Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      tygodnie

tygodnie

(115 wyników)
    • czy opłaca sie lecieć na tydzien czy warto doplacic i leciec na 2
    • Czy opłaca się lecieć na tydzień, skoro dwa dni mogą być ucięte na podróż? Zostaje 5 dni, malutko!!!!
    • Witam, Wybieram się na dwa tygodnie do Alany, i dlatego moje pytanie kieruje do was, a mianowicie, ile zabrać ze sobą kasy (nie licząc budżetu na wycieczki Fakultatywne które mam już zaplanowane), Mam all w hotelu, nie planuje szaleć z pamiątkami, chciałbym wybrać się może do jakiejś knajpki, może na słynny Kebab, no i napiwki, no i ewentualnie jakaś impreza. Z poprzedniego wyjazdu zostało mi trochę $ i nie wiem ile jeszcze dokupić, i czy dokupić Euro czy dolary? Dzięki za odpowiedzi.
    • Nie mamy w tym roku możliwości wyjazdu na 2 tygodnie, choć wicąż próbujemy poprzestawiać pewne zobowiązania zawodowe, aby urlop był dłuższy. Jednak najprawdopodobniej pozostanie nam tylko tydzień urlopu. I tak się zastanawiam, bo mąż jest przeciwny wyjazdowi na tydzień. Koszt dla naszej czwórki na tydzien to 7.600 z last minute, a na dwa tygodnie 9.400. Nie wiem czy się zdecydować w tym roku na wyjazd za granicę (choć potrzebuję odpoczynku), bo mam wrażenie, że faktycznie nie op...
    • jakie wybrać wycieczki jeśli wyjeżdża się na tydzień? Co sądzdicie o jeep safarii
    • Dzisiaj dostałam bilety i przyznam się, że trochę się zaskoczyłam. Liczę te doby w hotelu i ciągle mi wychodzi niecałe 6 i pół dnia. Co tak naprawdę kupujemy? Czy lot samolotem, odprawa i droga do hotelu liczy się już do czasu 7-dniowego urlopu? Rozumiem, że obsługa musi posprzątać pokoje, ale 12 (a nawet 15) godzin krócej? Tego się nie spodziewałam. Ale może tak mają wszyscy a ja się czepiam? Kurcze! Może ja po prostu źle liczę? Wylatujemy dnia 07.07 o godzinie 6.30. Licząc czas lotu, odpra...
    • Witam, ostatnio byliśmy w Alba Royal i było cudnie. Jaki hotel polecicie nam na ten rok. Powinien być w miarę spokojny i mieć ładną plażę? Cena za 2 tygodnie od osoby: do ok. 5500zł.
    • Wybieramy sie do Turcji-Alanya od 1 sierpnia zastanawiamys sie nad wyborem hotelu miedzy Kleopatra Beste a Gunes Sun Time.Może ktos był lub leci i może pomógłby w wyborze.
    • nie planuję wycieczek fakultatywnych, mniej więcej ile pieniędzy potrzebne jest na tydzień, w hotelu jest All inclisive,
    • juz za 3 tygodnie wylatujemy do incekum juz nie moge sie doczekac walizki wyciagniete i pomalenku dokladam co mi przychodzi do glowy, zeby bron boze niczego nie zapomniec hihihihihihi, kto jeszcze sie pakuje odezwijcie sie pozdrawiam i do zobaczeniana basenie
    • W jaki dzień tygodnia w tym sezonie są czynne bazarki i w co warto się zaopatrzyć? :)
    • Czy ktos wybiera sie w tym czasie do miejscowosci Kemer jesli tak to do jakiego hotelu i z jakiego miasta?
    • Pytanie do bywalców hoteli w Sarigerme i okolicy - ponieważ hotelu ze zjeżdżalniami w atrakcyjnej cenie nie uświadczysz przy rezerwacji w maju gdzieś na Wybrzeżu Egejskim - padło na Pegasos Tropical, zwany na niektórych portalach Iberostar Tropical (już nie łapię skąd te różnice, naprawdę, ta ostatnia nazwa jest z 2011 roku). Okolica jest taka sobie, tzn. nie ma blisko nic porażającego do zwiedzania, a ja sobie urlopu bez zabytków nie wyobrażam. W Egipcie - wiadomo, opcji nie ma, trzeba pol...
    • Przeczytałam już wiele opinii na temat hoteli: [b]Mersoy Exclusive Mirage World[/b] ale może ktoś coś jeszcze doda :) W ubiegłym roku byliśmy z dziećmi przez 2 tygodnie w Sea Sight w Alanyi (Obagol). Polecam! Teraz chcemy jechać sami na tydzień do Turcji Egejskiej. Raczej nie chcemy wydać więcej niż 2100 za osobę, termin po 22 czerwca, ewentualnie pierwsze dni lipca.
    • Jak w temacie. My lecimy z Katowic 10 czerwca na 2 tygodnie.
    • bardzo podoba mi sie ten hotel a nie ma jeszcze oferty z itaki może był ktoś rok temu w czerwcu i wie ile kosztuje tydzien do 2 tyś na osobę mogę przeznaczyć za 1 tydzien
    • czy ktoś wybiera się do santany w tym okresie? już cała moja rodzinka nie może się doczekać wyjazdu.
    • Witam, słuchajcie jestem zbulwersowana, jadę z chłopakiem na "tydzień" do Bodrum, wylot 1 dnia o 17.30 więc na miejscu jesteśmy ok. 22 - cały dzień już za nami (opłacony!) a powrót o 14.15 - pół dnia przepada. Kalkulując więc, na miejscu jesteśmy pełnych 6 dni tylko:( Liczą sobie po prostu noclegami, tak? Szkoda bo jak się jedzie na tak krótko to każdy dzień jest na wagę złota.Czy wszystkie biura tak latają? (my jedziemy z Itaką). Pozdrawiam i miłych wakacji:)
    • Witam Mam pytanie kto się wybiera i w jakim terminie do tego hotelu? W tej chwili został tylko do wyboru od 3 do 17 czerwca, albo dopiero od 29 lipca. Czy ktoś wybiera się z dzieckiem na początku czerwca?
    • W Biurze Podróży ITAKA bez żadnego zastanowienia potwierdzają informacje, że do ceny katalogowej dodano opłate kursową w wysokości 250 zł od osoby i tu najważniejsze bez wzgledu na długość wyjazdu. Tydzień - 250 zł/osoba Dwa tygodnie - 250 zł/osoba Te biedne panienki wiedzą tylko tyle, że jest to - cytyję "uśredniaona opłata kursowa" - dlatego równa aby nie była dla tych co na dwa tygodnie za wysoka to lepiej użrednić i wszystkim równo. Takiego czegoś jeszcze nie słyszałem, a ży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się