a nie ma kart kredytowych.Pomozcie prosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się