tanim

(4 wyniki)
  • Może kogoś zainteresuje... Dziś nareszcie znalazłam czas, aby przesłuchać swoje nowe nabytki - przywiozłam ze 4 CD i chyba jedną dvd (Protopsatli). Przywiozłam również płytę, którą kupiłam przypadkiem - w zwykłym kiosku, jak dodatek do gazety. O ile cena średnia CD "mojego" greckiego artysty to jakieś 22 euro - płytę z gazetą nabyłam za 3 euro. Oczywiście nabyłam bez przekonania ale nazwisko zrobiło swoje: Tania Tsanaklidou, jedna z moich:-) Właśnie przesłuchałam - słu...
  • W zwiazku z planowanym rejsem w kwietniu/maju po Cykladach poszukuję noclegu na jedną noc w Atenach: Pomóżcie proszę znaleźć mi hotel, najlepiej w pobliżu mariny Alimos albo Pireusie, ewentualnie Glyfadatani. To tylko jedna i to nie cała noc (lądujemy przezd 23:00) wiec chcę by był tani i by połączenie z lotniska było przyzwoite. Będę wdzieczna za pomoc! Agnieszka
  • Witam serdecznie, w związku ze znalezieniem taniego przelotu do Aten z Pragi poszukujemy osób chętnych do podróży z Wrocławia do Pragi w terminie 17.08. - 03.09. Wszystkie koszty (ok. 480zł) związane z przejazdem z Wrocławia do Pragi (paliwo, koszt parkingu), oczywiście, będa dzielone na liczbę pasażerów. KOSZT PRZELOTU W DWIE STRONY! OD OSOBY - ok. 375zł! Prosimy PILNIE o kontakt wszystkie osoby zainteresowane zanteblog@op.pl 663 858 363 607 400 889
  • Szukam i szukam i nic. Najtaniej to 80 EUR od osoby w obie strony. A może wiecie co zrobić i gdzie znaleźć jeszcze taniej? Lecę na Kretę 20.05. i chciałabym zwiedzić Tirę w jeden dzień. Nie chcę wycieczki zorganizowanej - wolę na własną rękę i własnym rytmem. Gdzie popytać, żeby było jeszcze taniej? Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się