Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(58 wyników)
    • Taka refleksja na 3 dni przed wylotem... Zawsze wyjeżdżałam na wakacje wybierając ofertę last-minute. W tym roku pierwszy raz skusiłam się na zakup wakacji w styczniu korzystając z oferty wcześniej-taniej. Mój wyjazd w chwili obecnej jest o 300 zł tańszy za osobę niż cena, którą zapłaciłam w styczniu. Sądziłam że ceny będą zbliżone. Jak jest z Waszymi wyjazdami? Sprawdzacie w ogóle?
    • witam Czytalam gdzies ale stracilam ta informacje o najblizszej i taniej aptece w okolicy hotelu> Bede wdzieczna za podpowiedz
    • Hej w lutym/marcu chce jechac do Egiptu (Hurghada), czy ktoś wie z jakim biurem byłoby najtaniej (nie wykluczam też ofert last minute). Prosze o wskazówki może być na maila sylwia121@gmail.com
    • Witam! Prosze was czy byliscie w jakims hotelu, ktory przy swojej plazy mial rafe?, bylam w Egipcie rok temu w hotelu Empire i strasznie spodobalo mi sie nurkowanie,i chcialabym w tym roku pojechac tam, gdzie rafe mialabym na plazy przy hotelu. tylko hotel nie musi byc piecio gwiazdkowy, bo na to mnie nie stac, tylko jakis tani:), prosze o wasze odpowiedzi.
    • moze ktos sie orientował które biuro ma teraz najtansze ceny jesli chodzi o oegipt inetresuje mnie druga połowa maja lub pierwsza kwietnia hotel dla udogodnien zdziecmi. miałąm na oku ali babe lub hilton long beach? chyba z e wsharm tez cos fajnego sie znajdzie? macie jakeis doświadczeniaw poszukiwaniu?
    • Czytam i czytam te wszystkie pytania o suszarki, dolary, reczniki, ramiączka i słabo mi się robi.... Egipt to kraj dla ludzi ciekawych, tych którzy czują co znaczy 4000 lat od teraz. Jest zdecydowanie za tanio, żeby jechać do Egipu. Tam powinni jechać tylko ludzie, którzy czują...a nie konsumują. Szkoda, że można tam pojechać za niewielkie pieniądze, a i tak większość narzeka i ma pretesje do wszystkich. Nad morze Bałtyckie, a nie do kolebki cywilizacji! Narzekacie na wszystko ...
    • Exim chce za wycieczke do Luxoru z Hurghady 70 USD. Jak to zrobić taniej? A może na miejscu spuszczają z tonu, albo np. taniej w pakiecie z Kairem? Napiszcie pls!
    • Witam serdecznie, w tym roku po raz pierwszy chcę się wybrać na urlop z biurem podróży, patrząc na ceny raczej zdecyduję się na ofertę last minute..mam pytanie dot. wycieczek fakultatywnych..korzystniej zamówić wycieczki w biurze podróży wykupując wycieczkę, czy może na miejscu w hotelu przez rezydenta w jakiś lokalnych firmach?? Przeglądając katalogi biur podróży wyczytałam, że wycieczki fakultatywne odbywają się pod warunkiem, że zdecyduje się na nie określona liczba osób..a jeśli się nie o...
    • Czy taki istnieje?:)Nie zależy mi na wysokim standardzie hotelu, tylko na plaży z rafą. Może ktoś doradzi? Pozdrawiam
    • Czy takie ostatnie last last minute jest faktycznie taniej? znajomi mnie namawiają abym tydzień przed planowanym urlopem przeszła sie po biurach podróży, bo dopiero wtedy będą okazje cenowe. Ktoś może wykupował wycieczkę kilka dni przed wylotem???
    • Szukam najtańszego charteru z Warszawy do Hurghady 11 -19 luty ( w poniedziałek 20 muszę już być w pracy). Może macie jakiś namiar? Pozdrawiam
    • Przeglądam ofertę ecco i widzę, że w maju większość hoteli z ich oferty jest tańsza niż w marcu czy kwietniu o ok.150-200 zł. Może ktoś wie w czym tkwi hak?
    • Dla chcących zaoszczędzić: BP dla przypływających statkiem organizują AbuSimbel za ok. 60$. W Asuanie jest znacznie taniej. W hotelach opisanych w Pascalu faktycznie można kupić wycieczkę za 50-75LE. Nawet program obejmuje File i Niedokończony Obelisk (bez biletów chyba). Jedzie klimatyzowany autokar. Problem jest tylko taki, że nawet za bakszysz nie zgodza się zabrać kogoś ze statku. Nie wiem o co chodzi w tym układzie, ale nie udało nam się załapać. Warunkiem jest przeniesieni...
    • A te ceny widzieliście? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=678&w=23730706 Ściema to nie jest, bo znajomi jadą, ponoć organizatorem jest dobre biuro. Ja niestety nie mogę jechać bo pracuję:( Ale przyznać trzeba, że aż łezka w oku się kręci że za taką kwotę nie mogę skorzystać z wyjazdu:(((( pozdr. lesio78
    • Proszę o podanie namiarów na egipskie biura podrózy w Hurgadzie oferujących tańsze wycieczki fakultatywne i oczywiście polskiego tłumacza . dzięki
    • Witam. W połowie lutego wybieram się do Egiptu - pierwszy raz. Jadę z Exim Tours (program Nefretete A). W programie jest wycieczka fakultatywna do Abu Simbel kosztująca 70$. Bardzo chciałbym zobaczyć tę świątynię, ale kwota jakiej żąda biuro za wycieczkę wydaje mi się nieco wygórowana. Może ktoś z bardziej doświadczonych forumowiczów orientuje się, czy jakaś miejscowa agencja turystyczna oferuje takie wycieczki w nieco bardziej przystępnych cenach? Będę również wdzięczny za inne r...
    • Poradżcie proszę i doradżcie mi czy warto będąc w Hurghadzie wybrać się na wycieczkę fakultatywną na dwa dni ,,Jerozolima z Hurghady" Wiem,że w swojej ofercie ma to biuro Alfa Star cena 357$ od osoby dorosłej,a może wiecie czy jest inne biuro,które właśnie organizuje z Hurghady takie wycieczki???Pozdrawiam wszystkich egiptomaniaków!!!
    • Mam do sprzedania bony rabatowe Travelplanet. Kupon Travelplanet.pl o wartości 100 PLN sprzedam za 50 zł. 1. Kupon ma wartość 100 PLN. 2. Kupon jest ważny do 31.03.2007. Po tym terminie nie będzie można wykorzystać kuponu. 3. Kupon może być realizwany na wszystkie imprezy turystycze na serwisie Travelplanet.pl S.A. z wyłączeniem: biletów lotniczych, noclegów hotelowych, ofert biur podróży: TUI, Neckermann, ScanHoliday Travel, Triada, Ecco Holiday. Promocja dotyczy imprez z...
    • Witam. Mam pytanie do zorientowanych forumowiczów. W jakim biurze można zarezerwować wczasy z wylotem z Niemiec, bo tak wszyscy się rozpisują, że jest dużo taniej. I jeszcze jedno, czy ktoś ma namiar na hotele przy lotniskach, gdzie można przenocować przed wylotem, bo też były takie propozycje, tylko nie wiem jeszcze z którego lotniska w Niemczech, bo w Polsce byłby wyjazd z Krakowa samochodem, jakie są koszty takiego noclegu dla rodziny 2 osoby dorosłe i dwoje dzieci, jak się załatwi...
    • Witam prosze o jakies info i rady o sprawdzony i godny polecenia sposob wypoczynku w Egipcie, chodzi mi o wybor hotelu i miejsca. Jade z zona, jestesmy mlodzi, ale nie bardzo imprezowi, brudu tez nie lubimy ( no bez przesady ), pozdrawiam i czekam na rady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się