Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      tygodnie

tygodnie

(100 wyników)
    • Prognoza pogody taka ze ma byc coraz cieplej, dodatnie temperatury a w niedziele deszcz. Jak dlugo w takich warunkach moze sie utrzymac snieg? Po ilu dniach dodatnich temperatur i deszczu konczy sie mozliwosc jazdy? Myslicie ze w przyszlym tygodniu da sie jeszcze gdzies pojezdzic? Szczegolnie interesuje mnie Szczyrk. Niestety wyjazd za granice nie wchodzi w gre.
    • To będzie tygodniowy wyjazd do Piesendorf (6km od Kaprun). Pierwszy raz wyjeżdżam do Austrii. Na nartach jeżdżę całkiem nieźle. Wybór kwatery był zależny przede wszystkim od ceny, cóż decyzja o wyjeździe padła na tydzień wcześniej. Czytałam na forum, że Kaprun choć bardzo popularne to nie bardzo polecane. Wyczytałam też, że w pobliżu jest Zell am See, może coś jeszcze? Proszę o kilka informacji i rad. Interesują mnie trasy niebieskie i czerwone. Najbardziej lubię trasy szerokie i długie. Jeś...
    • Wiem, że Szczyrk to skansen, że orczyki itd. Ale czy ktoś się orientuje, czy są tam w tygodniu kolejki do wyciągów. Interesują mnie głównie trasy od Czyrnej i od Soliska do Hali Skrzyczeńskiej. Bo nie jadę na narty, żeby wozić się krzesełkami lub gondolą tylko żeby zjeżdżać, a tam przynajmniej w przeciwieństwie do wielu "nowych" ośrodków są stoki a nie płaskości.
    • Witam wszystkich fanów Narciarstwa :) Piszcie jakie macie sposoby rozgrzewki przed nartami w tym samym dniu jak i tydzień wcześniej . Pozdrawiam Serdecznie.
    • Mam zaplanowany wyjazd do Serfaus na tydzień 12 . Z prognoz długoterminowych nie wygląda to za ciekawie(wiem, że powyżej 3 dni to wróżenie z fusów). Czy jest wogóle sens jechac jak ma padać deszcz i być pochmurno? od niedzieli non stop wiatr południowy co nie wróży dobrze pogodzie. Proszę o jakieś opinie. Człowiek cały rok czek ana wyjazd a tu ma byc taka pogoda. Jak pech to pech. Sky może pomożesz. Wyjazd jeszcze mogę odwołać
    • Veni, vidi, vici! Po kolei - wyjazd z P. 01.03.br., godz. 5.38 (rano). Kierunek Berlin, Poczdam, Monachium, ale z odchyleniem w bok na Regensburg - Rosenheim, Insbruck, Brennero, Chiusa, Vilandro, hotel. Czas przybycia - 17.30., bez korków, przerwy dwie na tankowanie (Corollki oczywiście). Hotel - the best: jedzonko i przyjemności typu basen, sauna, jacuzzi, itp. w cenie. 2 i 3 marca piękna słoneczna pogoda, śnieg na trasach bez muld do 13-tej, później miękki, ale bez dziur i przetarć. ...
    • Witam forumowiczów. Biorąc pod uwagę prognozę pogody na następny tydzień, gdzie lepiej jechac: do Austrii czy Włoch ?
    • Miałem skipass dla kuma Jabolaka, ale najwyraźniej przedawkował kwaśne jabole i się nie odezwał :) W takim razie dam komuś innemu oczywiście [b]za darmo[/b] a nie jakiś szajs i inne legendy pospólstwa. Jedyny warunek: po powrocie napisać jak było ;)
    • Witam ponownie,poszukuję chętnych na dwutygodniowe wyjazdy na narty w Alpy Zamierzam corocznie kupować karnety sezonowe na duże ośrodki i potem korzystać ile razy się da(mój dotychczasowy rekord 3x 2tygodnie,nie jest wyśrubowany i mam zamiar,go pobić).Interesują mnie wyłącznie DWA TYGODNIE.Niestety tylko kilku moich znajomych jest zainteresowanych dłuższymi wyjazdami(na tydzień za to b.dużo). Także na forach nie widziałem takich propozycji( wszyscy na tydzień). W tym roku Zillertal(kar...
    • Witam, Proszę o porady gdzie można wyskoczyć w 3 tygodniu marca w Alpy? Chodzi mi kurort powyżej 200km tras z pewnym śniegiem i twardymi stokami tzn. żeby nie robiła sie "breja" w okolicach godziny 11.00. Wybieram sie z małym dzieckiem więc Francja odpada - troszkę za daleko. Byłem już w solden ischgl i paru innych mniejszych ośrodkach narciarskich w Austrii oraz pare razy w Dolomitach. Interesują mnie inne destynacje. Dziękuje z góry za pomoc i porady.
    • Ile trzeba wydać na tydzień jeźdźenia na nartach? Na przykład na Pilsku albo gdzie indziej. Chodzi mi również o wypożczenie nart. Pozdrawiam
    • Jadę w styczniu na 2 tygodnie do Zillertal. Planuję jeździć, jeździć, jeździć. Chcę zaliczyć absolutnie wszystkie trasy (625km). Czy ktoś kto już to zrobił może podzielić się ze mną radami, uwagami, doświadczeniem. Może nie warto czegoś zaliczać? Jak tam jest w styczniu?
    • Witam.Krótka relacja z pobytu w terminie free ski w Val di Sole.Bardzo długo namyślalem przed wyjazdem czy to dobry pomysl jechac w to miejsce w tym terminie 25.03-01.04.Okazało się ,że wybór miejsca i terminu był rewelacyjny. Jechaliśmy w 3 osoby , mieszkaliśmy w apartamencie w miejscowości Cogolo di Pejo.Apartament fajniutki , 2 sypialnia , kuchania z duzym pokojem , lazienka , balkon , tv.Kuchnia wyposazona we wszystkoi co potrzebne do zycia.Koszt na osobe 160 eur. Na narty doj...
    • jaka polska ( jakie ) grupy muzyczne chcecie uslyszec wpodczas tego tygodnia? Cos z polskiego pop czy wolicie cos podchodzacego pod Alpy i Apres ski?
    • Witam wszystkich, Miałem przyjemność pojeździć w Zillertal w ubiegłym tygodniu - warunki śnieżne znakomite, ogromna ilość śniegu a nawet w dniu wyjazdu spadło go znowu niemało. Nie było zimno, nawet na lodowcu temperatura nie spadała poniżej -6..-9. Trochę było mało słońca, niestety - tylko dwa z sześciu dni były ładne. Pozostałe były dość pochmurne a dwa nawet mocno zamglone. Jeden dzień był dość wietrzny i to nam pokrzyżowało szyki - chcieliśmy się przemieścić górą do Gerlos z Zell...
    • czyli deszcz poniżej 2600 ciekawe czy się sprawdzi? france.meteofrance.com/france/montagne?MONTAGNE_PORTLET.path=montagneprevisionville%2F381911
    • 1050 eur apartament (centrum Ortisei) 2sypialnie, wyposażone kuchnia, w cenie tygodniowy karnet do kompleksu basenów dla całej rodziny) 530 eur skipasy dolomiti superski (2 osoby dorosłe pluss dziecko 12 lat) 210 euro - wynajęcie nart (mamy ubrania i buty - same deski wypozyczamy) RAZEM 1800 euro Plus dojazd Plus jedzenie (część zabierzemy z Polski, część kupimy na miejscu, ze 3 razy pójdziemy do knajpki) Jadąc tam - nocleg w okolicach Monachium.. 100 eur Plus przyjemności na...
    • Poszukuję sympatycznego towarzystwa na wyjazd na DWA tygodnie na narty. Zillertal -dwupokojowe tanie apartamenty bez wyżywienia(800-1100zł za 2 tygodnie w zależności od ilości osób). Janusz.W-wa 40+ kontakt:doc90@wp.pl 0-694-793-457
    • Czy warto jechać za tydzień na otwarcie sezonu w Dolomity?, Czy bedzie gdzie pojeździć ?
    • witam jest jakiś dramat w Alpach. Mam od 10 grudnia tydzień w Cogolo di Pejo więc region Marilewy Tonale i Madonny i patrze, szukam na kamerkach śniegu i nie ma! tzn jakiś tam jest ale... i tu moje pytanie czy Włosi dadzą radę naśnieżyć stoik żeby wyjazd miał jakiś sens? był kiedyś ktoś taki kawał drogi i wrócił nie założywszy desek na nogi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się