tanim

(12 wyniki)
  • Drodzy Podróżnicy, w swoją kolejną podróż wybieram się na Jamajkę. Jak zwykle mam tylko bilet lotniczy. Pierwszą noc spędzę w Kingston (lub nie), niestety nie mam informacji na temat niedrogich hoteli. Będę wdzięczna za wszelki informacje na ten temat oraz za wszelkie praktyczne rady dotyczące tej wyspy. Tylko błagam nie straszcie mnie .... :-)
  • Witam, Poszukuję możliwie taniego przelotu do Buenos lub Rio na początku stycznia lub jeszcze w grudniu. Póki co najtańszy transport znalazłem do Buenos, 854 Funty, Areolineas Argentina. Powrót w lutym. Znacie jakiś tańszy sposób? Czy to absolutne minimum? Może warto kupić w jedną stronę i poczekać na styczniową promocję British Airways? Dzięki za podpowiedzi.
  • Witam, Chcialabym sie zapytac czy ktos ma jakies doswiadczenie, ktorym moglby sie podzielic badz mial kiedys wyjazd typowo studencki do Hiszpanii lub Portugalii? Ja ze znajomymi (wsrod nich jest paru studentow) chcemy jechac tam na wakacje 2008. Niestety jest to nasz pierwszy wyjazd za granice i nie wiemy z jakich biur skorzystac badz gdzie znalezc nocleg na wlasna reke. Nie jestesmy wybredni, najwazniejsza jest dla nas przygoda i dobra zabawa. Moze jakies rady, porady? Z gor...
  • chciałabym się cos nie coś dowiedzieć na temat tanich noclegów, fajnych miejsc i ubezpieczeń związanych z wyjazdem na Litwe....moze ktoś pomoc? ktos byl?...jak wygladaja ceny?jaka walute oplaca sie brac itp.....pozdrawiam!
  • czy ktos moze byl jakie sa ceny zywnosci rozrywek itp bardzo prosze o przyklady
  • Chcę poleciec na początku października nurkować na Synaj. Czarter na 7 lub 14 dni. Zależy mi tylko na tanim czarterze i jakimś tam niekoniecznie wypasionym hoteliku. Z jakim warszawskim biurem można to zrobić najtaniej? Surya
  • Hej, jak w temacie, zainteresowanym sluze szczegolami praktycznymi, w skrocie: Kostaryka to kraj dzungli, ale takiej bardziej amazonskiej, mnostwo zwierzat (glownie niewielkich, malpy, leniwce, ostronosy, robale najrozniejsze, jelenie, zolwie, krokodyle i ptaki oczywiscie). Kraj typowo na wycieczke "w nature", zabytkow nie stwiedzono specjalnie, maista - lepiej nie wspominac. Aha - no i najwazniejsze - czynne wulkany i wulkany "polczynne" - latwe do zdobycia. Temperatura przyjem...
  • No właśnie...Na dzień dzisiejszy moja 'najdalsza' podróż za granicę skonczyła się na Słowacji. Jednak ciągnie mnie strasznie na jakieś wycieczki i usiedzieć w miejscu nie mogę. Na początek myślałam o takich weekendowych wypadach z biur: typu Praga, Budapeszt. Jednak się zastanawiam, czy nie taniej samej zorganizować taki wypad? Bardziej doświadczonych podróżników proszę o radę. Gdzie najlepiej się wybrać tak na pierwszy raz, z biurem czy bez? A jeśli bez jak najtaniej tam dojechać...
  • interesuja mnie wszelkie porady praktyczne, tych co byli :)) Marzena
  • W polowie marca wyjezdzam na miesiac do Indochin.Korzystac bede z tanich hoteli.Prosze, podpowiedzcie, czy w hotelach sa moskitiery, czy zabrac ze soba?Jakich robaczkow moge sie spodziewac w pokoju i czego sie obawiac? Dzieki, pozdrawiam
  • witam, planuje dluzsza wyprawe do indii i afryki (w dowolnej kolejnosci z preferencja na indie bo tam taniej mozna doleciec). Wstepnie plan jest taki, zeby po paru miesiacach sie przemiescic -- najlepiej najtaniej, tzn. jako pasażer na statku towarowym lub BARDZO lokalnymi liniami lotniczymi. Z samolotem to pewnie nie problem (ale bede wdzieczna za namiar na jakies sprawdzona tanie linie) ale czy ktos probowal pokonac te trase statkiem? Bede bardzo wdzieczna za inf...
  • RPA(5)

Szukam taniego przelotu do johanesburga lub kapsztadu 28.06 i powrot 2.08.03 Czy ktos moglby mi pomoc? Moze ktos ma najnowsze wiadomosci z namibi,zambi bostwany,rpa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się