tygodnie

(4 wyniki)
  • witajcie ponownie, a jak nie Filipiny, to co sądzicie o wyjeździe z dzieckiem do Nowej Zelandii i na w-py południowego Pacyfiku? Czy waszym zdaniem dysponując najwyżej 3 tygodniami na odbycie takiej podróży warto w ogóle zabierać się za jej planowanie? Czy zgadzacie się ze mną, że byłoby raczej bez sensu rozdzielić oba rejony na 2 osobne wyjazdy? Bartek
  • Wybieram się na przełomie roku 08/09 na Karaiby i kilka dni chciałabym spedzić na wyspie St.Lucia. Czy ktoś może miał okazję własnie tam być? Bardzo proszę o jakies informacje, czy warto, ogólne wrażenia,jaki hotel/miejce noclegu polecacie, czy blisko zatoki Marigot Bay czy Rodney Bay? A może całkiem inną wyspę polecacie-zależy mi jednak, aby było blisko Martyniki, ponieważ stamtąd mam lot powrotny. Będę wdzieczna za wszelkie informacje!
  • Witam! Wymarzyliśmy sobie z narzeczonym egzotyczną podróż poślubną (marzą nam się np. Malediwy). Problem w tym, że maksymalną kwotą, jaką możemy przeznaczyć na te wczasy jest 10.000 zł (w tym ok 2.000 chcieliśmy zostawić na wydatki "na miejscu", więc zostaje 8.000), a chcieliśmy jechać na conajmniej 10 dni (w terminie od ostatniego tygodnia sierpnia do końca września). Oferty biur podróży są "nieco" droższe, więc próbujemy sami coś zorganizować.... Ale czy można zorganizować ja...
  • Witam forumowiczów. Planujemy podróż poślubną w czerwcu. Zależy nam głównie na relaksie, odpoczynku i pięknej przyrodzie.Ponieważ nie jesteśmy zwolennikami wyjazdów zorganizowanych, chcemy polecieć na własną rękę. Czy możecie polecić jakąś wyspę/rejon która w czerwcu nie będzie zalana deszczem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się