Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      tanim

tanim

(24 wyniki)
    • wybieram się z rodziną do Paryża i zostałam zaangażowana w rezerwację noclegów i oczywiście już na początku mam trudności. Rozważamy dwie możliwości hotele lub apartamenty, ponieważ potrzebujemy 2 pokoje, więc cena robi się wysoka. W związku z tym zastanawiam się, czy -wybrać tańszą ofertę noclegową i poruszać się metrem /tani Hotel+koszty przejazdu/ -wybrać doższy hotel, ale bliżej centrum bez konieczności poruszania się metrem Jeśli macie jakieś własne doświadczenia, spostrzeżeni...
    • Witam wybieram sie do Paryza na kilka dni i jak zwykle na wyjezdzie chcialabym zjesc cos regionalnego... wiem ze kuchnia fransuska jest droga ale moze zna ktos jakis adres taniej restauracji tak aby obiad byl w granicach 15-20 euro?
    • znalazlem niedawno w Polskim internecie strone www.hoteldeparis.pl, ktora reklamuje sie jako tani hotel w centrum paryza. strona jest po polsku i maja nawet polskojezyczna obsluge na telefonie. mozna zadzwonic na nr telefonu w sieci idea i wszystkiego sie dowiedziec. sam hotel jest OK, w fajnym zabytkowym budynku - taki prawdziwy stary Paryz z klimatem. na miejscu zaskoczenie - pan w recepcji mowi po polsku i nie ma problemow z komunikacja. hotel jest faktycznie dosc blisko centrum...
    • Możecie coś polecić? Żeby było (w miarę) tanio i nie za daleko od lotniska dla tanich linii (przylatuję wieczorem z dzieckiem i wolałbym nie musieć podróżować przez całe miasto)
    • Jadę w 2 osoby w maju do Paryża, turystycznie. Interesuje mnie nocleg na 5-7 dni. Lecimy samolotem - czy jeśli nie jestem zmotoryzowany to czy mimo to mogę skorzystać z oferty hoteli Formule 1? Czy jednak znajdę coś mniej "sieciowego" a tańszego? Cena oczywiście gra główną rolę, ale wystarczy by było czysto, była co najmniej umywalka w pokoju i dobra komunikacja (w centrum lub blisko metra). Co polecicie? Czy 80 zł/osobę (160/pokój) to możliwa cena za dzień? A może jest coś tańszego (tylko pr...
    • Hej:) Możecie mi pomóc? Macie jakies sprawdzone miejsca w Paryżu, gdzie można przenocować za rozsadna cene? Jakies schronisko młodzieżowe,cos w tym stylu...adres i/lub telefon mile widziane :) Dzieki za odpowiedzi!
    • Witam! Za kilka dni mój mąż wyjeżdża do Francji. Słyszałam, że można tanio telefonować z Francji do Polski przez numery dostępowe. Nie bardzo jednak rozumiem na czym to do końca polega. Doradźcie w jaki sposób tanio się komunikować telefonicznie (on nie będzie miał dostępu do internetu).
    • na 9-10dni 20-30 euro/doba jak mam szukać?? nie mam pojęcia jak jest z kempingami? czy tam jest prąd??? błagam o jakies rady
    • no właśnie, jak znajdujecie hotel potrzebuję w październiku na 5 dni dla dwóch osób, cena niewygórowana a co myslicie o Paryżu w październiku, nie będzie za zimno? pozdr.
    • Sporo zostało już napisane (przeważnie dobrego) o paryskim hotelu 'Formula 1', ale że wyjeżdżał będę sam to trochę bez sensu płacić te 42 euro za pokój w 3 łóżkami. Szukam więc czegoś tańszego wyłącznie do przenocowania. Znalazłem już dosyć dobrze położony '3 Ducks Hostel' (place Etienne Pernet) za 24 euro/noc (czerwiec '09) w pokoju 6 osobowym (śniadanie w cenie). Ale może znacie coś równie dobrze położonego ale jeszcze tańszego? Jestem turystą budżetowym, więc na niskiej cenie zależy mi naj...
    • szukam taniego mieszkanka do wynajęcia we Francji. oraz może jakaś dziewczyna też chce wynając, zawsze we dwójke jest taniej. czekam na jakiś odzew :)
    • wiem, to wcześnie ale chciałabym zorientować sie w kosztach żeby zacząć odkładać. Może coś polecicie jakieś tanie mieszkanko do wynajmu na 5 dni lub inne rozwiązanie jesteśmy nauczycielami a więc wiadomo w kieszeni wiatr hula,dzięki:)).
    • Witam, planuję wybrać się samolotem do Marsyli na dwa tygodnie na początku września. Czy może ktoś polecić jakieś tanie i sprawdzone miejsce, tak żeby można było tam dotrzeć bez samochodu? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Magda
    • witam szukam z rodzinka ( 4 osoby) campingu w okolicy paryza. wybieramy sie tam w lipcu. ma ktos jakies aktualne dane na ten temat?? pozdrawiam ...
    • Witam jest nas dwoje :) szukamy chetnych do wynajmu wspolnego mieszkania w Paryzu, w terminie 26.03.09 - 2.04.09. Cena 45 euro za cale mieszkanie za dobe.Odleglosc ok. 3,5 km od Pount Neuf (centrum Paryza).5 min do stacji metra.15 min do Pól Elizejskich. Mieszkanie pelen komfort,odnowione, ma ok 20 kw. z kuchnia z pelnym wyposazeniem (Toaster,Kettle,Kitchen necessary,Coffee Pot,Micro wave,Hotplate,Fridge,American Kitchen), lazienka, w pokoju Tv set. W mieszkaniu jest 5-6 miejsc ...
    • Chciałabym się wybrać tam z dzieckiem w majowy weekend. Proszę o radę, jak zorganizować podróż? Czy zaufać biurom podróży (jakim?) czy lepiej samemu to zorganizować. Będę bardzo wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami.
    • Chciałem zarezerwować sobie jakiś tani hotel w Paryżu i padło ze względów finansowych na Formule1 ;-( Ale na ich stronie można zarezerwowac max 6 dni!! Jest jakaś alternatywa dla Formule1 w podobnej cenie?
    • Wybieramy się w 3 osoby w majowy weekend samolotem do Paryża. B.proszę o sugestię niedrogiego hoteliku możliwie w centrum, może gdzieś blisko stacji metra.
    • czy tgv to najlepszy sposob ? jesli tak, prosilabym o rade jak i kiedy rezerwowac, czy im wczesniej tym lepiej (i taniej) czy czekac na jakies last minute ? czy sa znizki studenckie ? wszelkie rady beda bardzo mile widziane. pozdrwiam !
    • Kto moglby polecic tani nocleg w Paryzu dla 3 osob ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się