Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      waga

waga

(8 wyników)
    • Jeszcze jedno pytanie do was moi mili, w tamtym roku z niewiadomych do dziś dla mnie przyczyn bardo duiżo przytylam, zaczeło się koło kwietnia ( czyli po odstawieniu abx) do sierpnia przytyłam około15- kilo czyli z 57 wskoczyłam na 72 niestety lekarze stosują spychologie, " za dużo musi Pani jeść" jedyne co zauwazyłam, że jak wróciłam do euthyroxu( mam tsh wysokie, aczkolwiek w normie) to przestalam przybierac dalej, tydzień bez i przybrałam 3 kilko. Problem jest taki, że nie wiem czemu tak ...
    • Mam 170 cm wzrostu. Zanim zachorowałam, ważyłam 52 kg. Byłam szczupłą i całkiem zgrabną nastolatką. Dziś ważę 43 kg i niejedna anorektyczka mogłaby mi pozazdrościć wyglądu. Jestem przeraźliwie chuda! Wszystkie ubrania wiszą na mnie, jak na wieszaku. Tak sobie czasem myślę, ze gdybym się powiesiła w szafie, to pewnie nikt by nie zauważył :) Dobra, dość żartów. Wieszać się nie zamierzam, za to ogromnie mnie ciekawi, dlaczego jedni mając boreliozę chudną, a inni tyją. Czy znany jest ...
    • Watroba to wazny narzad w boreliozie i w jej leczeniu - wymaga wiec troski i uwagi. O tym niby wszyscy wiedza, ale ta dbalosc nie zawsze jest wlasciwie rozumiana. Na forum wielkrotnie wspomniano o suplementach poprawiajacych funkcje watroby (fosfatydylocholina, lecytyna, ostropest), i takie sa, owszem, wazne, ale w tym watku napisze o rzeczach bardziej podstawowych i jeszcze wazniejszych. Funkcje watroby zaleza od tzw przeszlosci, ktorej sie nie da zmienic. Jezeli ktos kiedys naduzywal...
    • Witam, pytam was jak duzo chudniecie przy diecie i przez tą całą kuracje? Ja jestem w szoku bo z 62kg mam już 50 i to zaledwie po trzech miesiącach diety i leczenia. Jem białko dla sportowców i dodaje oleju z olierk do czego tylko sie da a mimo to waga nie chce przestać spadać. Co jest grane czy to przez diete czy może to grzyb. Wy też tak macie? czy po jakimś czasie waga wam sie zatrzymała?
    • Artur pytanie szczególnie do Ciebie historię raczej znasz z forum nadmienię że 4 lata temu moja waga to 72 kg. aktywnie ćwiczyłem teraz od 4 lat zero ruchu chcę wrócić do ćwiczeń spotkałem się ze swoim terenere jak mnie zobaczył to stwierdził że na chodniku to by mnie niepoznał. Zaproponował mi mała kurację podczas ćwiczeń primobolane to są sterydy typowo anaboliczne czy można spróbować takiej kuracji i troszeczkę odbudować swoją masę mięśniową ćwicząc intensywnie siłowo?
    • Witam, czy wie ktoś dlaczego nie można wybrać opcji wysyłki "international airmail"? Chciałem złożyć zamówienie i wyświetla się "not available" przy "international airmail".
    • tak jestem ciekawa ile schudliście podczas leczenia boleriozy - wiadomo dieta dość ścisła! no i w jakim czasie , ja z 64kg na 55,5 w 6 miesięcy przy 173 wzrostu ...same kości,no i mięśnie gdzieś przepadły...
    • Temat może nie jest wygórowany i naukowy ale od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna sprawa. :) Dwa lata temu jak choroba mnie zaatakowała schudłam 10 kg, teraz po leczeniu, jak organizm sie uciszył i nastąpiła wznowa choroby utyłam 15 kg. Jestem załamana! Wszyscy oczywiście mi gadają, że to normalne, bo kobieta się zmienia, bo wiek coraz starszy itd, ale kurde, nie jest tak, wcześniej miałam tak stałą wagę, że nie zmieniałam nawet kg w te czy wewte. A teraz przez 3-4 miesiące tyle utyła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się