tygodnie

(76 wyników)
  • Witam! Miałem jechać z rodziną (dzieci 6 i 11 lat)nad polskie morze. Zastanawiam się jednak jaki jest średni koszt tygodniowego pobytu - nie licząc kosztów podróży - skromnie. Czy Campingi to okazja do tańszego pobytu? Jakie są wasze doświadczenia?
  • Witam Bardzo Państwa proszę o informację dotyczącą tygodniowego pobytu w drugiej połowie lipca gdzieś w nadmorskiej północnej części Chorwacji. Konkretnie chodzi mi o koszty. Rodzina 2+1. Chodzi o pobyt w apartamentach w średniej cenie a nie jakiś drogi hotel. Dojazd własny samochodem - ale te koszty są mi znane. Pozdrawiam i prosze o info
  • Wybieramy sie do Chorwacji w czerwcu, w polowie miesiaca. Czy lepiej jechac w piatek, sobote czy niedziele? A moze w czwartek? Mysle o wyspie Rab, problem w tym, ze mamy 2 malych dzieci ktore zle znosza jazde samochodem. Jezdzimy w nocy, gdy spia. Na sama mysl o korkach jest mi slabo i odechciewa mi sie wakacji. Poradzcie ktory dzien bedzie dobry na rozpoczece podrozy.
  • Zastanawiamy się z mężem nad wyjazdem do Chorwacji w sierpniu na tydzień. Przejrzałam wstępnie oferty i z tego co widziałam zapłacilkibyśmy minimum 2500 zł/osobę. Zastanawiałam się nad dojazdem własnym autem lub samolot + wypożyczenie auta na miejscu. Myślałam, że uda nam się zorganizować tańszy wyjazd poniżej 2000 zł/osobę, możecie mi coś polecić w Chorwacji lub podsunąć jakiś pomysł ?
  • Witam takie nietypowe pytanko :) Chcemy jechać we trzy osoby pod namiot (bo lubimy) na tydzień gdzieś nad morze w HR. Tydzień bo raczej nie uda mi sie załatwić więcej urlopu :(( - ale mniejsza z tym, w związku z tym jeśli możecie napiszcie ile kasy trzeba mieć na coś takiego ?, chodzi mi o pote namiotowe + parking + jedzenie. Pozdrawiam i dzieki z góry
  • Hej, Zastanawiam sie powaznie kiedy uda mi sie sprawniej przejechac trase z Wroclawia do Splitu przez Boboszow, Brno, Wieden, Maribor. W tygodniu jest mniej podroznych (ludzie najczesciej podrozuja w weekendy). Niestety poza weekendami jest wiekszy ruch ciezarowek ? Co wybrac ? Poradzcie jesli macie doswiadczenie i jechaliscie lub Wasi znajomi w weekendy i poza nimi. Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku.
  • Wybieram sie do Chorwacji na tydzień, które fajne miejsce wakacyjne jest najbliżej ??? Co polecacie ?
  • Witam, chciałbym pojechac z żoną w tym roku we wrześniu do chorwacji. Nigdy tam jeszcze nie byłem i nie za bardzo sie orientuję. Chcę przeznaczyć na wyjzad ok 2000zł na osobę. Czy w tej cenie lepiej jest pojcheać samemu własnym autem, czy np samolotem z biura podrózy??
  • witam wszystkich serdecznie. W tym roku jedziemy poraz drugi do Cro. Tym razem wybór padł na Orebic. Jedziemy w ciemno i chciałabym się dowiedzieć z której strony Orebica najlepiej szukać kwater, tzn. chodzi mi o bliskość ładnej plazy. czy szukac zaraz od wjazdu od strony Trstenika czy raczej od strony Loviste? Do której godziny jest słońce na plażach w Orebicu? A kolejne pytanie dotyczy jezior plitvickich. Czy zacząć zwiedzanie od jezior górnych czy od dolnych (będziemy w plitvic...
  • Poradźcie dobrzy ludzie :-) Zupełnie nie znam Chorwacji. Chcemy pojechać tam w te wakacje (3 osoby w tym dziecko 5 lat, po 15 lipca na około 2 tygodnie) własnym samochodem. Jakie konkretne miejsce brać po uwagę jeśli: - wykluczone są hotele oraz tzw. kurorty gdzie pełno znudzonych ludzi nie wiedzących co zrobić z kasą - chodzi raczej o kwatery, apartament, domek - chciałoby się jakiś kawałek prawdziwej Chorwacji zobaczyć a nie tylko tej dla turystów (może wyspa jakaś?) - można by liczy...
  • Byłam od 26 sierpnia do 2 września i miałam 2 dni ładnej pogody jak przyjechałam i jak wyjeżdżałam. Myślałam, że w sierpniu w Chorwacji jest ciepło, a było zimno, czasami tak wiało, że wszystko spadało ze stołu, były straszne burze i deszcz. Jestem załamana. Czekałam cały rok na ten krótki urlop a tu taka klapa.
  • Tak jak w tytule - wróciłam z Rogoznicy, połozonej 9km za Primostenem w kierunku Trogiru. Dla mnie super miejscowośc... Jak macie pytania to chętnie odpowiem...Moge też dać namiary na ap. w którym mieszkaliśmy z dużym tarasem i widokiem na morze odległe o 10m, chociaż nie wiem czy jest aktualnie wolny. Bylismy z małym dzieckiem... Woda czyściuteńka... pozdrawiam
  • Juz ponad 2 tygodnie szukam noclegu w Rijeku i ...nic. Wyslalam setki maili i... nic. Może ktos z Was do polecenie jakieś fajne miejsce i może mi podać jakies namiary? Będę niezmiernie wdzięczna :) natka357@poczta.onet.pl
  • Orientuje się może ktoś jak zainteresowanie Chorwacją w tym roku? Znowu takie tłumy czy może kryzys wystraszył część turystów?
  • Witam, wybieramy sie samochodem z dziećmi (chłopcy 3 i 7 lat) do Czarnogóry. Wyjazd ok 15-18 lipca, powrót po ok. 3 tygodniach. Szukamy towarzystwa, szczególnie dla naszych dzieci. Nie wiemy jeszcze gdzie konkretnie się zatrzymamy, ale będą to prawdopodobnie 2 miejsca (ok tydz-dwa w jednym i podobnie w drugim)- jesteśmy otwarci na propozycje. Czy ktoś z Was będzie w tym okresie z dziećmi w Czarnogórze?
  • już niedługo wyruszamy i zastanawiamy się nad terminem tzn. dniem tygodnia. przeglądając forum natrafiłam na informację iż piątek i sobota to dni szczytu i olbrzymie korki. wychodzi na to, że najlepiej z niedzieli na poniedziałek podróżować przez Cro leczy czy nie lepiej wyruszyć z soboty na niedzielę? czy nie łatwiej wtedy o kwaterę? przecież wszyscy opuszczają wtedy kwatery.
  • czy prawdą jest,że w przyszłym tygodniu dojdzie do załamania pogody. już od jutra zapowiadają opady, a w przyszłym tygodniu ochłedzenie?!
  • witam, wybieramy się na tydzień do Słowenii w okolice Postojnej lub Bled-u, i z tamtąd chcielibyśmy zrobić wypad do Wenecji, czy ktoś robił tę trasę, czy to się opłaca ? jak wygląda ewentualnie przejazd, czas, itp. będę wdzięczny za wszelkie info, z góry dzięki
  • Witam, Czy ktoś kto był w tym okresie może dać jakieś info czego można się spodziewać ? CZy pogoda jest ok, cieplo, plażowanie ? CZy można się spodziewać niemiłych niespodzianek ? pzdr
  • Miesiąc temu wpłaciłem zaliczkę za apartament. Po potwierdzeniu wpływu obiecali przesłać voucher, nadal nic???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się