tanim

(73 wyniki)
  • witam znacie jakie kantor we wroclawoiu godny polecenia (czytaj tani) szukalem w necie ale nie wiele z nich ma swoje strony internetowe
  • Szukam [u]taniej[/u] kwatery ew.pola namiotowego dla 2 osób, nie musi być to pokój z łazienką i kuchnią, nam [u]wystarczy by było czysto[/u] i by w bezpiecznym miejscu można było postawić samochód. Noclegi mogą być bez ładnych widoków etc.i plaż, bo i tak od rana do wieczora będziemy zwiedzać. Rjeka 3.04 Zadar 4.06 Dubrownik 5.06 Split 6.06 Zagrzeb 7.06 ew. wieś/miasteczko k.Plitwickich jezior Gdybyście mogli coś polecić lub zaoferować proszę o informacje na m.gorskaczekaj@gma...
  • Witam,szukam tanich noclegów w Chorwacji od 20 lipca do 10 sierpnia na tydzien(termin urlopu przyblizony w tych dniach) 4 osoby dorosłe i 2 dzieci.poprosze o namiary niedrogich i sprawdzonych kwater nad woda.Zgory dziekuje za pomoc.
  • Jadę pierwszy raz i potrzebuje Waszej pomocy,czy po 20 sierpnia jest lużniej i czy ceny są niższe.
  • Witam, wybieram się na "majówkę" w okolice Sibenika-Zadaru. Chciałbym aby wyjazd był maksymalnie ekonomiczny. Dlatego też poszukuję namiaru na tani kemping (a może kwaterki?) w w.w. okolicach. za wszelkie sugestie z góry dziękuję. pozdrav
  • Jak w temacie.Istria czy Dalmacja. Gdzie jest taniej? Pozdrawiam.
  • Hejka :) Wybieramy się pierwszy raz 3- osobową grupą do Chorwacji, planujemy urlopy przełom sierpnia/ września. Chcemy pobyć tam 2 tygodnie. W związku z tym mam takie oto pytania: 1. Od kieedy można określić, że jest już "po sezonie" wakacyjnym? Czy po 20 sierpnia będzie już nieco taniej? Czy może jeszcze później? 2. Jakie są przykładowe ceny wynajmu apartamentu dla 3 osób, z aneksem kuchennym i łazienką w sezonie i po? Chodzi głównie o Tribunj lub Makarską i ich okolice. 3. Cz...
  • Jest pewien procent ludzi co z uporem maniaka forsuje teze jak w temacie.Wszystko to prawda jesli sie jedzie w szesc osob na najtanszym campie malo zwiedza , siedzi trzy tygodnie i jedzenie tylko z marketu (widzialem camping w Cro pelen Polakow wygladal jak oboz uchodzcow szybko sie ewakuowalem na poludnie kraju).Znam niektorych co jezdza do Austrii na narty z pelnymi kuframi pulpetow bigosow,piwa itp i stale mowia ze taniej wychodzi.zenada,zenada,zenada.Zwiedzilem pol Europy i ...
  • Chorwacja podpisała traktat akcesyjny do UE, co oznacza dla niej utratę niepodległości. Teraz, po przyjęciu do niewolniczego eurokołchozu ceny w Chorwacji skoczą o 100% Żegnaj Dalmacjo, żegnaj Istrio ! Jak dobrze, że jeszcze zdążyłem być w tym roku na wakacjach w Chorwacji. Oby Cameron rozwalił Unię na miazgę
  • witam szukam taniej kwatery dla 3 osób, blisko morza tylko nie mamy własnego środka lokomocji a więc bedziemy musieli korzystać z międzynarodowych linii autobusowych(które niestety nie wszedzie dojezdzają -np. Eurolines tylko wieksze miasta) i dlatego nocleg chciałabym zeby własnie był w miejscowosci gdzie te autobusy się zatrzymuja ma ktos może jakies fajne namiary??? za info z góry dziekuje
  • wahamy sie z chłopakiem czy wybrac wakacje z biurem(9 noclegow,dojazd itd,bez wyżywienia za 720zl w pogorze)czy lepiej kombinowac cos samemu(wlasnego transportu nie mamy).Ponieważ jesteśmy studentami zależy nam na cenie,czy da rade znalezc nocleg w okolicach splitu(niekoniecznie) chcielibysmy wyjechac pod koniec tygodnia,bede wdzieczna za wszelkie sugestie gg:2958160
  • Ile mnie więcej spadają ceny za nocleg we wrześniu? Jadę 9 września i cały czas się waham czy jechać w ciemno, czy jednak coś - choćby na sam początek - rezerwowac. Dodam, że jadę z dwulatkiem;-) Dzięki za sugestie.
  • Czy to sa rzeczywiście jedne z droższych miejsc, czy wręcz przeciwnie - trzeba przejechac cały kraj, więc jest taniej. Bo słyszałam rózne opinie i nie wiem co na ten temat myślec...
  • Jeśli mace jakieś namiary to proszę podzielcie się!!!!!!
  • W połowie lipca wybieram się do Bośni i Hercegowiny. Szukam jakiegoś taniego dojazdu. Niestety trudno znaleźć np. bezpośredni autobus (najlepiej z Warszawy) do któregokolwiek z bośniackich miast. Wiem, że kilka razy dziennie kursują autobusy ze Splitu do np. Mostaru. Stąd pytanie jak najtaniej i w miarę sprawnie dojechać do Splitu. Jeśli ktoś zna bezpośrednie oferty do BiHu to również poproszę. Aha jeszcze jedno pytanie. Czy w Chorwacji i Bośni są jakieś zniżki w komunikacji dla stud...
  • Jadę na Korculę - szukam taniego noclegu k/ Splitu. Wyjazd ok.4 rano z Bytomia.Mam nadzieję dojechać w okolice Splitu ok.17-18 godziny.Przenocować i ruszyć w stronę Ploce (tam jest prom lokalny),dalej do Orebica ( następna przeprawa na Korcule) i dalej do miasteczka Vela Luka.Posiedzę dwa tygodnie (od 1 lipca) i znowu do domu. Na razie kombinuje nocleg ( 1 ) w okolicy Splitu,Trogiru,Omisia lub Makarskiej. Jeżeli ktoś ma namiary na tani nocleg ok.30 euro za 3 osoby za noc ,to prosze...
  • na ciovo.
  • Proszę o jakieś sprawdzone namiary.
  • Planuję zakup około 1700 kun oraz 400euro. W kantorze cena detaliczna to w tej chwili 0,63zł/kuna ale za to hurt to 0,59. Tyle że ceny hurtowe obowiązują przy zakupie za powyżej 3000zł. Zakup planuję jutro lub w piątek. Jestem z Wawy. Jeżeli ktoś też planuje zakup kun w tych dniach to piszcie: java151@wp.pl Możemy się umówić i wspólnie wybrać do kantoru i taniej kupić kuny (ewentualnie również euro).
  • Doskonały sposób na wakacje. Chorwacja z perspektywy morza jest jescze piękniejsza i okazuje się, że Jachty nie są wcale takie drogie. Wszystkim polecam!!! Szczególnie jak jedzie się zgraną ekipą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się