Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      tygodnie

tygodnie

(110 wyników)
    • Witam:) Jadę do Tunezji na 2 tygodnie i kompletnie nie mam pojęcia ile zabrać ze sobą pieniędzy. Chodzi mi szczególnie o wydatki dzienne na jedzenie i picie i drobne pamiątki typu słodycze, daktyle. W hotelu mam HB. W wydatki nie chce wliczać pamierosów i alkoholu, to bierę ze sobą;) Czy 200 zł starczy mi na normalne życie przez tydzień??
    • Wiem że wątek z kasą przewijał się już wcześniej, czytałam, ale może ktoś świeżo po powrocie ma nowe spostrzeżenia :) planuje wyjazd na 2 tygodnie z opcja HB z 3 wycieczki fakultatywne w tym sahara 2 dni, dużo jem i dużo pije;) , czy 1000 dolarów wystarczy? Chciałabym się dobrze bawić a nie ściubić każdy grosz i liczyć czy mi nie zabraknie do końca:)
    • wybieramy sie z przyszłym mężem w podróż poślubną do Tunezji. zastanawiamy sie czy tydzień to nie za krótko?? slub mamy 4 sierpnia a ja mam urlop od 02.08.07 do 20.08.07 raczej nie wyrobimy sie zeby byc 2 tygodnie, a z tego co wiem to wyjazdy sa albo 03.08 albo 09.08 opłaca sie na tydzień jechac??
    • Jade na dwa tygodnie do hotelu 4**** kolo Sousse, wersja All Inclusive i kompletnie nie mam pojecia ile powinnam zabrac ze soba extra kaski na male przyjemnosci juz tam na miejscu...i w jakiej walucie powinno to byc? dajcie mi prosze znac, xx
    • Czy to dużo za osobę dorosłą i dziecko, all inclusive, w lipcu, jeden tydzień/ Biuro scan holiday. Wydaje mi się , że to dużo.Ile płacicie? Gdzie można tanie oferty na tydzień do Tunezji z wylotem z Poznania, żeby były animacje dla dzieci?
    • Są jacyś chętni do Tunezji na tydzień? Mam na myśli jakąś dziewczynę, żebyśmy mogły się wybrać na disco tam na miejscu. I wogóle. Zapowiada się imprezowy tydzień. Jakieś chętne ??
    • Ludziska potrzebuję pomocy...z doświadczenia Waszego ile potzreba na 2-tygodnie pobytu na osobę??? mam co prawda HB ale zawsze trzeba liczyc coś poza tym. Dodam tylko, że planuję jedną wycieczkę do Tunisu i w zasadzie tyle, reszta na jedzenie i pierdoły...jak to u Was było??? będę wdzięczna za każdy wpisik. dzięki i pozdrawiam
    • Witajcie, powiedzcie prosze ile wziąc gotówki i czy sa tam bankomaty?
    • Witam! Mam do odsprzedania wycieczkę do Tunezji dla dwóch osób na 2 tygodnie. Wylot z Warszawy 12 czerwca. Pobyt w hotelu Kuriat Palace w Monastirze. euroadres.wakacje.pl/oferty/tunezja/monastir/kuriat-palace-140292.html Koszty wycieczki po obniżeniu przeze mnie ceny wynoszą 3000 zł za dwie osoby. W cenę wliczone są: wszystkie opłaty, ubezpieczenie, wyżywienie HB, opieka rezydenta, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, wycieczka na Cape Bon. Wycieczkę organizuje biuro podróży ITAKA...
    • Luźny temacik - chciałam zapytać ile bierzecie ubrań na dwa tygodnie? Zawsze wydawało mi się, że to kobiety mają z tym większy problem - wywalą pół szafy i jeszcze nie mają co zabrać. Natomiast parę dni temu mój mąż postanowił naszykować sobie rzeczy na wyjazd - po ogromie ciuchów stwierdziłam, że chyba pojedzie sam, bo rzeczy moje i dziecka już się nie zmieszczą ;)
    • planujemy tygodniowy pobyt we wrześniu w Sousse.Jedziemy właściwie po to by jechać na 2 dni na pustynię (Mąż marzy o zobaczeniu miasteczka z Star Wars ).Czy jest to wykonalne?Czy tydzień to nie jest za krótko?
    • wycieczki na Sahare to koszt ok.200 usd od osoby, inne atrakcje ILE bierzecie? słyszałam że i po 1000 zł... troche dużo licząc że wszystko mam tam zapewnione
    • razem z jakimis biletami na pociagi takie tam. duzo trzeba miec ?? dziekuje za info :)
    • Czy jest biuro podróży, w którym można wykupić wczasy na dłużej niż 2 tygodnie.
    • Cel: Podróż poślubna czyli leżenie do góry brzuchem na plaży + może jedna wycieczka dla odmiany. Zależy mi na bardzo dobrym standardzie + prywatnej plaży. Do Tunezji jadę pierwszy raz. Co polecicie? Co odradzacie? Pozdr Damian
    • Czy ktoś z Was trafił na taką ofertę?! Dodam, że chodzi mi o sierpień! Pamiętam, że interesowałam się Tunezją jakoś w lutym- marcu i było sporo ofert All inclusive, na 14 dni, w sierpniu i do 2000 zł. Nie rezerowowałam bo liczyłam, że może znajdę jeszcze coś ciekawszego! Teraz żałuję, bo coś czuje, że chyba nic nie znajdę:/ Gdyby ktoś z Was znalazł taka ofertę, bardzo proszę o link, czy info:) dzięki bardzo:)
    • Czy warto jadąc na tydzień do Tunezji, wybrać się na 2dniową wycieczkę na Saharę?
    • Witam, 22.05 mam wylot do Sousse z Wrocławia,mam parę pytań w związku z tym: -jaka w tym czasie jest tam pogoda -co trzeba wziąc z cieplejszych rzeczy -jaką walutę lepiej wziąc,USD czy Euro -jak radzicie na dwie dorosłe osoby (mam All inclusive)ile kasy wziąc bez szaleństwa jakiegoś Poprzednio z Turcji praktycznie całą kasę przywiozłem,oprócz wizy,jakiejś kolacji,paru przewozów i alkoholu na wolnocłówce nie było co kupic Bardzo będę zobowiązany za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się