Dodaj do ulubionych

Paradis Palace

09.07.10, 22:41
No i zdecydowaliśmy się. Na Paradis Palace.
Mieliśmy lecieć do Grecji, ale tam zaczęły się jakieś strajki.
Chcieliśmy hotel z ładną plażą - wiadomo, w Tunezji jest ich wiele.
Decydować musieliśmy szybko, bo urlop tuż, tuż.
A teraz czytam, że tam są karaluchy, klima nie działa albo że zapach
z klimy pozostawia wiele do życzenia. W hotelu jakiś podział na gości
z bungalowów i z samego hotelu. Martwię się... Pewnie lepsze wczasy i
za mniejsze pieniądze miałabym na biwaku nad którymś z jezior w
Polsce...
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Paradis Palace IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.10, 22:42
      Ja też jade ale pod koniec września. Czy ktoś był może ostatnio w
      tym hotelu? Jest aż tak żle? Docierają do mnie skrajne informacje -
      od zachwytów do uzasadnionych, podobno pretensji (szczególnie do
      obsługi). Ktoś rozwieje wątpliwości?
      • Gość: Kasia Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:33
        Byłam w zeszłym roku - nie martwcie się, hotel jest naprawdę fajny. Świetne
        animacje, trochę małe baseny i miejsce wokół nich (ale to na przełomie lipca i
        sierpnia), ogromna, piękna plaża, świetne jedzenie. Ja byłam w budynku głównym,
        z widokiem na plażę i baseny (dostałam "z przydziału", bez łapówki w
        paszporcie), ale ludzie z bungalowów również byli zadowoleni. Generalnie -
        zasłużone 4*.
        Był już wątek o tym hotelu, poczytajcie, a negatywy bierzcie z przymrużeniem oka
        - zawsze znajdą się maruderzy, którym nic się nie podoba ;-)
        Udanych wakacji!
        • Gość: asia Re: Paradis Palace IP: 212.106.25.* 21.07.10, 11:18
          Ja również miałam przyjemność spędzić swój ubiegłoroczny urlop w tym hotelu i w pełni świadomie mogę powiedzieć SPOKOJNIE, bo hotel jest naprawde bardzo przyjemny, pokoje ładne i czyste, karaluchów nie spotkałam, do plaży 2 kroki, jedzenie przepyszne, animacje zabawne, nudzić sie nie da, chętnie bym kiedyś tam jeszcze wróciła. Bawcie się dobrze.
          • Gość: edzia Re: Paradis Palace IP: 212.244.241.* 22.07.10, 08:59
            Także byłam w zeszłym roku, ale w marcu tego roku również.I w tym
            hotelu ponownie , bo jest świetny. Myślę ,że od marca br nie rzuciły
            się na hotel całe grupy karaluchów. A jak was będą traktować to już
            od was zależy. Jeżeli bedziecie nieuprzejmi, chamscy to i tak was
            traktować będą. I uważam , że autor(-ka) powinna definitywnie
            zrezygnować z wyjazdu do tego hotelu i spedzić urlop na BIWAKU !!!
            Kolejna polskia maruda.
            • Gość: elf Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 04:19
              witam, bylam w paradis w czerwcu 2010 r.

klimatyzacja owszem nie dzialala ale tylko przez pare dni i w niektorych pokojach ale w zasadzie nie odczuwalo sie tego, na prawde.. jak wlaczyli to nabawilam sie przeziebienia. w kazdym razie wszystko juz dziala bo mieli problem z czyms tam na dachu i jest juz naprawione

sam hotel to rewelacja, cudowny, i bungalowy ( za 100 dolcow przniesli rodzine do hotelu ) tez sa bardzo łade, nie ma co narzekac, panie sprzataja nawwet jak sie im nic nie zostawi i nawet jak przychodza nie w pore to zawsze posprzataja pozniej

jedzenie, super, duzo widzialam i w tym hotelu najlepsze, opcja all incl. rewelacja PYSZNE BIALE WINO! karaluchy? jezuss ludzie, no jak ma sie pokoj z wyjsciem na ogrod to nie przeginajcie ze robaczka czasem na balkonie nie bedzie ;/

plaza fantastyczna, i przy basenie tez rewelacja ( leżaki, obsluga )
              siatkowka na calkiem dobyrm poziomie:)

co mi nie pasowalo?

dla mlodych nie polecam, mimo ze komfortowy itp. to po porstu po polnocy jest NUDA, "dyskoteka" to 2 h muzyki dla starszych po nudnych animacjach konczaca sie po polnocy a potem sio! i nie halasowac bo ludzie chca spac ;] dla malych dzieci polecam bo animatorki sa super jest mila polka ( wlasciwie z niemiec ale polka ) Karolina, wiec po polsku zagada aczkolwiek animacje raczej dla niemcow i francuzow przede wszystkim, no i wlochow

tak wiec paradis to zdecydowanie fantastyczny hotel niew ma co sie przejmowac jakimis skrajnymi opiniami, poznalam fantastycznych polakow i wszystkim zycze tego samego, ja wspominam ten hotel i towarzystwo i atmosfere ( chociaz mowie, dla mlodych- NIE ) dobrze :)

aporpo animatorow, kiepsko kiepsko.. animacje przynajmiej te dla doroslych to porażka, na prawde.. garstka ludzi siedząca i wstydzaca sie opuscic ten zenujacy spektakl.. tak to wyglada, ale dla dzieciakow mini club byl chyba dobrze zorganizowany ;)

w razie pytan odpowiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka