Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(25 wyników)
    • kiedy mozna kupic najtansze bilety na samolot do BG i jakie linie polecacie?
    • Witam Wybaczcie może naiwne pytanie: gdzie pobyt nad Morzem Czarnym jest tańszy - w Bułgarii czy Czy na Ukrainie? Rozważamy wyjazd z dziećmi, o pieniędzy mamy bardzo mało... Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Ta Bułgaria wcale nie jest taka tania jesli dobrze spojrzeć na oferty na lipiec i sierpień. Bo np. wyjazd na dwa tygodnie z dojazdem własnym do hotelu 4* z all inclusive to wydatek nieco ponad 3000 PLN za osobę (oferty TUI) + koszty dojazdu, nie licząc dodatkowych opłat w postaci parasoli i lezaków na plaży i innych atrakcji. Tak więc w porównaniu z wyjazadami do Egiptu, Turcji, Tunezji czy Maroka nie wypada to już tak konkurencyjnie, biorąc pod uwagę że tam w ofercie all jest wsz...
    • Witam, Czytalem dlugo i namietnie forum o bulgarii. Po 10 dniowym pobycie moge powiedziec cos od siebie. Mieszkalismy w Royal Dreams Hotel, dosc ladny,spory basen,restauracja i blisko supermarket + wlasny sklepik. Bulgaria jest tania.. ale SB jak i ZP sa 3-4x drozsze niz w centrum panstawa.Ceny na wybrzezu sa 2x drozsze niz w polsce!!! Ceny w supermarketach ( bylem w kilku) np- serek babuni(polski) 4,75lev = prawie 9zl.Ichni 0,50-1leva tanszy Szynka,cos ala poledwica,(5-6 plast...
    • Wie ktoś coś może na temat kupienia orginalnych rzeczy taniej ? Chodzi mi konkretnie o Słoneczny brzeg :)?
    • Tak może i było 3 lata temu...teraz to można między bajki włożyć. Jeżeli zgadzasz się na codzienny obiad składający się z 1 hotdoga albo 1 naleśnika z dżemem - to bedzie b.tanio(Na stojaka przy dudce) Jeżeli chcesz żeby było tanio i chcesz jadać w knajpach (nawet tych daleko od centrów) to się natniesz okrutnie. Jak chcecie - sprawdżcie sami.
    • Słyszałam, że w Słonecznym Brzegu można spedzić wakacje taniej niż w Polsce. Cy ma ktoś wiedzę na ten remet? A może ktoś zna dobre miejsce? Jest nas 7 osób, w tym dwoje dzieci.Z góry dziękuję za poradę.
    • wystarczy przejrzeć fora poświęcone Chorwacji, Grecji, Hiszpanii-tam raczej nie ma tylu nie przychylnych opinii........o Bułgarii jest parę ale jak ktoś coś takiego napisze to od razu rzuca mu się do gardła stado bułgarofilów gotowych zabić no bo przecież Bułgaria jest tania, piękna i w ogóle za.......a. Ja byłem już w paru miejscach i ma swój własny ranking: 1.Hiszpania-najpiękniejsza bez 2 zdań- niestety droga 2. Egipt-największa przygoda życia ( Egipt niestety ma swoje wady: np."zems...
    • Witam wybieram się w okresie 14 - 22 lipca do Obzoru. Prosze o namiar na jakieś fajne zakwaterowanie. Czy warto jechać tam przez Ukrainę? Z góry dziękuje za informacje. Mój mail kai_tracid19@interia.pl
    • Chciałabym dowiedzieć się coś na temat cen produktów spożywczych oraz jedzonka w knajpkach. Podobno 2 lata temu było taniej jak u nas. A jak jest w tym roku? z góry dzieki za odpowiedź:-) ps. nazwy tanich knajp w Sozopolu również mile widziane...
    • Ile kosztuje nocleg w rumuni.
    • Witam wraz z chlopakiem chcemy sie wybrac do Grecji badz Bulgarii. Bylam juz raz w bulgarii w slonecznym brzegu-jestem bardzo zadowolona z tego wyjazdu-ale ponoc troche wszystko podrozalo. Chcialabym sie dowiedziec jak cenowo stoi grecja w stosunku do bulgarii-czy jest duzo drozej. Ktory rejon bardziej polecacie chodzi mi o kawiarnie,puby,dyskoteki itd czyli ogolnie o rozrywke zeby w miare mozliwosci sie nie nudzic. prosze powiedzcie co lepsze bulgaria czy grecja(rodos,kreta-kt...
    • nie licząc podróży
    • We wrześniu wybieram się na wybrzeże Bułgarii (Rawda), ok. 2 tygodnie i nie mam zamiaru przebimbać tego na plaży. Pomyślałam, że warto byłoby wybrać się w góry, podobno są piękne i mało uczęszczane. Interesują mnie zarówno Rodopy, jak i Bałkany, więc jeśli ktoś ma w tym jakieś doswiadczenie.. Chciałabym się dowiedzieć przede wszystkim: - jak dojechać z Rawdy, SB lub okolic, ile to trwa i kosztuje? - czy jest problem ze znalezieniem schroniska, trzeba wcześniej rezerwować? - co zobacz...
    • Chce wypoczac z dala od kurortow, wynajmujac kwatere, ale nie chce jechac samochodem tylko leciec. Czy ktos z Was znalazl sensowny, w miare tani przelot do Burgas lub Warny (w ostatecznosci Sofia)?
    • Witam chciałabym wybrać się z mężem i dwójką dzieci (8 i 12 lat ) do Bułgarii .Moglibyście polecić mi jakąs niewielką miejscowość nad morzem ? Jak najlepiej dojechać samochodem do Bułgari z Krakowa ? Z góry dziękuje
    • Orientuję się ktoś może jakie są ceny taksówek w Bułgarii ? Chodzi mi dokładnie o trasę Rawda - Złote piaski. Być może są połączenia autobusowe ? Proszę o szybką odpowiedz gdyż dziś w nocy wyjeżdżam :)
    • jak tam ceny w sklepach i knajpach i czy sa jakies fajne knajpy pozdrawiam
    • Szukam taniej kwatery w Bułgarii na przyszły rok. Będzie nas 2 osoby dorosłe i 3 dzieci, przy czym dwoje to juz nastolatki. Ma ktoś coś fajnego na oku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się