tanim

(9 wyników)
  • hej kochani poszukuje 3 biletow nw teneryfe jednak cena pojedynczego biletu jest zbyt wysoka jak dla mnie kosztuje okolo 1400 zl w TUI jednak moj znajomy kupil 2 bilety na teneryfe za 560 zl w dwie strony z TUI dzwonil 2 tygodnie przed wylotem , ja jakos nie moge utrafic na tak tani bilet , lece na wlasna reke bo mam tam rodzine wiec z zakwaterowaniem nie bedzie problemu , chciala bym jakos zaoszczedzic , moze wy mi podpowiecie w jakie dni najlepiej dzwonic za biletem i o ktorej godzinie c...
  • witam, ostatni raz na W-pach Kanaryjskich byłem już dość dawno, bo 9 lat temu. W styczniu, po długiej przerwie wybieram się tam ponownie (na Teneryfę) i zastanawiam się, czy nadal istnieją tam prowadzone przez Hindusów sklepy z różnej maści sprzętem elektronicznym w atrakcyjnych cenach? Przy ostatniej wizycie na Lanzarote nabyłem obiektyw do aparatu, który był jak najbardziej OK, a teraz też mam pewne potrzeby w zakresie sprzętu foto, więc może udałoby się skorzystać... Po...
  • j/w
  • Wybieram się w pażdzierniku na Teneryfę i w związku z tym mam pytanko odnośnie zakupienia w dobrej cenie papierosów.Czy to prawda,ze tam można je kupić znacznie taniej niż w Polsce.Czy są takie jak LIGHT LM, LD itp,mogą być nawet jakieś inne podobne w mocy i smaku,jakie są ceny i czy zakupu dokonać w sklepach(marketach) na mieście czy może jednak lepiej w drodze powrotnej na lotnisku ?
  • Chcę lecieć na GC na przełomie października i listopada. Czy już jest ten czas, aby zarezerwować wyjazd? Może jeszcze ceny spadną? A może potem nie będzie miejsc. Czy ktoś był w tym okresie? Czy były tłumy?
  • poszukuję taniego połączenia między warszawą a teneryfą, ceny biletów lotniczych w biurach podróży to około 1200-1500pln za osobę dorosłą. Może macie jakieś doświadczenia gdzie można kupić tańszy przelot?
  • Swego czasu chwalilas(les?) sie, ze wykupilas wycieczke z czeskiego biura Tomitour - z tego co czytam na ich stronach, zbankrutowali kilka tygodni temu. Czy udalo Ci sie z nimi poleciec w tym roku na Kanary jeszcze przed bankructwem, ew. czy oddali kase lub dostalas jakas inna wycieczke w ramach rekompensaty? Jestem ciekaw jak czeskie biura rozwiazuja takie sytuacje, bo sam przymierzam sie do skorzystania z Fischera (do Pragi mi latwiej dojechac niz do Warszawy).
  • Czy ktoś z Was był na Wyspach prywatnie na własną rękę? Ciekawi mnie czy jest możliwość wynajęcia pokoju w hotelu i jak to wyglada cenowo w porównaniu z biurami turystycznymi?
  • Czy tam jest drzy problem kupic alkochol jak w tunesji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się