tanim

(89 wyników)
  • Witam poszukuje pilnie taniego połączenia do Malagii w terminie 18-20 sierpnia, powrót ok 30. Wylot najchętniej z Warszawy. Proszę o cenne i informacje. Z góry dzieki
  • Zadziwiajcy "turysci" jestescie. Odmieniacie przez wszystkie przypadki: tanio, tania, tani. Zaczynacie wiekszosc pytan od - jak tanio... Placicie za coca cole a wymagacie szampana. Po jaka cholera latacie tanimi liniami a pozniej zawodzicie bez konca. To bilet zle wydano, a to placic za bagaz trzeba, a to zarenko piasku was w wasza delikatna i tania d.upe uwiera. Zacznijcie latac normalnymi liniami, spac w normalnych hotelach, jesc to co je normalny turysta. Przestancie jeczec, zawod...
  • Pytanie może trochę dziwne, ale.... Ciekawa jestem czy są tu osoby, które kupowały bilet w sierpniu-wrześniu krótko przed wyjazdem? Czy można znaleźć atrakcyjne ceny czy wszystko wtedy jest drogie? Wiem, że wakacyjne loty są drogie ogólnie i zawsze kupowałam bilety dużo wcześniej (dużo wcześniej:). Ale teraz mam plan, aby gdzieś wyjechać na krótko (tydzień) właśnie w sierpniu-wrześniu. Nie wiem gdzie, bo to zależy od ceny biletów. Nie wiem dokładnie kiedy więc nie mogę kupić tych b...
  • cześć, rozglądam się za biletami do Moskwy i nie rozumiem jednego: widzę cenę na stronie LOT, a jak szukam tego samego lotu przez pośredników, to jest ona mniejsza. Przykładem właśnie wspomniana tripsta.pl, gdzie bilety z Warszawy do Moskwy są sporo tańsze, mimo, że przewoźnikiem jest LOT? Jak to jest możliwe?
  • witam mam takie pytanie. jesli np w maju planuje wylot do paryża ale nie jestem jeszcze pewna czy wypali i nie znam dokładnej daty, to czy jest mozliwe znaleźć tani bilet jeszcze w maju, czy muszę kupić bilet z duzym wyprzedzeniem.bo słyszałam że tanio jest jak się rezerwuje z duzym wyprzedzeniem
  • jesli wiecie cos o tym ze jakas linia wlasnie tanio leci w tym kierunku dajcie znac! swego czasu do Etiopii latal Turkish Airlines za jedyne 1900 zl (z oplatami w obie strony!!!) o czym malo kto wiedzial moze i tutaj ktos wlasnie otwiera nowe i tanie polaczenie? ja szukam czegos z wylotem ok 24.10 - powrot okolo 20.11 przelot do mexico city powtot najchetniej z cancun... jak znajde dam znac usciski a
  • witajcie, czy zdarzyło się Wam dolatywać z Polski tanim przewoźnikiem do jakiegoś dużego lotniska w Europie na daleki lot międzykontynentalny? Zastanawiam się właśnie nad taką opcją, a do tej pory doloty z Polski do Londynu, czy Paryża lub Frankfurtu miałem w cenie biletu liniami tradycyjnymi. Mam spore obawy, czy łączenie lotu międzykontynentalnego z dolotem tanim przewoźnikiem nie jest ryzykowne. Sporo słyszę o odwoływaniu lotów przez takie linie, czasem bez wyraźnego powodu....
  • Mam pytanie! potrzebuje w miare taniego biletu do Sydney w polowie czerwca.Jesli ktos cos wie prosze o wiadomosc! Pozdrawiam i z gory dziekuje
  • Hej, podpowiedzcie. Chodzi o lot do Londynu. Mąż wykupił bilet już dawno na poniedziałek wielkanocny, płacił niewiele. Dopiero jutro okaże się, czy ja mogę też lecieć razem z nim. Na dzień dzisiejszy bilet w obie strony kosztuje ok 800zł. Z plotek słyszeliśmy, że na ostatnią chwilę bilety znowu będą tańsze. Czy to prawda? Jest szansa, że w poniedziałek ceny zejdą chociaż o tą stówkę, dwie? Czy to tylko takie plotki? Wiem, że z czasem bilety coraz droższe, nie tańsze... Wiecie coś może...
  • Marzy mi się wyjazd na wyspy kanaryjskie na Lanzarote. Zorganizowane wycieczki są dość drogie, więc kombinuję czy nie taniej wyszedłby wyjazd na własną rękę. Gdzie szukac tanich biletów, laże po róznych stronach ale pewnie wielu z was ma swoje sprawdzone adresy internetowe, na których rezerwujecie bilety?
  • Chcę w sierpniu lecieć do Tunezji, będę miała gdzie nocować, więc nie zamierzam korzystać z oferty biura podróży. Czy muszę mieć wizę? Ile kosztuje wyrobienie wizy i jak długo to mniej więcej zajmuje? Jakimi liniami polecę najtaniej? Dodam, że termin jest ruchomy tzn wylot między 1-15 sierpnia i powrót 15-30 siepnia. Czy możecie podać strony internetowe, na których znajdę potrzebne informacje? Gdzie szukać informacji o lotach last minute?
  • To dość poważny zakup, dlatego wolałbym się poradzić. Strefy bezcłowe nie posiadają już tej roli co kiedyś, ja mam polski i amerykański paszport i latam w różne rejony, ale sprawa zakupu zegarka wyszła teraz. Czy ktoś orientuje się gdzie warto zaopatrzyć się tanio w markowy zegarek Rolexa bez ryzyka podróbki?
  • chcielibysmy wybrac sie na wlasną reke do lizbony, czy ktos orientuje sie jakie linie oferuja tansze loty, jak dostac sie w miare tanio do Portugalii? pozdrawiam
  • Czy da się zejść poniżej 4tys zł? Jedyne co znalazłem w okolicach tej ceny to: Berlin - Kuuala Lumpur by Qatar... Kuala Lumpur - Melbourne by Air Asia Melbourne - auckland Qantas Całość 3900zl wybierając dobre daty Ma ktoś pomysl jak inaczej? Pozdrowienia Tomasz
  • Poszukuje tani lot do londynu heathrow jeszcze w tym tygodniu(17luty do 23luty albo 27luty do 5luty)z krakowa.
  • Chcę zrobić żonce niespodzianke i zafundować jej pirwszy raz lot samolotem ze zwiedzaniem jakiejś stolicy europejskiej.Oczywiscie szukam coś taniego?i noclegów też.pozdrawiam
  • ktos kiedys poruszal temat cen biletu do Brazylii , wczoraj kupilem bilet do Sao Paulo z Londynu na grudzien (KLM) za jedyne 500 GBP , a wiem ze jeszcze mona kupic taniej. Polecam strone- majortravel.co.uk
  • Witajcie! bede wdzieczna za info czy jest jakas promocja na przelot warszawa-paryz (lub poznan-paryz). wylot 28.04 powrot 06.05.2007, 2 osoby dorosle i 2 dzieci (7 i 10 lat) jesli wiecie cos o jakiejs szalonej promocji - napiszcie plisss! dzieki anka
  • Szukam taniego przelotu do Ancony we Włoszech ew. jakiegoś innego najbliższego Ancony miasta - bardzo proszę o jakieś sugestie odnośnie linii lotniczych. Na razie znalazłam przeloty za ok 3000 pln dla 2 dorosłych i dziecka - trochę drogo ... a może to normalna cena i nie mam co szukać ? Chcemy lecieć na przełomie sierpnia i września. Z góry dziękują za pomoc. Pozdrawiam Basia
  • Będę chciałakupić tanie bilety W-wa-chania-W-wa na lot w przyszłe wakacje. Ile moge zapłacić za taki bilet w obie strony? Nigdy jeszcze nie latałam tanimi liniami, więc boje się, ze moge przegapić okację. teraz np. są bilety za 1zł do Mediolanu. ale na taką oazje nie mam co liczyć, prawda? Więc 300zł, czy 700zł?....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się