Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(76 wyników)
    • Na jakich stacjach warto tankować? Gdzie najtaniej?
    • Gdzie mogę dokonać tanich zakupów spożywczych w okolicy Cavallino Treporti? Może być jakiś hipermarket lekko oddalony, bede samochodem, konkretnie na kampingu Mediterraneo. Przy okazji jak ktoś był na tym kampingu to proszę o opinie. Ja wybieram sie z wlasnym namiotem.
    • Podobno, nie sprawdzalam, ale liste upowszechnila wloska organizacja konsumencka. Tzw. pelen bak kosztuje 5-10 euro mniej. www.codacons.it/area_download/DistributoriIndipendenti.htm
    • Na gorze jest taki link do taniej wypozyczalni samochodow sungo.com Ceny i warunki wydaja sie byc rzeczywiscie ok., ale czy ktos juz z tego korzystal? Tylko prosze, zeby nie odpowiadli mi wylacznie autorzy reklamy :)
    • Poszukuję taniego noclegu w rzymie?
    • Proszę o pomoc w znalezieniu sprawdzonego taniego hoteliku w Rzymie. Na stronach z ofertami jest sporo ale boję się jechać w ciemno aby nie trafić w jakieś straszne warunki. Wystarczy mi w miare czysto , spokojnie. Z góry dziękuję za pomoc.
    • W lutym tani nocleg (4 noce od 13.02) w Mediolanie. Pomocy! Aaa i czy najtaniej samolotem z Krakowa, czy może jest lepszy pomysł?
    • Poszukuję tanich noclegów na Sycylii na sierpień, czy ktoś może coś zaproponować? Grzes
    • Witam Naprawdę jestem w szoku co do liczby hosteli w Rzymie. Czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie - czy jest szansa na jakieś miejsce spełniające takie warunki: - pokój 2-osobowy dla 2 osób - recepcja całodobowa (dostęp do hostelu kiedy chcę) - dobre ulokowanie do metra lub w miarę niedaleko centrum - podstawowy standard (czystość) Czy jest szansa na jakiś nocleg 20-25 EUR/osobę/noc? Czytałem dużo o Domu Polskim, ale to raczej nie dla mnie - jedziemy w 2 osoby turystycznie, ...
    • Witajcie :) Od 1 czerwca będę w Pra Delle Torri :)) Macie może jakieś konkretne sprawdzone knajpki i pizzerie w okolicy PdT lub w Caorle? Oczywiście chodzi mi o raczej tanie lokale :) Bardzo Was proszę o info :)
    • Witam, Chciałbym sie wybrać na kilka dni do Włoch. Podstawowe założenie jest takie, że ma być blisko do Bolonii, Florencji i Rzymu, najlepiej gdzieś nad morzem. Zależy mi na cenie, ale i na warunkach. Może być bez wyżywienia lub ze śniadaniem. Ktoś ma coś sprawdzonego? Pozdrawiam, Łukasz.
    • jak najtaniej dotrzeć samolotem z warszawy badz innych miejscowości do Venecji ewentualnie do Padwy(jesli taniej) prosze bardzo o radę, czy lepiej teraz znalezc bilet na wrzesień czy jeszcze poczekać, bo czasem tanieją? a hostele, strony z adresami czy cuś , pozdro
    • hej, czy ktos moze cos polecic, tradycyjnie: taniego i w miare w centrum, w rzymie, w marcu?
    • Witajcie, lece do Mediolanu, wiem , ze to drogie miasto, ale szukam jakiegoś "w miarę" taniego noclegu - w granicach 30-40 EUR. Przejrzałem juz forum i na razie nic nie znalazlem. MArcin
    • Powoli zaczynam planować wyjazd wakacyjny i naszła mnie taka wątpliwość. Korzystając ze strony autostrade.it wychodzi mi, że od granicy z Austrią do Neapolu, a właściwie do zjazdu Pompeje jest 980 km i koszt autostrady wynosi 54,40 E. Wymyśliłem sobie, że może by tak z Bolonii pojechać do m. Cesena a potem drogą S3bis przez Perugię, Terni do autostrady A1 i dalej bez zmian. Kilometrowo wychodzi niewiele dalej, logika podpowiada, że powinno być taniej, ale nie mogę tego sprawdzić...
    • jak w tytule postu. Poszukuję informacji nt taniego hotelu, motelu, pensjonatu, gdzie może przenocować 4-osobowa rodzina. Ktoś może ostatnio był w Mediolanie i ma świeże wieści? Gośka
    • Hej, szukam taniego noclegu w Rzymie. Czy zna ktoś może? Był ktoś? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. pozdrawiam
    • Jesli znacie miejsca w Rzymie gdzie mozna tanio przenocowac to prosze o info! Pozdrawiam!
    • Witam, Gdzie Waszym zdaniem jest dobra i przede wszystkim tania pizza we Florencji? Pozdro Adi
    • szukam taniego noclegu w Rzymie dla 3 osób czy ktoś zna może jakieś schronisko, tani hotel. Z góry dzięki za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się