waga

(152 wyniki)
  • witam wszystkich - jestem ciekawa jaki jest rozkład wagi na forum - a szczególnie ile jest osób w sytuacji podobnej do mojej tzn startujących powyżej setki
  • Witam wszytskich walczących z DC :-(( mam do was pytanko- otóz jestem juz 8 dzien na diecie i schudłam zaledwie ok 2 kg. stosuje scisła diete,zamiast 3 torebek zjadam tylko 2 dwie gdyz nie mam za bardzo czasu poniewaz mam taką prace. Dlaczego waga nie spada? moze mi cos poradzicie bo powiem szczerze, ze mam silną wole ale w takiej sytaucaji gdzy waga nie spada troche sie łamie. pozdrawiam
  • Witajcie, jutro koncze 3 tygodnie scisłej, a moja waga od tygodnia nie ruszyła sie ani grama, choć nie mam problemów z wypróznieniem. jestem załamana bo liczylam na wiekszy spadek wagi niz 7 kg:( smutno mi.....
  • Cześć Dziewczyny!!! Dziś dziewiąty dzień ścisłej, bez podjadania (za droga dieta na takie wygłupy). Jak wiecie w ciągu 4 dni zjechałam z 82 do 76 kilo, ale teraz przez 5 dni waga stoi w miejscu. Wydaje mi się, że za dwa dni dostanę miesiączki (nie wiem dokładnie, bo zrobiłam przerwę w tym miesiącu w pigułkach), bo mam wrażenie, że napełniam się wodą jak balonik i mam zły nastrój :) Myślicie, że dlatego waga stoi w miejscu???Czy to tak jest na tej diecie, że najpierw spada szybko,...
  • i historii Waszej diety.... zaczne tak ..... wzrost: 165 cm waga startowa 7 marca 2005: 77 kg waga z poniedzialku czyli po 5 tygodniach: 70 kg (bez kilku gorszy, ciut ponizej 70), waga docelowa: 60 kg waga idealna jakby sie dalo ;))): 57 kg
  • Najpierw miałam wage starowinkę, która miała błąd +/- 5 kg, więc zakupiłam nową elektroniczną, żeby znać juz te swoje wagowe osiągnięcia. Tylko że znowu mam wagę wariatkę, przez ostatnich kilka dni wazyłam się codziennie, bo sprawdzałam poziom wody i tłuszczu, to się nie zmienia i jest w normie i jest OK. Ale waga...?- jedego dnia 66,5, kolejnego 64,8, następnego 65,7, potem znów 66,1, potem zaś 64,9..?????????? Waże się zawsze o tej samej porze, po koalcji i kąpieli, znowu chyba trafil...
  • Dzisiaj kończę drugi tydzień diety. Przez pierwsze trzy dni schudłam 3 kilogram, od tego czasu waga stanęła. Czy powinnam zacząć się martwić? Przez pierwszy tydzień trochę podjadałam. Nie mogłam wytrzymać na samych płynach. Ale od drugiego tygodnia, odkąd mam batoniki, trzymam się ścisło diety.Kiedy stosowałam inne diety wyniki były widoczne dopiero po 2-3 tygodniach. Myślałam jednak,że przy tej będzie szybciej. Trochę mnie to niepokoi
  • Jestem 9ty dzień na ścisłaj a waga spadła 2 kg, czyli tyle co woda zeszła : ((( Jestem załamana, czy ktoś też tak miał? I co było dalej? Mam zamiar wytrwać do 21 dni, ale dziś jak się zważyłam, to się poryczałam, chociaż i tak widziałam po ciuchach, że nic nie drgnęło :((((( BUUUUUUUUUUUUUU
  • ... pokazała 66,4kg, po 2 tyg ścisłej i 1 mieszanej. Wyjściowo było 70 kg wg mojej starowinki, może było więcej? Ciuchy są luźne, spodnie opadają. Przede mną jeszcze 1 ttdz mieszanej 1 dc +2 posiłki konwencjonalne, no i potem 1000 kcal. Mój mąż już od tyg razem ze mna nie je ziemniaków, pieczywa i słodyczy, i nie narzeka. Razem raźniej!!! Synuś na moje gluciki i batoniki mówi że to lekarstwo, też dobrze i pociesza mnie- nie martw się , będziesz zdrowa i zjesz sobie jeszzcze w życiu nekt...
  • Witajcie! Dzisiaj rozpoczęłam DC. Liczę na Wasze wsparcie. Startuję z baaaaardzo wysokiej wagi wyjściowej i już organizm szaleje. Wytrwałam super cały dzień, a teraz mam dreszcze, ale dam radę :-)
  • Stosowłam diete niecałe trzy lata temu , byłam zachwycona efektem 12 kg w dół:)))zmieniłam nawyki zywieniowe i to sporo wiec powinno byc ok, ale niestety włąsnie brakuje mi jeszcze 4 kg zeby osagnac swoja wage sprzed diety. Myśłam o ponownej kuracji , ale wylądowąłm u dieteyka i całe szczescie. nie ma szans utrzymać wagi po tej diecie , przy odorobinie wysiłku mozna co najwyżej uniknac efektu jojo ale do swojej wagi wraca sie napewno.
  • Od czwartku 5 czerwca jestem na ścisłej diecie cambridge! To moja druga próba, podczas pierwszej wytrzymałam jeden dzień :-) Zaprzestałam, bo karmiłam jeszcze swoją córkę piersią, a wiem, że nie można. Kilka dni temu moja mała przestała pić, a ja rozpoczęłam swoje zmagania z tłuszczem. I chyba odniosłam już sukces - zwyciężyłam swoją słabą wolę! Schudłam 4kg. Waga początkowa 75kg., waga z dzisiejszego poranka 71kg. Nie wiem, czy to sama dieta działa takie cuda, czy również fakt ...
  • Witam wszystkich serdecznie! Ja zaczęłam od 1.12 czyli od wczoraj. Na DC po raz 3. Co najfajniejsze nie ważyłam się przed rozpoczęciem. Ciuchy mówią same za siebie, więc nawet nie chcę się załamywać. Moim wyznacznikiem będą ubrania. A jak Wam idzie? Przyznaję, ze tym razem się boję czy wytrwam, jakoś rozbestwiłam moją wolę... Mam nadzieję, że dam radę. Pozdrawiam, Małgosia
  • Ja rozpoczęłam w dniu wczorajszym. Nie jest najgorzej chociaż napój z owoców leśnych nie przypadł mi. Za chwileczkę pochłonę (mam nadzieję) napój cappuccino. Najgorsze jest to, że ciągle jest mi zimno, a nie jestem ciepłolubna. A nie wiecie jak to jest z karmieniem dziecka ale już 20 miesięcznego, który już sam wszystko je? I po napoju, jest całkiem niezły, smak troszeczkę podobny do prawdziwego cappuccino. Dobrze chociaż, że nie odczuwam głodu. Jestem dosyć wytrzymała. Gdybym pracowała w so...
  • dzisiaj zaczynam i ja moja przygode z DC ,moja waga to koszmar , ale sama sobie na nia zapracowalam, i tak z wagi 63 kg doszlam do 99 kg !!! Po drodze byla ciaża i dwie operacje , siedzialam wiec w domu i obzerałam sie mowiąc sobie ,że musze jeśc , zeby szybko wracac do zdrowia. Obecnie wygladam koszmarnie , góra tluszczu , przestałam juz w ogóle wychodzic z domu , bo wstyd mi sie pokazac znajomym w takim stanie. Mam nadzieję, że uda mi sie na DC schudnać chociaż 10 kg, zeby miec jakas ...
  • wróciłam i ja tak pokrótce przygode z DC zaczełam we 09.2006, po ścisłej mieszanej 1000cal, wszystko razy 2, schudłam 17kg niestey przez obzarstwo doszło mi 8kg, ktore teraz będe pokonywać robie scisłej 14 dni, tydzien mieszanej, a póxniej laitowe jedzonko widziałam Karole971, pamietam Cię czy jest ktoś jeszcze z zeszłego roku pozdrówka
  • Witam Was wszystkie :))) Wczoraj pierwszy raz w życiu ;) zaczęłam Cambridge. Jak na razie idzie bardzo dobrze, bo w ogóle nie jestem głodna, tyle, że dziś rano miałam jakiś ostry kryzys i myślałam, że zwrócę poranny koktajl. Na szczęście mam ten komfort, że nie pracuję i po prostu położyłam się do łóżka, i dzięki Bogu, zasnęłam. Jak się obudziłam czułam się o niebo lepiej :) Startuję od wagi 114,7kg i mam zamiast zjechać do 60kg :) I najgorsze jest to, że wiem, że samo zrzucanie nie będ...
  • Ja zaczęłam DC w piątek, ale do dziś z drobnymi grzeszkami (kilka orzeszków ziemnych i coca zero). Planuję ścisłą 21 dni. W końcu mam do zrzucenia 22kg (waga 89 kg, wzrost 1,69; waga planowana 68kg). DC pierwszy raz zastosowałam w 2006, schudłam duuużo. Niestety obecnie waga powróciła, ale chyba na moje własne życzenie. Jadłam wszystkie rzeczy od których tyję ... i to nawet późno. Postanowiłam sobie, że tym razem po doznanych doświadczeniach nie popełnię błędów, które doprowadzi...
  • Witam :) Nareszcie odstawiłam małego ssaka od piersi i w niedzielę wystartowałam. Dziś 3 dzień DC i już mam 3,40 kg do tyłu. Super uczucie widzieć takie postępy. Zdaję sobie sprawę, że do tego wyniku przyłożyła się utrata wody i zanikanie pokarmu, ale na starcie, kiedy trzeba się przyzwyczaić do "niejedzenia" - taki wynik dodaje skrzydeł. To moje 4 czy 5 podejście do DC i widzę ciekawą rzecz- zawsze męczyłam się z głodem przez 3-4 dni, teraz już pierwszego dnia zapomniałam o napoju na kola...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się