waga

(101 wyników)
  • mam problem z ustabilizowaniem mojej wagi. Jednego dnia (o tej samej porze-rano, na tej samej wadze, w tej samej pozycji, jedynie w majtkach)waze 43,7 a nastepnego juz 44,4. Tego dnia wcale nie jadlam wiecej, nie pilam az tyle zeby moglo miec to jakis wplyw na wage. Wprawdzie sie nie wyproznialam, ale poprzedniego dnia rowniez nie wiec znowu, nie sadze zeby moglo miec to jakis wplyw.Kiedy biore przeczyszczacze czasem one tez nie maja wplywu na wage(co jst b. dziwne!)Czasem zdaza sie , z...
  • Od 5 lat choruje na bulimie...Na przemian glodze sie a pozniej obrzeram.Przez wakacje przytylam jakies 4 kg.Teraz od dwoch tygodni staram sie zgubic te zbedne kilogramy.Przeraza mnie to,ze nie moge schudnac.Jem bardzo malo,a waga ani rusz.Przedtem wystarczyl mi tydzien zeby zgubic 2 kg...a teraz nic... Jestem zalamana...
  • Jak wy uważacie, warto mówić komukolwiek ile się waży? Mnie to wkurza! Rodzice i ja znają moją wagę (niską, z której nie jestem zadowolona), wolałabym żeby nie wiedzieli ile ważą. Szczególnie krępuje mnie to jeśli chodzi o tatę. Co najgorsze! Tata bez ogródek mówi cioci, kuzynowi, babci ile ja ważę! To przecież moja sprawa, zwykle kobiety nie przyznają się do swojej wagi. Teraz ciocia - największa plotkara, rzuci jako ciekawostkę, kuzyn być może komuś powie... A tak w ogóle to tata chce...
  • a ja ważę 53 kg, mierzę 175 cm i się nie odchudzam. Nie tyje. To moja waga. ŻYcze wszystkim chorym spokoju, zdrowia i życzliwych ludzi na drodze...
  • Postanowiłam wydostać się z tego bagna. Zeszłam do 36,5 kg przy wzroście 160cm. Zaczęłam jeść, nie za dużo, ale tak normalnie 2 posiłki dziennie. Sniadanie:kanapki+kawa z mlekiem, albo jogurt+owoc, obiad:jakiś ryż/makaron +trochę mięsa+warzywa, no i to właściwie na tyle. Moja waga wyglądała tak: dzień 0-36,5 kg 1 dzień jedzenia: 38kg 2 dzień jedzenia: 39,5 kg 3 dzień jedzenia: 41 kg Na razie to jem te 3 dni, ale jestem przerażona, to tak będzie rosło w w nieskończoność? Skąd się bi...
  • mam bulimie od 3lat!!pewnie gdybym komus powiedzial ze codziennnie walcze z tym przeklenstwem-lecz zawsze przegrywam,nikt by mi nie uwierzyl patrzac na mnie, bo wcale nie jestes przerazliwo chuda, mam czeste skoki wagi,lecz ostatnio bardzo przytylam,od kiedy mam dowiedzial sie o mojej chorobie!zygam prawie codziennie lecz moge to robic tylko kiedy mojej mamy nie ma poniewaz bardzo mnie kontroluje i stala sie bardzo podejzliwa,a ja czasami dostaje atak obrzarstwa,nie potrafie sie ...
  • Ok, mam takie pytanie.. (( tylko mnie nie zlinczujcie od razu, jestem tu nova całkiem, tak wiec prosze bez zadnych wulgarnych rozgrywek..przynajmniej tak na poczatku :D))) Jaka powinna byc odpowiednia WAGA? Np. przy wzroscie 1,73 waga 61,5 wydaje sie dobra? Jest na to jakis racjonalny przelicznik.
  • Tak, moja przyjaciółka i wyrocznia zastrajkowała i nie chce się wyregulować. Odkryłam to rano i już myślę o kupnie nowej. Ważenie co rano dawało mi poczucie bezpieczeństwa, a jutro nie będę mogła sprawdzić jakiegoś podłego kilograma... Chyba się od niej uzależniłam...
  • cześć. mam problem: z jakieś 2 miesiace temu zaczęłam się odchudzac powaznie. mało jadłam, ćwiczyłam i schudłam 3 kg w jakiś porządny tydzień (pisze porządny, bo były dni w których niestety zjadałam coś czego nie chciałam). no i niestety po tym jak schudłam tak marzyłam aby normalnie zajeść- zjadłam normalnie raz i od tych 2 miesięcy ciągle 'normalnie' jem. tylko to tak 'normalnie' nie jest... to jest ponad przeciętną:/ czyli 2 razy więcej;( nie w tym rzecz. chce znowu zacząć mał...
  • waga(38)

jeśli nie uważacie tego za nie stosowne t podajcie mi proszę swój wzrost i wagę. chcę sprawdzić czy bardzo odbiegam od tych chorób. pozdrawiam.
  • Pewnie w ogóle nie powinnam zaglądać na to forum. Nie mam problemu ze zbijaniem wagi, zawsze byłam szczupła a jadłam dużo, ale też zawsze miałam kompleks na punkcie moich ud:( Są za grube w stosunku reszty figury- wąskie biodra, zero tłuszczu na brzuchu i grune uda z wiekiem coraz bardziej dotknięte cellulitem- KOSZMAR! Wyczytałam na jakimś forum o dietach niskotłuszczowych , oddzielaniu białek od węglowodanów itd. - zaczęłam uważać na to co jem i rzeczywiście schudłam ale chyba ogól...
  • Ile powinno sie wazyc przy wzroscie 175, aby byc uznaną za b.szczupłą(nie chudą)?
  • Czy 48 kilo przy wzroscie 170 cm to waszym zdaniem duzo czy malo?Czy nie jestem za chuda?
  • 164 54 kg jetsem gruba
  • Napiszcie ile ważycie i ile macie wzrostu?Te kobiety ktore chorują na anoreksje i bulimie.
  • waga(17)

ile wazylyscie (waga, wzrost) przed choroba, w trakcie, znaczy kiedy sie zaczelyscie najpierw odchudzac, a ile teraz wazycie
  • siedem i czterdzieści w ciele się nie zmieści do tego jeszcze pół i dupę mam jak wół by ciało słowem się stało wciąż staram się za mało może w rozpaczy akcie przywdziać betonowe kapcie? inspired by szacki
  • Witam! Mam 22 lata i zawsze, odkąd pamiętam, odchudzam się. Przed trzema laty wpadłam w bulimię, od kilku miesięcy napady pojawiają się prawie codziennie. Na przemian z epizodami bulimicznymi występują głodówki, nie trwają one długo, od dnia do 2 dni... Wczoraj zaczęłam brać Meridię. Myślałam, że tabletki pomogą mi nie jeść, czyli uwolnić się od wymiotowania. Myliłam się... nie czuję głodu w ogóle, a mimo to jem... typowa bulimia, nie ma co się dziwić... Odczuwam głód psychiczny i jem,...
  • CZeść dziewczyny,od 8 lat choruje na anoreksje,2 razys zpital itd.TEraz waga znowu spadła do 33 kg,wiem,że musze przytyc,wiem,że nie wyglądam najlepiej(choc źle też nie) i chciałabym zapytac jak zmotywowałyscie sie do jedzenie,jak jeść mając ciągle wyrzuty i ciągle jednak bojąc sie ze przytyje?
  • Witam! Mam takie pytanie czy ilość spożywanych kalorii ma wpływ na miesiączkę? Czy 1000-1200 kalori wystarczy by była ona regularna? Pytam o to bo mam zaburzenia miesiączkowania a schudłam tylko 3 kg i to w przeciągu pół roku. Obecnie mam 18 lat 156 wzrostu i 39-40 kg. Ograniczam kalorie (1000)i nie jem od dłuższego czasu kolacji oraz często opuszczam ciepłe obiady i zjadam jakiś serek z kanapką lub owoce. Co może być przyczyną tych zaburzeń???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się