Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(43 wyniki)
    • Witam.Może ktoś mi poleci jakiś tani domek(przyczepę kempingową) nad morzem dla 2 osób dorosłych i 5-latki.Domek nie musi być "wypasiony"bo na taki za 200zł.na dobę mnie nie stać,dobrze aby do morza nie było dalej jak 300m.z łazienka i czymś w rodzaju aneksu kuchennego.Serdecznie dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
    • Nie zdecydowałam się jaka miejscowość, ale musi to być bezposredni dojazd PKS-em z Poznania, raczej kwatera, pokój gościnny, bo taniej. Obojętnie który tydzień sierpnia. Dziecko ma 6 lat. Proszę o oferty na aniadawid@vp.pl
    • SZUKAM TANIEGO NOCLEGU DLA 2 OSÓB W TERMINIE 01.07 - 12.07.2009 NAD MORZEM MIELNO LUB KOŁOBRZEG I OKOLICE. POZDRAWIAM
    • szukam taniego noclegu w okolicach Kołobrzegu dla dwóch dorosłych osób i jednego niespełna dwuletniego dziecka w okresie od 23-08 do 30-08
    • szukam taniej kwatery dla 2 osob na tydzień , blisko morza, bez luksusów (lózko 2osobowe lub dwa jednoosobowe, pościel + szafa); łazienka może być na korytarzu. koszt: 14zł/ osoba odpowiedzi proszę kierować na adres: ludkaa@go2.pl lub na forum
    • Szukam taniej kwatery do 20 zł za dobę max w terminie od 15 Lipca do 15 Sierpnia Blisko morza oraz w pełni wyposażona i oczywiście WC w Pokoju !!!
    • bez znaczenia miejscowość,warunki mogą być spartańskie.chcemy jechać z mężem i 3 letnim dzieckiem na ok 10-12 dni w 2połowie lipca może ktoś zna jakąś tanią kwatere. gg 1208997 Pozdrawiam Asia
    • Szukam fajnej,taniej, blisko morza kwatery dla trzech osób na majowy weekend. Z góry dziękuje za sprawdzone adresy.
    • teraz kwatery sa srednio po 4o zł.Byliscie tam kiedys bezposrednio po wakacjach? chce wiedziec czy ceny spadaja, bo ze tlumow nie ma to na 100%
    • Szukam taniej kwatery w spokojnym miejscu, blisko morza dla 2 osób w terminie 18-28 sierpień,czekam na sprawdzone namiary:))
    • szukam taniego ( jesteśmy studentami ) 2 - osobowego pokoju, do ok 30 zł nad morzem, w jakimś większym mieście, do którego dojazd pociągiem nie jest problemem. Chcemy zrobić sobie wypad w sierpniu. Może ma ktoś z was najieś namiary, strony internetowe, ale sprawdzone i godne polecenia ?
    • Szukam taniego (do 20 zł) noclegu dla 2 osób (młodzież) nad morzem. Obojętnie w jakim mieście, byle by było blisko do plaży (do 500 m) i pod dachem;) Możecie mi pomóc? Z góry baaaardzo dziękuję:)
    • j.w. Proszę o podawanie cen w ofertach. Pozdrawiam
    • poszukuje pokoju do wynajecia na okolo 3 tygodnie w kolobrzegu lub okolicy do 15km z malym dzieckiem 18 miesiecznym + 2 dorosle osoby , na przelomie sierpnien - wrzesien cena do 35zl(nie licze na luksusowe warunki, chodzi tylko o nocleg i mozliwosc korzystania z lazienki)
    • Szukam taniej kwatery nad morzem, miejscowość bez znaczenia... no ale mam kilka wymogów. Cicha miejscowość, więc wszelkie głośne kurorty odpadają, może to być nawet dziura, ale przy morzu z piaszczystą w miarę wolną plażą Odległość do morza do 500m. Co do kwatery to w zasadzie obojętne, oczywiście ma być czysto. Szukam miejsca dla 2 osób i rocznego synka, ew. dodatkowo niania,teściowa :) Co rozumię przez słowo "tanio" do 80zł za 3+1, lub do 60zł za 2+1 oczywiście wyjazd nie w "gorą...
    • dla trzech osób i psa. Na tydzień czasu, z łazienką. Pozdrawiam urlopowiczów!
    • od 13.05.2002r. do 18.05.2002r. poszukuję taniego pokoiku w miłym miejscu niedaleko morza. Cel- wypoczynek!
    • Czy ktos moze poratowac mnie i podeslac info o jakims tanim hotelu w Gdansku (do 100 zl maks), jak najblizej centrum miasta? Bardzo pilne, mam znajomych studentow z zagranicy, ktorzy sie tam wybieraja, a nie maja pojecia gdzie sie przekimac.
    • w dniach 28.04 do 02.05 bardzo prosze o kontakt monika2033@poczta.onet.pl(2os)
    • Jak w temacie. Najlepiej z aneksem kuchennym, ew. dostępem do kuchni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się