tanim

(44 wyniki)
  • Witam... Czy ktoś orientuje się czy na Krecie można kupić coś taniej niż w Polsce? np jakis sprzet RTV lub komputerowy?
  • Wybieram sie pod koniec sierpnia na Krete (Stalida) - czy ktos sie orientuje czy moge liczyc ze w ostatnim tygodniu sierpnia badz w pierwszych dniach września ceny wycieczek badz wynajmu samochodu beda troche spadac? chcialabym zaplanowac pobyt i w razie ewentualnych zniżek - wycieczki przesunac na sam koniec pobytu. bede wdzieczna za pomoc i porady
  • Witam. Może ktoś mi zaproponuje taniego lasta do Grecji (nie ma znaczenia czy na wyspę czy kontynent) 2+1, all, ok. 3-4 * w terminie od 2- 12.07. na 1 tydzień?
  • Mam pytanie musimy podac urlop na przyszły rok-chcemy jechac w zległą podróż poslubną ale nie wiem kiedy najlepiej tzn. troche taniej niz w sezonie-w kwietniu czy maju???
  • Planujemy 4-osobowa (2+2) rodziną wyjazd w czerwcu na Kretę. Wyszukałam na travelplanet tanie oferty hoteli i apartamentów np. www.travelplanet.pl/samolot/oferta/grecja-kreta-agia-pelagia-thania-studia,927448.html www.travelplanet.pl/samolot/oferta/grecja-kreta-amoudara-stork,913316.html czy ktos tam może był? czy mozna zaufać temu co pisza w ofertach, czy moze powinnam podzielic to przez dwa i liczyc sie z robakami, niemiłą obsługą i innymi "umilaczami" wypoczynku...
  • jak w temacie - czy ktos moglby polecic tani nocleg (schronisko mlodziezowe?) w centrum Aten? na jakie ceny trzeba sie przygotowac (jedzenie, bilety wstepu, noclegi)? dzieki za informacje z gory pozdrawiam
  • czy ktos moze mi cos polecić? z góry dzieki!
  • czyli jak najszybciej i najleiej dostac sie na krete czy loty czarterowe stanieja i czy bez problemu mozna kupic bilety w sezonie? w tej chwili rezerwacja w centralwings to wydatek prawie 1000zl!!!!! ile wy placiliscie i jakimi liniami ile kosztuje prom z krety do aten??
  • czy w nei pori jest jakis supermarket, gdzie można taniej zaopatrzyc sie w zywność? I czy ceny na mieście są raczej porównywalne, czy sa miejsca, gdzie można zjesć taniej?
  • Witam .Jak w temacie. Interesuje mnie najtańsze połącznie promowe z Włoch do Grecji. Pozdrawiam
  • Może ktoś z was w tym czasie się wybiera na Kretę, napiszcie z jakim biurem i ile płacicie.
  • we wrzesniu prawdopodobnie spedze kilka dni na Rodosie zupelnie na wlasna reke. Moje pytanie: gdzie i jak znalezc tam najtanszy nocleg dla 1 osoby i jak najszybciej dostac sie na lotnisko. Musze zahaczyc o Rodos wracajac z podrozy po Turcji ( stamtad mam wykupiony lot do Krakowa) i troszke mnie to przeraza. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje
  • Dzien dobry! Wybieram się na "objazdówkę" po wyspach jak co roku :) i poszukuję taniego, czystego hotelu w bezpiecznym miejscu w Atenach, aby spędzić tam 2-3 noce. W zeszłym roku byłam w Hotelu Alma, ale okazało się, że okolica do najbezpieczniejszych nie należy, (hotel znajdował sie przy placu Omonia) Kto był tam wieczorem to wie o czym mówię. W przewodniku "Marco Polo" wyszukałam informacje o tanich i przyzwitych noclegach np. w hotelu Tempi ale kilka osób wystawiło mu na inter...
  • Czy ktoś może mi poradzić jakimi liniami w sierpniu można tanio dostać się do Aten. Planuję wybrać się na Cyklady. Będę wdzięczna za podpowiedź. Beata
  • Byłabym bardzo wdzięczna za wszystkie sugestie. Nie zależy mi na jakichś specjalnych wygodach, tylko na możlwości wyspania się :-) Oczywiście im taniej i im bliżej centrum, tym lepiej.
  • Ile kosztuje wykupienie wycieczki ( w tym roku) na Santorini w lokalnym biurze w Rethymnon i jak wygląda plan wycieczki? Zależy mi aby zobaczyć Oia.
  • raczej pomijam Triade czy Ecco hol., bo duzo sie narzeka. Wiem ze scan hol. zrobilo sie tanie. Potraficie wskazac inne przyklady? Zwlaszcza chodzi o 2-3 gwiazdk. hotele z HB. Nie chodzi o konkretne oferty, gdyz wybieralbym sie dopiero w przyszlym roku.
  • Wiadomo, że wycieczki fakultatywne kupowane z polskich biur podrózy to straszne przepłacanie - warto wykupić je w lokalnych biurach. My kupiliśmy wycieczkę na Santorini w Geourgiopoli- (miasteczko niedaleko KAvros gdzie mieszkaliśmy) za 72 Euro. (Triada ma za 109 Euro.) W cenie mieliśmy dopłynięcie statkiem do miasteczka Fira na Santorini(5 godzin w jedną stronę!!). Tym samym statkiem co wszystkie inne biura podróży- w tym Triada, Itaka, Orbis itd. Na statku można było sobie wyku...
  • Czy ktoś z osób orientujących się mógłby mi pomóc zaplanować jak najtaniej wyjazd w jakiś ciekawy rejon? dla trzech osób, samochodem.
  • Czy na Krecie również można taniej kupić futro? Czy ktoś wie gdzie na Krecie są sklepy z futrami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się