-
Dwa dni temu w przypływie szaleństwa wykupiłam wycieczkę do hotelu Alf Leila Wa Leila na dwa tygodnie począwszy od 24 czerwca. Dziś dopadły mnie wątpliwości. Zaznaczę, że będzie to nasz pierwszy wyjazd poza Europę i stąd chyba ten strach przed nieznanym. W związku z tym proszę o szczere odpowiedzi na kilka moich pytań
1. Czy to na prawdę dobry hotel?
2. Czy dwa tygodnie to nie za długo?
3. Czy nie będzie zbyt gorąco. Znajomi mówią, że czasami nie da się wyjść z pokoju, tak grzeje.
4. Cz...
-
Witam
1 czerwca wybieram sie na 2 tygodnie do Regency Plaza Resort. Byłam tam 3 lata temu i byłam zadowolona. Ale czytając na necie opinie widzę,że standard się pogorszył. Czy ktoś w nim był w ostatnich dwóch latach ? czy to prawda,że ten cały nowy aqua park to "lipa"?
-
Witam wszystkim forumowiczów i liczę na pomoc. W ubegłym roku pomogliście mi wybrać hotel spełniający moje oczekiwania i to był strzał w 10: Jungle Aqua Park. Niesetety w tym roku cena jest koszmarna więc muszę szukać czegoś innego. Zaproponowano mi za całkiem rozsądną cenę za Caribbean World Superior. Wybieram się z 2,5 latkiem i 6 lotkiem od 23.06 na dwa tygodnie więc musimy być to hotel tak jakby pod dzieci: zjeżdżalnie, ładna plaża, jedzenie dla wybrednych brzdąców. Pomijając jednak to w...
-
Prosiłbym o podzielenie się wrażeniami i radami fotkami i opiniami chciałbym wykupic w czerwcu 2 tygodnie a Aqua blu ze względu na syna 10 lat
WIELKIE PODZIEKOWANIA ZA EWENTUALNE RADY!.
-
Cześć, który hotel polecacie z tych dwóch: Sea Gull czy Sunny Days
El Palacio? Sea Gull jest droższy o 170 zł. Mam wycieczkę z Traidy
7+7, więc w jednym z tych hoteli de facto będe tylko przez tydzień,
drugi tydzień zwiedzanie. Z góry dzięki za odpowiedzi.