Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(5 wyników)
    • czesc, 1.czy ktos sie wybiera w tym terminie??? 2. czy ktos ma jakis swietny sposob zeby znalezc samolot z najtansza oferta? 3. gdzie najlepiej szukac? 4. ktorych linii zdecydowanie nie polecacie 5. ktore linie polecacie? 6. planujemy zabukowac bilet z brukseli z jetairfly.. jakies doswiadczenia? 7. czy ktos mial juz do czynienia z flysiesta? Panie na infolinii sprawiaja wrazenie ze sa pierwszy dzien w pracy. ;) 8. rozpatrujemy tez mozliwosc zabukowania biletu na cubana.cu cz...
    • Na Karaiby najlepiej samemu i taniej i lepiej radzsobie.pl/niezbednik/lec-sam-na-karaiby-.html
    • Witam, zakładałem już podobny temat w innych miejscach ale ciągle nie znalazłem trapiących mnie odpowiedzi: 1) Wiza - potrzebna czy nie? Oficjalna wykładnia nic o wizie nie wspomina ale spotkałem też odmienne opinie... 2) Noclegi - ktoś jest w stanie polecić coś naprawdę taniego? Hostele, prywatne kwatery? Zazwyczaj korzystam z hostelbookers albo hostelworld, sprawdzało się dobrze ale widzę, że T&T to jednak inna bajka, nic taniego nie widzę... Tanie=100 PLN za 1 osobe za noc :-) 3...
    • Wybieram się na Kubę we wrześniu 2009r. (osób 2-4, chętni mile widziani) na 2-3 tygodnie (elastyczna kwestia) na własną rękę, , wyjazd typu objazdowego, z odrobiną leniuchowania) wszelkie porady od doświadczonych BARDZO mile widziane gdzie mieszkać, czym lecieć (gdzie najtaniej), co zabrać, może ktoś był i może oszacować koszt takiego wyjazdu, wszelkie rady mile widziane globtroterzy chętni na wyjazd i doradcy piszcie śmiało! ;-) pozdrawiam
    • Potrzebuje troche informacji jak w praktyce wyglada dostanie sie na Kube i koszta tam jakie sie ponosi. Biura mam juz sprawdzone, bilety, hotele, samochody tez. Pytam tych, co byli i w realiach wiedza ile sie wydaje. Mowa o 11 dniach. Plan: 2 dni Havana (scooter/rower), reszta samochod i objazdowka po zakamarkach moze z jednym dniem na byczenie sie na plazy. Zastanawiam sie takze czy nie zrobic Round Trip (mieszkam w dallas) DFW>CANCUN>HAVANA~~GUANTANAMO>???>FL?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się