Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      tygodnie

tygodnie

(52 wyniki)
    • Zrobiłem sobie nostalgiczną podróż po polskim wybrzeżu. W pierwsze 2 tygodnie września. Rozpocząłem od Świnoujścia, skończyłem w Piaskach. Zwiedziłem wszystkie nadmorskie miejscowości. Obejrzałem większość turystycznych atrakcji. Zaliczyłem wszystkie latarnie morskie (łącznie z Kikutem i Sopotem) - zdobyłem od razu brązową i srebrną odznakę "Bliza". :-) Pogoda była w sam raz na zwiedzanie. 2 dni był upał, akurat byłem wtedy w Jastrzębiej, więc udawałem się na plażę do Ostrowa. 1 dzień był des...
    • Witam! Szukam domków, pokoi z łazienkami w miarę blisko morza w dwóch ostatnich tygodniach lipca (jeden z tych tygodni)dla dwóch rodzin 2 dorosłych i 2 dzieci 7 i 10 lat oraz 2 dorosłych i dziecko 1,5 roku.
    • Szukam na dwa tygodnie przytulnej kwatery na Helu, 2osoby plus 3latek ,Parking, Łazienka (najlepiej przy pokoju),ewentualnie wyżywienie, cena za pokój nie przekraczająca 120zł/doba
    • Witam. Szukam dla siebie, mojej cory(5 i pol roku) oraz mojej Mamy (60lat) kwatery blisko morza na calutkie dwa tygodnie. Zalezy mi, zeby byl spokoj i w miare przyzwoite warunki do tak iego pobytu (preferuje raczej pokoj z lazienka). Moge spac na jednym lozku z cora, a moze byc i osobno:-)Nie ma problemu. Jesli doszlyby sniadanie i obiad, tyle ze zjadliwe i w miare za rozsadna cene to bardzo chetnie skorzystam. Zalezy mi rowniez, aby okolica byla w miare fajna i CZYSCIUTKA PLAZA,...
    • po 33 stopnie nad morzem...myslę ze kwaterodawcy i wlascicielepokoi nie sfrajerza sie i walnawysokie ceny
    • Witam Poszukuję lokum na około tydzień dla 2-dorosłych + 11 latek + czteromiesięczny niemowlak. - raczej większa miejscowość (nie wieś) - koniecznie z aneksem kuchennym i łazienką - warunki higieniczne pozwalające nocować z niemowlakiem - nie chciałbym też przekroczyć kwoty 140 zł za dobę Co do terminu jestem elastyczny w granicach 1 sierpnia - 15 sierpnia. Obdzwoniłem wiele ośrodków, niestety bez sukcesów. Może ktoś posiadający wolne jeszcze lokum odpisze mi na tym forum. pozdrawiam
    • Witam, szukam kwatery w okolicach Trojmiasta (może być to Sopot choć niekoniecznie) dla dwóch małżeństw, w tym jedno z półrocznym dzieckiem. Od początku września, na tydzień. Pozdrawiam i czekam na oferty.
    • Jak w temacie - szukam pokoju z łazienką dla małżeństwa z niemowlakiem na ostatni tydzień lipca. Najlepiej blisko morza, w spokojnej, niedużej miejscowości. Proszę o kontakt na maila gazetowego. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
    • Witam Może polcecicie jakąś miejscowość, wyjazd bez plażowania na krótki urlop (5-7 dni) żeby "pooddychać jodem", pospacerować, zmienić kuchnię, chwilę odetchnąć ale też zapewnić dzieciakowi jakąś inną rozrywkę - więc może w grę wchodzi większa miejscowość Co ciekawego nad naszym morzem, nie ukrywam że nie byliśmy już z 7 lat i nagle nam się zachciało P.S mile widziane również oferty noclegów dla 2+1
    • Dzien dobry! Przyjezdzamy na urlop do Polski miedzy 20 lipcem a 26 sierpieniem. I chemy troche czasu spedzic nad morzem 2 lub 3 tygodnie- dokladny termin do ustalenia. Czy maja Panstwo jakis termin? Jaki jest koszt? dziekuje pozdrawiam z Londynu, Anna Spacey
    • Jest tu na forum jakiś góral ;) co by mi przepowiedzial pogodę na przyszly tydzień?:) Wybieram się do Kołobrzegu, ale zalamka mnie bierze jak teraz wyglądam za okno. Pozdrawiam!
    • Poszukuję spokojnej kwatery/domku dla mojej rodzinki która składa się z rodziców, 6letniego i 1,5rocznego bąbla który potrzebuje przestrzeni i bezpiecznego podwórka z placem zabaw. Pobyt planujemy na tydzień w terminie zeby zmieścić się między 1 a 19sierpnia. Proszę o pomoc!
    • Poszukuje fajnego noclegu dla dwoch osob-mamy i dziecka - interesuje mnie mierzeja od jantara do piaskow, chetnie krynica:) Wymagania mam niewielkie;) ogrodzony teren, plac zabaw dla dzieci, wyzywienie na miejscu lub pokoj chociaz z lodowka, w miare blisko do morza i to tyle:) jezeli ktos zna takie miejsce prosze o namiar:)
    • Witam serdecznie! Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś ośrodek, do któego mogłabym się udać w styczniu? Chcę jechać sama z 4 - letnią córeczką. Chcę, żeby nawdychała się jodu:-) Zależy mi na ośrodku, gdzie byłyby także posiłki. A także, żeby cena nie był zbyt wygórowana. W końcu to styczeń. Raczej nie sezon:-)Poza tym nie mam wiele wymagań. Bardzo proszę o pomoc - pozdrawiam
    • Dzien dobry! Przyjezdzamy na urlop do Polski miedzy 20 lipcem a 26 sierpieniem. I chemy troche czasu spedzic nad morzem 2 lub 3 tygodnie- dokladny termin do ustalenia. Czy maja Panstwo jakis termin? Jaki jest koszt? dziekuje pozdrawiam z Londynu, Anna Spacey anna.spacey@hotmail.com
    • dla 6 osób dorosłych i 2 małych dzieci, wymagania: blisko morza, min 3 pokoje po 2 osoby mail:aga_n20@gazeta.pl Miejscowości: Kołobrzeg, łeba, międzyzdroje, władysławowo,
    • wybieram się z dwójką dzieci nad morze w ostatnim tygodniu sierpnia. Zależy mi na spokojnej, urokliwej miejscowości, ładnej plaży takiej w sam raz dla dzieci, do tego żeby był las i czysta woda w morzu. Nie mam dużego rozeznania, byłem do tej pory tylko w Ustce. Co moglibyście polecić ? Z góry dziękuję za pomoc
    • Dzień dobry wszystkim :) Jak w tytule, mieszkanie (z balkonem lub tarasem) dla dwóch palących osób (możemy palić na balkonie, ale wykluczam jęczenie, że palenie całkiem zabronione, a najlepiej kilometr od mieszkania) nad morzem (miejscowość bez znaczenia, ale nad morzem, nie 3 km od niego). Termin, w którym mogę jechać na urlop - od 10 lipca do końca sierpnia. Proszę o oferty tylko mieszkań, których zdjęcia mogę obejrzeć. Jesteśmy spokojną dwójką osób, która dba o porządek w swoim otoc...
    • wie ktoś? może ktoś słyszał długoterminową prognozę pogody? wybieram się na ostatni tydzień nad morze i ciekawa jestem jaka będzie aura?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się