tanim

(4 wyniki)
  • witam, właśnie wróciłam z weekendu w Londynie i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić tani hotel w rewelacyjnym miejscu adres: AVON HOTEL 50 Norfolk Square Hyde Park London - W2 1RT www.avon-hotel.co.uk/index.htm za pokój 4-os + śniadanie zapłaciłam 108 funtów za dobę hotel czysty, obsługa miła, ogólnie dla niewymagających ok , nie są to jakieś luksusy, ale za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie. No i lokalizacja super, przystanelk autobusowy pod samymi drzwiami (linie 15 i 7)...
  • Londyn zwiedzałam już dwukrotnie. Tym razem mam dylemat- lecę do Londynu, ale tylko na chwilę, stamtąd do Azji. Mam cały dzień, którego nie chcę spędzić na lotnisku. Poradźcie proszę jak ten dzień zorganizować, np. bezpośr. transport z lotniska (może być nawet jedno miejsce bez objazdów, obiad ). Sprawą ważną są finanse- mam ograniczony zasób dlatego to ma być skromnie i oszczędnie. Proszę o radę.
  • Biletu na podmiejskie i komunikację miejską, wstęp do muzeów, tani lunch, ile polecacie mieć ze sobą funtów na tydzień?
  • Czy możecie napisać mi jakie są teraz ceny w Londynie, chodzi mi o podstawowe rzeczy: chleb, woda mineralna, soki, posiłki, pizze itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się