Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      tygodnie

tygodnie

(28 wyników)
    • mam namysli apartament(280euro za tydzień) wyzywienie i jakies drobne atracje typu aquapark dodam jeszcze że dla 3 osób
    • Witam, Jadę 11-go września na tydzień do Bułgarii na Słoneczny Brzeg. Będę mieszkał w **** hotelu z dwoma posiłkami dziennie. Ale niestety będę mógł wziąć tylko 400 zł no może 500 zł. Proszę mi napisać czy na tydzień powinno to wystarczyć? Nie mam na myśli kupowania bóg wie czego po prostu od czasu do czasu piwo jakiś pokarm, może noc w dyskotece jakieś kartki pocztowe, może jakaś pamiątka, itd. Czy to powinno wystarczyć?
    • jedziemy w sierpniu na 2 tygodnia mamy w cenie śniadania i obiadokolację 2 dorosłe i 1 dziecko jaka kwota wystarczy na dobrą zabawę ??
    • Witajcie Jedziemy na dwa tygodnie trochę się poobijać, trochę połazić po Nessebarze, ew. jakiś sport wodny, ale bez ekstremów (BTW Hotel Condor, Słoneczny Brzeg od 22.08). Mamy wykupione śniadania, ale nie wiem, czy będziemy korzystać. Planujemy wziąć ze sobą po równowartości 1000zł na łebka. Czy tyle ma szansę spokojnie wystarczyć? Słyszeliśmy, że najlepiej wziąć euro i wymienić na miejscu. Czy to prawda?
    • poradzcie, jadę z małym dzieckiem - 2 lata. jakie ciuchy radzicie wziać , kostiumy kąpielowe czy raczej ciepłe dresy i kalosze??????? trochę jestem załamana tymi wiadomościami o anomaliach pogodowych w Bułgarii, rok oszczedzalićmy na ten wyjazd a tu taka lipa z pogodą. jadę 11 lipca z eccoholiday, może ktoś też jedzie w tym terminie??????
    • Myślę nad wyjazdem do Bułgarii na 7 dni, nie chcę wydać majątku, czy taki wyjazd jest możliwy za 1000 zł? Dzięki za inf.
    • Zawsze lubiłem SB, jako miejsce do szalonej zabawy w atrakcyjnym towarzystwie :), jako świetne miejsce do picia, palenia itd, no i jako świetne miejsce do spędzenia czasu na plaży, wypożyczenia skutera wodnego, zamówienia mięty ze sprajtem itd. Ot nie na rodzinne wakacje ale na samotne wakacje w celach rozrywkowych miejsce świetne. Niestety z różnych powódów od 2007 roku mnie tam nie było. W tym roku przezyłem lekki szok. Zabudowa bez ładu i składu, ilość nowych apartamentowców,...
    • Wybieram się w okolice Burgas (może do zabytkowego Neseberu). Co robić poza plażowaniem? Jakie jedzenie? Ktos już był? Jadę ze starszą mamą i córką.
    • Szukam naszych w slonecznym brzegu ... jestem do 1 lipca, ktos chetny na jakas impreze na plazy ? ;]
    • witam mam zamiar wyjechac z rodziną 2+2 na tydzień do Bułgarii, opcja all inclusive, dojazd samolot, standard hotelu 3*, najlepiej końcówka sierpnia, wszędzie oferują taki wyjazd za ok. 6000 zł. Doradźcie czy to drogo, gdzie szukać ofert, jakie biura polecacie? a może wyjechać na własną rękę?
    • Byłam w Złotych Piaskach. NAprawdę polecam, tanio,upalnie i niezbyt tłoczno :o)
    • Ile kasy na wyjazd
    • Służę info.
    • Mamy zamiar sie wybrac do tego kompleksu jedziemy pierwszy raz do bułgari z dziecmi planulemu wyzad 8 albo 9 sierpnia na dwa tygodnie jedziemy z lublina moze ktoś nam powie cos na temat tego kompleksu bo wydajesie byc dos tani za 65 eu za dobe apartament z dwoma sypialniami na 6 osób
    • Jak w temacie. Wybieramy sie samochodem w tym terminie do Bulgari na 2 tygodnie do miejscowosci Słoneczny Brzeg. Moje pytanie brzmi czy warto jechac w tym terminie i czy czasem 2 tygodnie to nie jest za długo. Czy jest tam co zwiedzac czy kompletna porazka. Nie chialbym takze spedzic 2 tygodni w hotelu bo bedzie ciagle padac. Jak pogoda panuje w tym okresie. Moze polecacie jechac na tydzien i to w zupelnosci wystarczy.
    • Czy ktoś był w Delta Beach lub Delta Palace i może podzielić się swoimi wrażeniami. Przymierzam się do wykupienia tygodniowego pobytu w połowie sierpnia. Nie mogę się zdecydować czy Beach czy Palace.
    • 5000(9)

Za tą kwotę, na jakie wakacje mogę sobie pozwolić? hotel/czas? Transport tylko samolot, Małżeństwo i dwójka dzieci 5 latek i niespełna 2 latek
    • Witam czy ktoś z Was leci na Słoneczny Brzeg w dniu 25.09.2008 r. z Drezna ja lecę tam na tydzień do 02.09.2008 r. Proszę o opinie tego hotelu i okolicy
    • witam wszystkich, bardzo proszę o info na temat Bułgarii w maju. planujemy wybrać się tam na dłuuuugi weekend. z dwojgiem dzieci. czy jest szansa na kąpiel w morzu. jedziemy tam pierwszy raz. okolice Burgas. proszę o rady.
    • Witam, mam dwa pytania, są odpowiedzi ale trochę stare więc wolę się spytać jeszcze raz. W starych postach na forum jest że za jedno euro dostanę 1.90-1.92 lewa, prawda to czy już coś się zmieniło? Oczywiście wiem ze trzeba uważać na prowizje itp. A drugie pytanie o cyny, czy odbiegają od polskich, w starych postach jest że kiedyś lewa kosztowała 1,70 zł a teraz do 2,40 zł, widać więc że podrożało o około 40%. Ale jakieś przykładowe ceny w sklepach ktoś pamięta kto był niedawno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się