Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      tygodnie

tygodnie

(19 wyników)
    • bo strasznie się boję.Po pierwsze że wszyscy straszą, że gorszej lini wybrac nie mogłam, a wybrałam Centralwings ze wzgledu na koszty.Po drugie że teraz po dwóch katastrofach wszystko się może wydarzyć. Samolotem już leciałam i wtedy się tak nie bałam jak teraz.Wtedy sobie chlupnęłam na obie nogi i weselej mi było teraz lecę z niemowlakiem i nici z chlapania na obie nogi , ba nawet na jedną nie mogę.Już od paru dni wierci mnie ze strachu w żołądku.Nie macie pojęcia jak ja się bo...
    • Czy można lecieć do krajów UE z jakimś innym dokmentem ni ż dowód osobisty,ponieważ mam uszkodzony dowód (pękniety )i nie wiem czy mnie przepuszczą na odprawie:( prosze o pomoc nie wiem co robic na wyrobienie trzeba czekać miesiąc czasu a ja mam lot do szwecji za 3 tygodnie :(
    • W ferie lecimy do ciepłych krajów ale jesteśmy spoza Warszawy i nie mamy pojęcia gdzie niedaleko Okęcia można zaparkować na dwa tygodnie "pod dachem". Latem to bez problemu ale teraz obawiamy się, że auto nie odpali. Proszę o namiary, może ktoś korzystał z takich ofert?
    • witam, czytałam gdzieś, że loty od poniedziałku po 20 do piątku (czy jakoś inaczej) są tańsze niż w pozostałe dni. W jakich dniach i godzinach tygodnia dokładnie i jak to dokładnie egzystuje? Z góry dziękuję za odpowiedź
    • Wybieram się na szkolenie do Wrocławia i chciałabym wiedzieć jak mniej więcej wygląda takie szkolenie krok po kroku.. ile godzin dziennie trwa? Kiedy odbywa się egzamin z pływania ( w którym tygodniu) i kiedy są testy medyczne?
    • Szukam strony które sprzedają bilety lotnicze internetowo. Większość ze stron na których byłem nie miały opcji szukania ofert bieltów uwzględniając 3 dni przed i po wybranej dacie podróży. Czy ktoś zna jakieś fajne stronki z taką opcją? uwielbiam jak można patrzeć się na oferty lotów w przeckroju całego tygodnia.
    • Lecimy w pięć osób na 4 tygodnie do Tajlandi z Wawy, najtaniej dla naszej piątki bedzie dostać się do Wawy samochodem z Trójmiasta. I stąd moje pytanie : Zostawialiście może samochód na parkingu na Okęciu na jakieś 3- 4 tygodnie ? Zastanawiam się jaki parking wybrać czy ten loniskowy czy jakiś w pobliżu ? Możecie coś polecić, może jakiś nie odkryty ?
    • "Samolot linii Air France z 232 osobami (w tym 16 członków załogi) na pokładzie, lecący z Rio de Janeiro do Paryża zniknął z radarów. Światowe media zostały poinformowane przez służby brazylijskie. Lakoniczne informacje przekazuje w krótkim komunikacie telewizja CNN. W Polsce komunikat opublikował portal tvn24.pl Jak donosi amerykański serwis, samolot spadł najprawdopodobniej do Oceanu Atlantyckiego. Wieża kontroli lotów straciła kontakt z samolotem, krótko po starcie z l...
    • Czy jest jakaś granica wiekowa poniżej której nie zaleca się albo nie wolno przewozić dzieci samolotem? Pozdrawiam Kasia
    • Witam, mam pytanko... w pazdzierniku chcialabym sie wybrac do londynu... paszport mam wazny do marca 2008, a dowod jest w trakcie wymiany. Jest jakies ograniczenie waznosci paszportu? tzn czy paszport musi byc jeszcze iles wazny by moc poleciec poza kraj? w tym przypadku do londynu?
    • Witam Lecę za tydzień do Włoch, czy zamiast numeru paszportu i daty ważności paszportu można tam wpisać numer dowodu i czy wówczas podać datę ważności dowodu? Przy czym nigdzie nie piszą "dowód osobisty" tylko w formularzu domagają się danych paszportu - o co chodzi? Ktoś już odprawiał się przez internet z wizzairem za pomocą dowodu? Po co brać paszport do Włoch.
    • Zarezerwowałam lot Wizzairem 16 lutego na maj z Bergen do Gdańska i zapłaciłam zgodnie z numerem rezerwacji przelewem bankowym. Robiłam to już kilkakrotnie, i nigdy nie miałam problemu z potwierdzeniem rezerwacji i płatności. Tymczasem do tej pory nie otrzymałam ani potwierdzenia rezerwacji mailem ani potwierdzenia dokonania przelewu. Na stronie Wizzair moja rezerwacja widnieje jako wstrzymana a to już tydzień od przelewu (płaciłam w koronach norweskich na norweskie konto). Sama...
    • czy Ktoś zna ceny na parkingu we Frankfurcie?!!!!
    • Dowiedziałam się dzisiaj, że lot który miałam zarezerwowany już w kwietniu na trasie Kraków-Stockholm na dzień 27 lipca (wylot) i 1 sierpień (powrót)został anulowany. Dostałam propozycję lotu dzień wcześniej i powrotu odpowiednio dzien wcześniej lub póżniej. Nie byłoby może w tym nic niezwykłego gdyby nie fakt, że linie Norwegian wiedziały o zmianie grafiku lotów do Stockholmu wiele tygodni wcześniej.Zmieniły się wszystkie dni odlotów a firma w lekceważący sposób nie informowała ...
    • Miałam zamiar jechać z nimi na Karaiby, ale wchodzę na ich stronę www.xl.com i nic nie ma, nie wiem o co chodzi, a linia była bardzo konkretna i miała dobre ceny. Czy ktoś może wie o co chodzi z tą ang. linią?
    • Przerażacie mnie postami o zaginionych bagażach. Mi nie zginał nigdy i nie chciałabym tego przeżyć. Człowiek jedzie na wakacje i potem okazuje się, że nie ma bagażu, i co wtedy? Tragedia. Powrót do domu. Chyba, że ktoś ma dużo pieniędzy i kupi sobie wszystko co mu potrzebne ale to i tak bez sensu, strata czasu i pieniędzy. Wydaje mi się, że raczej sa to przypadki znikome. Napiszcie czy Wam się to przydarzyło, w jakich liniach i jak się historia zakończyła?
    • Witam. Dwa tygodnie temu kupiłem bilet na stronie wizzair z Dortmundu do Wrocławia i z powrotem, pryszedł do mnie meil z tym numerem rejestracji ale go nie zapisałem i usunełęm meila przez przypadek. Kiedy loguję sie na stronie wizzair w podglądzie rezerwacji nic niem widzę, tzn tak jakbym nigdy nie kupił bieltu, chociaż dostałem potwierdzenie ne meila. Przeczytałem, że potrzebuję ten numerek na lotnisku ale go niemam, i nie wiem jak go teraz uzyskać, sksowałem e-meil i niema ...
    • Mam dom z parkingiem 1000 metrów od lotniska i hali odlotów/przylotów. Zawoże na i odbieram z lotniska komfortowym autem, pomoge z bagażem.Twoje auto jest w pełni bezpieczne, cena bez porównania niższa od parkingu lotniskowego,polecam tel 504 128 330, paolo79@op.pl , gg 2609180

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się