tygodnie

(7 wyników)
  • Jade na dwa tygodnie na Krym.Za nocleg bede placil okolo 5$.Ile wziąć pieniędzy?Nie nastawiam sie na rzadne chodzenie po dyskotekach itp.,a tylko na lezenie na plazy i troche zwiedzania.
  • Napewno już przyjechaliście z wojaży po pięknej rasyji ,może się pochwalicie jak tam jest.Noclegi ,jedzonko,trasy no i ludzie .No i tak ogólnie wasze wrażenia na temat waszych wakacji wokół Bajkału.Może napiszecie ile tam spędziliście tygodni ,w jakiej cenie są bilety na tę kolej?a może ktoś z was przeleciał samolotem do Irkucka.Wypowiadajcie się ,jeśli żyjecie jaszcze wspomnieniami z wakacji.Pozdrawiam .
  • Kiedyś było niebezpiecznie. A jak jest teraz?
  • Dziś rano wpadłem na taki post, co by was zapytać o możliwość wydania na lato 2005, 300 USD. Rzecz jasna na wschód europy, nie tam żaden Krym, Wilno czy Bułgaria. Coś egzotycznego a za razem pięknego. Czekam na wasze sugestie. Pozdrawiam serdecznie SenQ
  • Mam pytanie. Chciałbym pojechać z Wrocławia do Moskwy pod koniec lipca. Czy majac wizę rosyjską w paszporcie mogędojechac z Wro do Terespola. a potem zlapac pociag z brzescia do moskwy? ktoś z Was tak może robił? Czy potrzebuję wizę białoruską? Ile taka podróż może kosztowac? pozdrawiam m
  • Mam zamiar wybrać się na początku września na dwutygodniowy urlop do Bułgarii. Wybrałam Złote Piaski i hotel 'Perla'. Może ktoś ma jakieś ciekawe spostrzeżenia dot. tego miejsca, albo coś poleca w tym rejonie (ewentualnie jeszcze Słoneczny Brzeg) albo zdecydowanie odradza. Wszelkie informacje mile widziane. Życzę miłego tygodnia:)
  • Jadę 02.07 do Bułgarii. Wybrałem na pierwszy tydzień pobytu (od niedzieli 04.07.) miejscowość Kraniewo między Albeną a Złotymi Piaskami. Jadę w ciemno - doradził mi pewien Bułgar, student z UJ-tu. Jedziemy w 2 samochody, 9 osób (5 dzieci). Interesują mnie kompleksowe informacje jak tam jest; kwatery, plaże, knajpy, zwiedzanie w okolicy Z góry dziękuję wszystkim życzliwym za w/w informacje. A może jeszcze tak ktoś miałby jakieś namiary na fajne kwatery...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się