Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(11 wyników)
    • szukam taniego domku nad jeziorem rejon obojętny
    • Chciałabym pod koniec sierpnia wyjechac na mazury augustow mikolajki mrągowo cos z tych miejscowosci szukam bardzo taniego noclegu dla dwoch osob za ok 30zł? nie szukam wygod typu tv czy lazienka w pokoju alezy mi jedynie na czystych pokojach i normalnych wlascicielach mzecie mi cos polecic?
    • Yo.Jest nas 6 (3parki)od 17-24 lat szukamy jakiejś bardzo taniej miejscówy (kemping,..albo cos takiego ale nie namioty) miejsce wsumie obojętne , byle było blisko jezioro i moze np.piasek wokół, wiecie jak na plaży, ale to juz takie życzonko, zeby poprostu był fajny dostęp.
    • Szukamy 2 tanich domków kempingowych / letniskowych (1/dla 4- os. rodziny, 2/ dla 3-os + dziecko 1,10 mies) ewentualnie 1 domku dla 7 osób + male dziecko na urlop (przelom lipca i sierpnia) nad jeziorem, ewentualnie rzeką w której mogłyby się kąpać dzieci. Dobrze byłoby, gdyby domki stały na ogrodzonym terenie, na którym byłby też plac zabaw (ale nie jest to warunek konieczny). Domki mogą znajdować się na terenie ośrodka wczasowego lub na kempingu ewentualnie na terenie prywatnym...
    • na lipiec oklo 3-4 dni
    • Okazuje się, że był ktoś kto wyprzedził w milosnym uniesieniu nawet Karoline i Grzeska...i okazuje sie tez , ze BigBrother jest bardziej moralny niz niejeden serial familyjny...Otoz po jednej z libacji w domu BB Klaudiusz i Monika dali sie poniesc i wyladowali w lozku (zreszta zainteresowanie Moniki Klaudiuszem jest nader widoczne!!)..a pozniej dla Moniki przyszla chwila opamietania, zostala wezwana do BB, ktory jest wielce wyrozumialy jak sie okazuje i ma lwie serce i po powazne...
    • Witam serdecznie wszystkich. Poszukuje domku na Mazurach najlepiej w jakims odludnym miejscu nad jeziorem ( grunt żeby gdzies w okolicy był jakiś sklep) oczywiście im tańszy tym leprzy :). Bardzo proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuje :)
    • znacie może ciekawe oferty i miejsca gdzie mozna w miare tanio w na malo (byloby dobrze)zaludnionych akwenach pozeglowac? interesują mnie jachty przynajmniej 6 osobowe (tango, sportiny)
    • zatrzymalam sie na jais Fokach czy orionach w czasach licealnych. Teraz chcialabym poplynac ale nazwy obce a ceny porazajace. jakich typow jachtow mam szukac w wyszukiwarkach zeby w sezonie impreza nie kosztowala wiecej niz 120 za dobe? el bimbo? i co jeszcze?
    • witam moze ktos juz był i sie orjentuje jakie sa ceny zywnosci w tym roku bo w tamtym nad mozem to paranoja pepsi 2 l 8 zł chleb 3 zł . jak w tym roku wyglada to na mazurach
    • Znacie moze jakies miejsce w bardzo bliskim kontakcie z woda? jeziorem, rzeka? odosobnione najlepiej bez zadnych luksusow? ula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się