Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      waga

waga

(3 wyniki)
    • Witam was ,mam pytanko czy po zastosowaniu diety antygrzybiczej schudliscie?? bo jak czytam co mozna jesc w czasie tej diety to wychodzi ze prawie nic nie mozna jesc,i boje sie ze schudne!!a ja juz mam 3 kilo niedowagi i chce zgrubnac anie schudnac!!!co moge jesc w czasie diety aby zwalczyc grzyba i jednoczesnie nie chudnac???
    • Witam wszystkich, Jestem nowy na tym forum. Zanim przejde do sedna opisze po krotce moje objawy. Przez okres pol roku trzy razy mialem 2-3 dniowe ostre bule brzucha. Sporo przez ten okres tez schudlem. Jakies 3 miesiace temu zaczely sie u mnie pojawiac tez inne objawy - bialy nalot na jezyku, nieswierzy oddech, taki troche kwasny, przelewanie i burczenie, wzdecia. od miesiaca tez budze sie w srodku w nocy i nie moge do rana spac, i doszedl jeszcze cichy szum w uszach i ogolne ...
    • Panie doktorze stosuję diete i miksturę wraz z męzem. Schudłam juz sporo ale bardziej martwi mnie waga męża, on zawsze był bardzo szczupły a teraz chudnie jeszcze bardziej. Czy jego waga po jakimś czasie wróci do normy? Dodam, ze w dzieciństwie chorował na wątrobę,ale obecnie nie ma z nia problemów. Czy jego niedowaga może byc spowodowana jakims schorzeniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się